Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Kakva Vam je zajednička struja ovaj mesec?

Sada se na računima pojavila zajednička struja za garažna mesta, ispada za garažno mesto skuplja zajednička struja nego za stambenu jedinicu. Ne razumem šta se računa u prvo a šta drugo... malo je nemušto, morate istražne radnje za sve da sprovodite.

Pozdrav komšije!

Da li neko zna šta je dozvoljeno od radova raditi pre primopredaje ključeva?Kuhinja, hodnik, soba? Da li je dozvoljeno unošenje i odlaganje nekih većih stvari i slično?

Pozdrav komšije!

Da li neko zna šta je dozvoljeno od radova raditi pre primopredaje ključeva?Kuhinja, hodnik, soba? Da li je dozvoljeno unošenje i odlaganje nekih većih stvari i slično?
Pre primopredaje ništa pa ninodlaganje stvari. Jer su josuvek oni majstorski ključevi koje poništiš na preuzimaju. A i ne žele da snose odgovornost pre zvanicnog ulaska u stan.

Kakva Vam je zajednička struja ovaj mesec?

Sada se na računima pojavila zajednička struja za garažna mesta, ispada za garažno mesto skuplja zajednička struja nego za stambenu jedinicu. Ne razumem šta se računa u prvo a šta drugo... malo je nemušto, morate istražne radnje za sve da sprovodite.
Uzas komso, jedino sto sam primetio da na ranijim racunima uopste nema te zajednicke struje (racuni za garazu) pa kontam mozda su sada naplatili za sve odjednom ( od kad smo se uselili). Mozda da pisemo upravniku da vidimo sta je to.

Lepo je videti da je sve više i više sadržaja u tom delu grada.
Ja sam se, sada dok sam sa bratom obilazio te lokacije, skroz zapanio koliko je sadržaja tu u okolini. Nisam zalazio tu godinama , iako sam do "juče" živeo na K.Brdu - ne pamtim kada sam bio na Vidikovcu/Vinogradima, pa sam dosta zbunjen bio kada sam video taj deo Bg-a (skroz pozitivno)

Lepo je videti da je sve više i više sadržaja u tom delu grada.
Ja sam se, sada dok sam sa bratom obilazio te lokacije, skroz zapanio koliko je sadržaja tu u okolini. Nisam zalazio tu godinama , iako sam do "juče" živeo na K.Brdu - ne pamtim kada sam bio na Vidikovcu/Vinogradima, pa sam dosta zbunjen bio kada sam video taj deo Bg-a (skroz pozitivno)
Ceo potez, Vidikovac-Filmski Grad-Zarkovo-Cerak je pun zelenila i ima sve sto je potrebno za zivot

Ako sam dobro razumeo, Vrtovi će imati 30 lokala. To deluje da će svašta biti tu u ponudi...
Imate li preporuke za škole i vrtiće u okolini?

Oko toga ne znam kakvo je uredjenje na nivou grada. Recimo ovaj deo mnogo vise gravitira ka opstini Cukarica, neko Rakovici gde pripada - sad ne znam za drzavne ustanove da li se mogu deca upisati na teritoriji druge GO? Posto uopste ne znam kraj, nemam pojma kako stoji situacija sa privatnim ustanovama
Neko je kacio i mapu PDR-a za taj kraj i u planu su 3 decije ustanove u celom tom naselju izmedju Skojevskog i 'starog' Vidikovca

Zdravo! Nova sam ovde, ali sam detaljno pročitala sve stranice vezano za Vrtove. ☺️ Da li bi neko od kupaca stanova hteo da podeli iskustvo u privatnoj poruci što se samog procesa kupovine tiče i kako su generalno zadovoljni stanom? Mi smo rezervisali jedan koji ima kuhinju uz ulaz u stan, pa me interesuje i ako je neko odavde sa foruma uzeo sličan da li je prepravljao taj deo stana, dodao šank ili slično? ☺️

IMG_1905.jpeg
IMG_1901.jpeg

Nisam stigao da fotografisem i drugu stranu ali ovo je stanje od jutros. Stanovi u 3. lameli deluje da su očišćenju do 7 sprata u 4. do četvrtog sprata

Nama je prodajni savetnik rekao da će u jednom od lokala 3. faze biti Maxi.
Deluje da će verovatno biti u lokalu do fitnes centra, jer su ti lokali mega veliki.

No međutim, zanima me gde će se za taj MAXI radi utovar robe? To će biti poprilično veliki broj kamiona, a ta ulica koja će tu ići će biti sa po jednom trakom... veoma zanimljivo... istovremeno, nadam se da ljudima sa prvog sprata neće biti prevelika buka... u svakom slučaju nezgodno, iako je lepo imati radnju u svojoj blizini...

Vrh