Nama su pre par dana rekli da ce podela kljuceva biti u prvoj polovini decembra i da ce ih deliti od nizih spratova ka visim, kao to je do sada bila praksa...
Mi smo bili u subotu da bismo videli da li je potrebno nesto doradjivati, uzeli neke mere itd. i stan je moze se reci ociscen iznutra (terase nisu, ima jos prasine naravno i unutra, ali su skinute zastite na parketu, prozorima...), ulazna vrata su i dalje zasticena, hodnici isto, glavni ulaz (stakla, podovi...) sve je prekriveno i izlepljeno, tako da ne mozemo sa sigurnoscu reci dokle su stigli, ali mi deluje da privode kraju, da su ovo sad detalji...
Ono sto smo i mi primetili jeste da ce biti pomeranja uticnica i dodavanja novih jer mi nije jasno zasto bar u kuhinji nisu dodali koju vise, izgleda kao da su se ustekali gde god su mogli...
Takodje, da li neko zna sta je objekat koji se gradi izmedju faze 2 i 3? Deluje kao da je prostor za neki restoran, ali nemamo info sta je, a deluje mnogooo vece nego sto je bio na planovima kada smo gledali mapu zgrade?