Komso, ozraci radijatoreKakvo vam je grejanje? Baš je loše, a samo nešto kažu biće bolje, rade na tome, itd...
Komso, ozraci radijatoreKakvo vam je grejanje? Baš je loše, a samo nešto kažu biće bolje, rade na tome, itd...
Sada 0,48 eur +pdv po m2 stana. A nakon useljenja Faze II bice 0,37€ + pdvTakodje me zanima koliko komsije iz prve faze placaju odrzavanje zgrade i cuvara na mesecnom nivou?
To je korektna cena. Da li zgrada ima čuvara 24/7?Sada 0,48 eur +pdv po m2 stana. A nakon useljenja Faze II bice 0,37€ + pdv
24h cuvari…To je korektna cena. Da li zgrada ima čuvara 24/7?
Koliko ja vidim na CEOPu:Cao ljudi, da pitam, da li zgrada ima upotrebnu dozvolu... ?
Na ceopu pise da ima:Да ли Плато Бежанија (претходни пројекат финвеста) има употребну дозволу?
Ja ozracio ali nista se nije desilo, tj nema vazduha. Bio covek iz beogasa, kaze da je ovo normalno s obzirom da je napolju toplo jos uvek Jel ima jos ko problema sa grejanjem?Komso, ozraci radijatore
I ja imam problem sa grejanjem, kao i mnogi drugi... U suštini, nešto generalno ne valja u celoj postavci oko grejanja... dakle, stvar je da grejanje treba da bude 24/7 dostupno a da vi po svojim potrebama uključujete/ isključujete i da podešavate visinu temperature... a sada imamo situaciju da grejanje liči na centralno, s tim što je grejanje i kao takvo jako loše...Ja ozracio ali nista se nije desilo, tj nema vazduha. Bio covek iz beogasa, kaze da je ovo normalno s obzirom da je napolju toplo jos uvek Jel ima jos ko problema sa grej
Sedite napolje na klupu pa će vam biti jasnije...na sta mislite kada kazete lose?posto u mom stanu bas jako radi grejanje i prevruce je, isla sam da obidjem i vise sam nego zadovoljna
Mi planiramo cim napravimo kuhinju, plakare itd. Sad smo u potrazi za stolarima…Komsije iz druge faze pozdrav, da li ima nekoga da se seli cim se podele kljucevi?
Moglo je i pre primopredaje…Mi planiramo cim napravimo kuhinju, plakare itd. Sad smo u potrazi za stolarima…
Pitanje za komsije iz prve faze, da li ste mogli da montirate kuhinju recimo pre nego da zavrsite primopredaju?
Proverite na koju stranu gleda stan, ako je sever i nema sunca mora da je hladno a nema grejanja...Radi grejanje skroz notmalno. Naravno sistem se iskljucuje ako ako je napolju toplo i notmalno je da tada u stanu nema mogucnosti za grejanjem. Zamislite kada bi ceo kotao morao da radi zato sto je nekome hladno u stanu na 20 stepeni napolju...
Moze pre zvanicne primopredaje, uslov je da ste isplatili stan i da je prošao tehnicki prijem koliko sam obavešten. Tehnicki prijem je krajem novembra a primopredaja krece u decembru tako da možda par nedelja razlike može da bude za kuhinju i plakare pre useljenjaMi planiramo cim napravimo kuhinju, plakare itd. Sad smo u potrazi za stolarima…
Pitanje za komsije iz prve faze, da li ste mogli da montirate kuhinju recimo pre nego da zavrsite primopredaju?
Komsija, jel mozete da mi kazete gde ste nasli kljuc koji se koristi prilikom ozracivanja radijatora?Komso, ozraci radijatore
Ima mi rodjak koji je isto komsija. Ako ti treba cimnucu ga pa da ti da ih ozracis…Komsija, jel mozete da mi kazete gde ste nasli kljuc koji se koristi prilikom ozracivanja radijatora?
Najbolje da kontaktirate sluzbu prodaje o dostupnosti i cenama… Cene zavise od spratnosti, velicine, pozicije, nacina placanja….Dobro vece, da li mozda znate cenu kvadrata za trecu i cetvrtu fazu ?