Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Komsije iz druge faze pozdrav, da li ima nekoga da se seli cim se podele kljucevi?

Takodje me zanima koliko komsije iz prve faze placaju odrzavanje zgrade i cuvara na mesecnom nivou?

Cao ljudi, da pitam, da li zgrada ima upotrebnu dozvolu... ?

Poslednja izmena:
Cao ljudi, da pitam, da li zgrada ima upotrebnu dozvolu... ?
Koliko ja vidim na CEOPu:
Screenshot 2024-10-29 at 21.50.19.png

Nema nista vezano za upotrebnu dozvolu jos uvek koliko ja vidim.
Moze se lako proveriti preko broja predmeta pa povezani predmeti, npr:
ROP-BGDU-36925-CPI-5/2021

Ovo je bio predmet za gradjevinsku, pa onda se vidi cela hronologija u povezanim predmetima, kako prve tako i sledece faze itd.

Да ли Плато Бежанија (претходни пројекат финвеста) има употребну дозволу?

Ja ozracio ali nista se nije desilo, tj nema vazduha. Bio covek iz beogasa, kaze da je ovo normalno s obzirom da je napolju toplo jos uvek 🤷‍♂️ Jel ima jos ko problema sa grej
I ja imam problem sa grejanjem, kao i mnogi drugi... U suštini, nešto generalno ne valja u celoj postavci oko grejanja... dakle, stvar je da grejanje treba da bude 24/7 dostupno a da vi po svojim potrebama uključujete/ isključujete i da podešavate visinu temperature... a sada imamo situaciju da grejanje liči na centralno, s tim što je grejanje i kao takvo jako loše...

na sta mislite kada kazete lose?posto u mom stanu bas jako radi grejanje i prevruce je, isla sam da obidjem i vise sam nego zadovoljna.

Ukoliko ste nezadovoljni to je sasvim u redu,samo smatram da je svaki problem resiv, ukoliko se kaze naglas.Ja nazalost nemam vremena da sedim po klupama, kada se uselim videcu sama do tada meni je grejanje odlicno dok se ne uverim u suprotno.
Volela bih da cujem i ostale komsije da podele iskustvo, hvala

Komsije iz druge faze pozdrav, da li ima nekoga da se seli cim se podele kljucevi?
Mi planiramo cim napravimo kuhinju, plakare itd. Sad smo u potrazi za stolarima…

Pitanje za komsije iz prve faze, da li ste mogli da montirate kuhinju recimo pre nego da zavrsite primopredaju?

Mi planiramo cim napravimo kuhinju, plakare itd. Sad smo u potrazi za stolarima…

Pitanje za komsije iz prve faze, da li ste mogli da montirate kuhinju recimo pre nego da zavrsite primopredaju?
Moglo je i pre primopredaje…
Ako vam treba stolar javite se porukom, mogu da preporucim momke sto su meni radili…

Radi grejanje skroz notmalno. Naravno sistem se iskljucuje ako ako je napolju toplo i notmalno je da tada u stanu nema mogucnosti za grejanjem. Zamislite kada bi ceo kotao morao da radi zato sto je nekome hladno u stanu na 20 stepeni napolju...

Radi grejanje skroz notmalno. Naravno sistem se iskljucuje ako ako je napolju toplo i notmalno je da tada u stanu nema mogucnosti za grejanjem. Zamislite kada bi ceo kotao morao da radi zato sto je nekome hladno u stanu na 20 stepeni napolju...
Proverite na koju stranu gleda stan, ako je sever i nema sunca mora da je hladno a nema grejanja...

Moze pre zvanicne primopredaje, uslov je da ste isplatili stan i da je prošao tehnicki prijem koliko sam obavešten. Tehnicki prijem je krajem novembra a primopredaja krece u decembru tako da možda par nedelja razlike može da bude za kuhinju i plakare pre useljenja

Vrh