meni je stiglo 150 ali pise ds je za jun ili jul. Definitivno su pogresili ili nisu dobro podelili na broj stanovaDo sada nismo imali stavku zajednicke struje i stigao je racun za avgust 1.780 din. Kako nekome moze da stigne 150 a drugima preko 1.000 din u istoj zgradi ?! Da li neko zna kako se to obracunava?
Hvala!
Druze nisi na moru pa da nesto gledas. Sve je to isto sranje.Cao ljudi,
Planiram kupovinu stana u fazi 3, imam dilemu oko pozicije i potencijalne buke. Stanovi koji gledaju u pravcu Lidla su iznad ulice i gledaju direktno na Vista kompleks koji se gradi preko puta ( Planiraju se dve zgrade tako da ce ici celom skoro celom duzinom Vrtova), sa druge strane ovi sto su orijentisani prema dvoristu ( Sa kvadraturom koja nam odgovara) su slobodni jedino u "coskovima" tj. gledamo komsiji u stan. Kakvi su utisci stanara koji su okrenuti ka Lidlu ako vas ima, mozda previse lomim glavu oko ovoga, ali svako misljenje bi mi dobro doslo
Pozdrav!
Meni je stigo infostan 2000 , zajednicka struja 1000 wtf ?Do sada nismo imali stavku zajednicke struje i stigao je racun za avgust 1.780 din. Kako nekome moze da stigne 150 a drugima preko 1.000 din u istoj zgradi ?! Da li neko zna kako se to obracunava?
Hvala!
Pisala sam infostanu, proverili su sve i korigovali račun.Meni je stigo infostan 2000 , zajednicka struja 1000 wtf ?
Zdravo, bila sam do Vrtova sto se tiče radova stavljena su vrata, pločice, parket i trenutno se kreci. To se radi do našeg sprata 5og. Za više spratove nisam upoznata.Hvala, da li znate dokle su stigli sa radovima?Tj sta je jos ostalo da se uradi do useljenja?
Prica je bila da ce biti u aprilu Athletics gymZdravo, zna li neko kada ce se otvoriti teretana?
Pricalo se u 2.fazi, samo ne znam da li odmah u decembru, ili pre nakon NG praznika (ili kasnije 'ne daj boze' )
Ima li neko preporuku za ok tereranu u blizini do tada?
ahhh u apriluuu ...tnx za info... za tih sledecih 6 zimskih meseci, a nakon stresa od seljakanja i majstora - odlepicemo bez vezbanjaPrica je bila da ce biti u aprilu Athletics gym
Imas Ahilej odma pored ali ne bih ga bas preporucio
Komercijalna bankaPozdrav, zanima me sa kojom bankom ste imali najbolje iskustvo vezano za podizanje stambenog kredita, hvala!