Na sajtu imaju trosobnih i cetvorosobnih slobodnih u 2 fazi. Ne znam kakva je trenutno cena. Faza tri je mislim kraj 2025 a faza dva sad u decembru.Kako se kreće cena ovde ?
Jel Faza 2 i dalje ima slobodnih stanova ?
Koji su okvirni datumi završetka radova za Fazu 3 ?
Moje misljenje je da je ovo jedna od najboljih mikrolokacija. Blizina Kosutnjaka, Ade, obilaznica, za 20 min u gradu, razni sadrzaji na dohvat ruke….Kako ste zadovoljni sa mikro lokacijom, škole, vrtići, zanimacije okolo i putovanje ka gradu?
Skoro je bila fotografija sa jednim takvim primerom.Evo ja sam nov na forumu, takodje sam vlasnik stanova i garaznih mesta u ovom kompleksu i mogu da podelim svoje utiske ako nekog zanima.
Sto se tice kvaliteta gradnje, rekao bih da je na zadovoljavajucem nivou, odgovara specifikaciji.
Po meni, najvece razocaranje je sto su izgleda komsije kupovinom garaznih mesta kupile i svoj privatni podrumski prostor, jer sve vise njih (koji imaju 2 ili 3 garazna mesta jedan do drugog), zatvaraju taj prostor i prave svoje licne podrume. Ovo je, po meni, ugrozavanje bezbednosti svih stanara, jer niko od nas ne zna sta se desava iza tih zatvorenih vrata, i sistem PP zastite je narusen. Pritom placamo neko odrzavanje i sigurnost zgrade 24/7, i to ne malo. O trosenju zajednicke struje, da i ne govorim.
Sto se tice investitora i firme koja odrzava zgradu, nisu pokazali nikakvo interesovanje za resavanje ovog problema.
Tako da, ako ima zainterosavnih kupaca za ovaj kompeks da znate da ce garaza ubrzo da se pretvori u skladiste.
Pozz
Ali to za struju na parking mestima je dogovoreno pri kupovini. I struja nije sa zajednicke struje, to je bar lako proveriti a izvođenje je radila ista firma kojaje radila sve drugo u zgradi
Da dodam da je investitor nudio uvodjenje dodatnih jedinica za klimu (uz doplatu naravno), kako stanari ne bi sami uvodili klima uredjaje i narusavali izgled zgrade, sto svakako podrzavam. Ali isto treba da vazi i za zastakljivanje terasa. Kako sam razumeo (nisam bio na tom skupu stanara organizovanog od strane investitora), dogovoreno je da stanari mogu da zastakle terasu ako se "projekat" odobri od strane investitora. Stagod to znacilo... I tako dolazi do haosa...Zar ne bi trebalo da u ugovoru pise da su zabranjene izmene na fasadi, u sta po meni spada i zastaljivanje terase, jer sta je sledece da neko izbaci i spolju jedinu klime ispod prozora. Sto se tice garaza iskreno mislim da ne bi trebalo da bude izmena od onog kako je to mesto dobijeno, takodje ova prica da racun za struju mi bas ne pije vodu ali to je po meni sve greska investitora/skupistine stanara koja to dozvoljava.