Nema, mi smo stavili posebno.Nego da li imate komarnike na tim prozorima, ja ih nesto ne vidim na ovim slikama?
Nije da ih ima u preteranom broju ali ih ima.Ima li komaraca, ima li potrebe za komarnicima?
Ne.Da li to treba da stigne postom.Nismo nista predavali za porezZdravo komsije,
Da li je neko dobio poresko resenje?
Pozdrav.
I ja sam razumela da treba da stigne postom otprilike mesec dana nakon primopredaje. Informativno me interesovalo da li je vec nekom stiglo resenje posto meni nije a ujedno nisam nista radila vezano za prijavu poreza.Ne.Da li to treba da stigne postom.Nismo nista predavali za porez
Meni je stigao od Beogasa, šokiran sam... doduše nemam iskustva korišćenja grejanja i svega toga na gas pa će valjda biti bolje...Jel je nekom stigao racun od Beogasa??
Plato BezanijaZdravo, za koji Finvestov objekat su vezana tvoja iskustva?
Koliko izadje po kvadratu?Meni je stigao od Beogasa, šokiran sam... doduše nemam iskustva korišćenja grejanja i svega toga na gas pa će valjda biti bolje...
Struja mi nije došla, ne znam zašto...
Infostan i održavanje je došlo... nije ni porez na nepokretnost došao...
Sve u svemu malo haotično sa svim tim...
Šta?Koliko izadje po kvadratu?
Takodje stigao preogroman racun za april, kontaktirali smo Finvest i kazu da je i drugim stanarima stiglo isto i da ce oni resiti za Beogasom i da ne placamo prvo nista. Niko od njih nije bio da upise prvobitno stanje, izgleda da su nam obracunali dugove od Finvesta.Meni je stigao od Beogasa, šokiran sam... doduše nemam iskustva korišćenja grejanja i svega toga na gas pa će valjda biti bolje...
Struja mi nije došla, ne znam zašto...
Infostan i održavanje je došlo... nije ni porez na nepokretnost došao...
Sve u svemu malo haotično sa svim tim...
Pa račun kad podeliš.
Pitah šta u smislu na koji račun se misli... ja sam napisao za više računa tekst pa ne znam na koji od tih se odnosi pitanje...Pa račun kad podeliš.
Na račun za gas.Pitah šta u smislu na koji račun se misli... ja sam napisao za više računa tekst pa ne znam na koji od tih se odnosi pitanje...
Da greska je, poslali su E-Mail danas svima.Mi smo se uselili 29.4 a stigao je racun za gas za april gde pise da smo potrosili 22 kubika gasa. Meni nije jasno kako je moguce da nema nikoga u stanu, da su ljudi tek poceli da se useljavaju u zgradu, pritom je april bio poprilicno topao i da mi stigne 22 kubika gasa. Ja se nadam da je neka greska u pitanju.
To po potrošnji ide, ne po kvadratu... koliko trošiš toliko platiš...Na račun za gas.
Mi se nismo ni uselili, radijatori naravno zatvoreni, niko nije ni od majstora bio u stanu…..a računi 10.720 din i 7.052 din.Mi smo se uselili 29.4 a stigao je racun za gas za april gde pise da smo potrosili 22 kubika gasa. Meni nije jasno kako je moguce da nema nikoga u stanu, da su ljudi tek poceli da se useljavaju u zgradu, pritom je april bio poprilicno topao i da mi stigne 22 kubika gasa. Ja se nadam da je neka greska u pitanju.