ove cene od 1000 dinara za odrzavanje stambenih objekata su isto iz novogradnjeMislim da si si trebao da uzmes starogradju. Tu ne bi bilo nikakvih problema sa pomenutim pro
ove cene od 1000 dinara za odrzavanje stambenih objekata su isto iz novogradnjeMislim da si si trebao da uzmes starogradju. Tu ne bi bilo nikakvih problema sa pomenutim pro
Ne bih da mesate stvari, ali poplave na bezaniji nemaju veze sa firmom koja je vodila odrzavanje !Pozdrav komsija iz druge faze. Po meni je samo bitno sta tacno dobijas za dat novac, mislim da sam negde procitao da li ovde ili negde druge da je slicno bilo u plato bezanija da su presli na jeftiniju opciju i da su posle imali problema sa poplavama u garazi. Da li je jedno sa drugim povezano ne znam. Misljenja sam da ako za ovu svotu dobijas da ti neko kvalitetno odrzava zgradu kao i spoljni prostor plus obezbedje(sto mi dalje nije jasno sta tacni misle pod tim. Gde ce biti obezbedjnje, jel ce biti 0/24?) Onda je gore cena sasvim opravdana.
Do pre godinu dana i Vrtove si mogao da uzmeš za taj novac, plus ako je prva nekretnina i PDV ne bi bilo toliko teško. Sad je već ludnica. Znam da sam pre 5 godina gledao Cerak Vinograde za 1000€ manje više sad je x2 lagano. Možda vidikovacki venac ali nisam dugo gledao cene.Momci imam pitanje za vas, Vrtovi Ceraka su za mene trenutno samo san, imate li neku preporuku gde mogu da uzmem neki kvalitetan stan sa 2 spavace sobe za maksimum 140 000 eura? Zarkovo, Banovo Brdo, Vidikovac, Kosutnjak, Golf, Filmski grad, te lokacije. Video sam da se gradi preko puta restorana Pinka i tu cu najverovatnije da uzmem ako nemate neki bolji predlog
Prosle godine sam imao oko 80 000, legle su skoro neke pare al tako i cene u Vrtovima skocile, najbolje mi deluje ovo preko puta Pinka, ne bezim daleko od rodnog kraja, eventualno bi gledao Silvu, ali kolko vidim nece oni jos 2 godine da zavrse, ako ne i jaceDo pre godinu dana i Vrtove si mogao da uzmeš za taj novac, plus ako je prva nekretnina i PDV ne bi bilo toliko teško. Sad je već ludnica. Znam da sam pre 5 godina gledao Cerak Vinograde za 1000€ manje više sad je x2 lagano. Možda vidikovacki venac ali nisam dugo gledao cene.
A znas za kolko su mi nudili cetvorosoban stan 84 kvadrata pre 7 meseci? Za 169 000 i onda povracaj PDVA, al nisam ni mogao da razmisljam o tim parama tada, samo sam informativno pitao da mi srede cenuDo pre godinu dana i Vrtove si mogao da uzmeš za taj novac, plus ako je prva nekretnina i PDV ne bi bilo toliko teško. Sad je već ludnica. Znam da sam pre 5 godina gledao Cerak Vinograde za 1000€ manje više sad je x2 lagano. Možda vidikovacki venac ali nisam dugo gledao cene.
U Westu je 0.98e/m2Izasla je ponuda za odrzavanje zgrade prve faze od firme koja odrzava zgrade poput zgrada beograd na vodi (vista, parkview, terra, aria) , A blok, tri nove, Big residence, square 43 ...
Mislim da je investitor izabrao njih za odrzavanje do trenutka formiranja stambene zajednice.
Nakon formiranja Stambene zajednice u skladu sa zakonom o stanovanju i odrzavanju zgrada RS (glasnik 104/2016) stambena zajednica je slobodna
u izboru specijalizovanog privrednog drustva koje ce obavljati poslove ciscenja, odrzavanja i obezbedjenje objekta, garaze i spoljnih povrsina parcela.
Zasad je to ovako:
stambeno poslovni deo -- 0.48 e/m2
garazni deo 7e/ GM
u prevodu za trosoban stan negde blizu 5000 dinara mesecno izdatak.
Na kraju svake kalendarske godine ce izvrsiti promenu cena po formuli 70 % od povecanja minimalne cene rada. Tako stoji u napomeni.
Da li ima neko informaciju, da li je ovo ispravljenoAko se po jutru dana poznaje, od pre nekoliko dana !
Plafon u garazi natopljen vodom, negde curi ..
Pogledajte prilog 194280Pogledajte prilog 194281Pogledajte prilog 194282Pogledajte prilog 194283
Napisao sam komentar gore, nudili su mi 84 kvadrata znaci cetvorosoban stan za 169 000, da sam znao da ce ovoliko da dignu cenu par meseci kasnije, digao bi kredit i kupio stan, a u ponedeljak kupujem stan preko puta Pinka u Solunskih Boraca, deluje mi skroz dobro projekatHvala vam na informaciji. Verujem da ih je zato i mnogo. Smatram da su malo prenaglili s cenom, ali više ništa nije čudno na tržištu nekretnina u Beogradu.
Nisam znao da se tu nesto gradi. Kolika je tu cena? Kako se zove taj projekat uopste.Napisao sam komentar gore, nudili su mi 84 kvadrata znaci cetvorosoban stan za 169 000, da sam znao da ce ovoliko da dignu cenu par meseci kasnije, digao bi kredit i kupio stan, a u ponedeljak kupujem stan preko puta Pinka u Solunskih Boraca, deluje mi skroz dobro projekatni
Nova gradnja, bas su skoro krenuli da grade, mislim da nema ni 20 dana, uzimam 64 kvadrata, sa 2 spavace sobe za 2100 kvadrat sa pdvom@nijeproblem, to je prihvatljiva cena za 84kv mada verujem da nisi pogrešio i za trenutnu lokaciju. Ako nije tajna jel taj stan preko puta pinka nova gradnja i koliko su tražili po kv?
2100 sa pdvom, ne znam kako se zove, samo sam video da se gradi, zvao coveka juce posle posla otisao da porazgovaramo i dogovorili smo se hahahNisam znao da se tu nesto gradi. Kolika je tu cena? Kako se zove taj projekat uopste.