Pozdrav, i meni treba neka preporuka za stolara, pišite u PP. Hvala, buduće komsije!Zdravo,
Jel ima neko iz prve faze ko je imao dobro iskustvo sa firmom za izradu namestaja po meri? ako ima neka pise na PP.
Mesec dana od podnošenja zahteva imaju rok da dobijete odgovor tj rešenje, a nakon toga za nekih 10,15 dana plaćanje... nije komplikovano, treba se samo iscimati...Pozdrav stanari, da li imate neku informaciju za koliko dobijete povrat pdv-a i da li je neko usao u proces papirologije?Hvala
Mi smo podneli zahtev 09. aprila i čekamo jošPozdrav stanari, da li imate neku informaciju za koliko dobijete povrat pdv-a i da li je neko usao u proces papirologije?Hvala
Jesam ja, zavisi na kom spratu. Iz upravo tih razloga sam se odlucio za 7mi umesto recimo 4ti. Mene vise zanima sta ce biti sa onom zgradom koja je dignuta bez dozvole pa sad stoji i čeka.Pozdrav svima, da li je neko iz druge faze kupio stan koji gleda na Buena Vistu? Da li mislite da ce biti previse mracno u stanovima kad se zavrsi zgrada?
Ta zgrada čeka godinama na rušenje i ništa...Jesam ja, zavisi na kom spratu. Iz upravo tih razloga sam se odlucio za 7mi umesto recimo 4ti. Mene vise zanima sta ce biti sa onom zgradom koja je dignuta bez dozvole pa sad stoji i čeka.
Mislim da je odavno pocelo, najavili su 80% za jun a bez parketa ne verujem da je na 80%Da li neko ima informaciju da li je u drugoj fazi pocelo stavljanje parketa?
Zavisi od tebe sta ti odgovara vise od lokacije i cene. Po meni Victori ti je bolja cena, bliza centru ali losija lokacija nemas nista unaokolo. Kvalitet gradnje opet victoria za nijansu bolja al opet zavisi ko gradi moze da ispadne krs, ko u vrtovima da prokisljava plafon pa ti posle se nerviraj.... Sve u svemu macka u dzakuPoz ljudi, ne mogu da se odlucim izmedju ovog kompleksa i Victory Gardens za mali stancic od oko 50m2.
Jel imate neke informacije da mi pomognete da donesem odluku?
Na osnovu cega si zakljucio da Victory ima bolji kvalitet? Koliko vidim nisi kupac u Vrtovima a znas da je kvalitet "los". Ja sam recimo zadovoljan i znam da ima onih koji nisu ali su definitivno u manjini. Video sam dosta novih zgrada i greske koje ima Finsvet nisu velike i ispravljaju ih.Zavisi od tebe sta ti odgovara vise od lokacije i cene. Po meni Victori ti je bolja cena, bliza centru ali losija lokacija nemas nista unaokolo. Kvalitet gradnje opet victoria za nijansu bolja al opet zavisi ko gradi moze da ispadne krs, ko u vrtovima da prokisljava plafon pa ti posle se nerviraj.... Sve u svemu macka u dzaku
Jel ovo dozvoljeno raditi? Jezivo...Verovatno je i za temu "ko im dozvoli". Što bi naš narod rekao, možeš ti iz sela, ali selo iz tebe ne
Pogledajte prilog 201514
Samoinicijativno zatvaranje parking mesta i pretvaranje u garazu. Sto nije ni po ugovoru ni po planu.,A sta je ovde jezivo neka mi neko pojasni?