Vidim da imaju i u drugoj fazi par vecih da je ostalo trosobnih pa i 3,5 sobnih. Svakako najbolje okrenuti ih ili da se ode do njih i proveri jer ne znam koliko često ažuriraju sajt.Jel ima većih stanova u ponudi 70kv+ i koje su trenutno cene?
Vidim da imaju i u drugoj fazi par vecih da je ostalo trosobnih pa i 3,5 sobnih. Svakako najbolje okrenuti ih ili da se ode do njih i proveri jer ne znam koliko često ažuriraju sajt.Jel ima većih stanova u ponudi 70kv+ i koje su trenutno cene?
I ja mislim da ako želiš da sve funkcioniše, svaki segment zgrade, aparati, agregati, sprinkleri, čišćenje garaže, hodnika, sređivanje i odražavanje parkova, administracija, obezbeđenje, tehnika, itd mora da se plati... zaista nema ništa za džabe, a pogotovu ako želiš neki nivo...
Ja se nadam da je ovo samo privremeno . Staviti kontejnere na ulazu u kompleks nema logike.Jes ruzno ovako ako ostanu, trebalo bi neku nastresnicu da imaju, ako ovako ostane bice djubreta na sve strane kad se svi uselimo. Mada znam da i pozicija kontejnera zavisi i od cistoce valjda, da ne mogu da stave bas gde oni hoce nego gde ovi mogu kamionom da pridju
Nadam se da ce postaviti neku nastresnicu ili ograditi taj deo jer je mnogo ruzno i dosta njih pomera kontejnere da bi parkirali. Kod Gigatrona su kontejneri na pola trotoara, uzas!Jes ruzno ovako ako ostanu, trebalo bi neku nastresnicu da imaju, ako ovako ostane bice djubreta na sve strane kad se svi uselimo. Mada znam da i pozicija kontejnera zavisi i od cistoce valjda, da ne mogu da stave bas gde oni hoce nego gde ovi mogu kamionom da pridju
Daj malo vise detalja.Pozdrav za sve forumaše ,a posebno za buduće komšije. Moje iskustvo je za sada samo pozitivno. I sto se tiče kvaliteta stana i sto se tice odnosa sa prodajnim timom.
Спољна звучна изолација одлична. Видећемо када се сви уселимо каква је унутрашња. Стан стварно светао,максимално искоришћен простор за прозоре. Грејање супер први утисак,видећемо када буде минус. Мајстори који су узимали мере за кухињу и ормар кажу да су зидови једнаки свуда. Ходници зграде стварно лепо одрађени. Кровна тераса пун погодак,прелеп поглед,даје додатну димензију згради.Daj malo vise detalja.
jao aj ne smaraj, to je kao da kazes da li ja smem u tvoje dvoriste da dododjem. Naravno da ne smem. Zadrti mentalitet. I nisu vasi parkovi nego svakog gradjanina srbije jer je to javna povrsina. Tako da onaj ko zivi u Subotici moze da dodje i udje u park.Kao stanovnik Cerak vinograda, izneo bih utisak da izgrađeni objekat svojom spoljašnjim izgledom podseća na kliničko-bolnički centar i odudara od ambijentalne celine.
Takođe, iako mi je jasno da je investitoru u interesu da kompleks dobije na eksluzivnosti time što je zelena površina u kompleksu isključivo namenjena stanarima i njihovim gostima, postavlja se pitanje da li mi stanovnici Ceraka vinograda treba da razmislimo o slobodnom pristupu stanara kompleksa našim parkovima, zelenim površinama i parkingu.
Kao stanovnik Cerak vinograda, izneo bih utisak da izgrađeni objekat svojom spoljašnjim izgledom podseća na kliničko-bolnički centar i odudara od ambijentalne celine.
Takođe, iako mi je jasno da je investitoru u interesu da kompleks dobije na eksluzivnosti time što je zelena površina u kompleksu isključivo namenjena stanarima i njihovim gostima, postavlja se pitanje da li mi stanovnici Ceraka vinograda treba da razmislimo o slobodnom pristupu stanara kompleksa našim parkovima, zelenim površinama i parkinOnda