SRBO
Advanced
Мачке у џаку све то, нисмо ми за вишепородично становање :lol:
To je primer kvaliteta gradnje o kome sam pisao. Ne možeš da tvrdiš da zbog građevinske dozvole i željene spratnosti investitor nije išao na minimum međuspratne konstrukcije pa sad zidovi pucaju. S druge strane, Voždovac je liberalniji po pitanju visina objekata pa se nadam dobrom konstruktivnom rešenju u VK. Vreme će pokazati... Možda u prilog ide i informacija da se sa strane V.Stepe planiraju soliteri. To će sigurno uticati na spokojnost u "oazi mira" tj. unutrašnjem parku. Takođe, u CG su koliko sam video i pregradni zidovi za nijansu tanji... Imajući sve u vidu, ne bih se zaklinjao u neosporivi kvalitet novogradnji u Beogradu.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522508#p522508:22tlzbiy je napisao(la):darkot » Uto Mar 06, 2018 11:47 am[/url]":22tlzbiy]@missnadja slazem se sve ste rekli kako jeste. Po mom misljenju zavrsna obrada nije toliko bitna, ono sto jeste je kvalitet gradnje, lokacija i sam raspored stana.
Pogledajte komentar na CG temi, covek hoce da prodaje stan jer je losa struja (ne moze da stavi protocni bojler), pukli zidovi i komsije sa velikim psima koji koriste to dvoriste (pa decu ne smeju da puste). Tako da, ocigledno da u Srbiji ni varijanta "kondominijuma" nije nista bolja, naprotiv. Isto tako svi ti navodno kvalitetni materijali padaju u vodu ako im strujna instalacija nije kako treba, i ako se javljaju pukotine u zidovima.
AFI je skraćenica od Africa Israel Investments. Shikun U'Binui (ili Housing & Construction Holding Company Limited) je u 2015 rangiran kao najveća Izraelska građevinska kompanija. Google je čudo :kafa:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522275#p522275:2ah95vqh je napisao(la):missnadja » Pon Mar 05, 2018 1:13 pm[/url]":2ah95vqh]pa nije i ne moze biti,i da je neko od tih sto tvrde to gledao investitore,u Vozdovim kapijama je samo Shikun & Binui Group,a u CG taj i AFI Europe koji je gradio airport city i gradi skyline belgrade...
Meni je to notorna glupost, nemas p od privatnosti, bukvalno izgubljena terasa. Ne znam, mozda grešim, mozda to neko voli i može da iskoristi na pravi način.darkot":1dy26tt3 je napisao(la):Super ovo napreduje.
Sta kazete za ove staklene ograde na terasama? Meni se ne svidja takvo resenje.