Slažem se i za mene je glavni kriterijum kupovine stana da nikako nije okrenut prema dvorištu/dečijem igralištu jer ne želim da prolazim kroz te mukeEvo ja zivim na 6. spratu, druga faza, to nije cvrkut, to je urlanje i rika takve jacine da je neobjasnjivo. I sam imam malo dete i trudim se da imam razumevanja, ali cesto bude neizdzljivo. I to traje do 22-23.00 uvece.
Slažem se, nažalost roditelji debili prave decu debile, nema tu neke dublje filozofije. A problem je što je dovoljan takav roditelj i dete koje je posledica takvog načina vaspitanja da boravak u takvom ambijentu bude nesnosan. Može da bude desetoro druge dece koja cvrkuću, dovoljan je jedan koji nema kontrolu da ti presedne.meni stvarno nije jasan taj momenat oko dece. koga briga da li su deca ili nisu? ako neko urla i ponaša se kao tarzan pušten sa lijane mora i da se sankcioniše. stvarno me ne interesuje da li taj neko ima 5 ili 55 godina. te priče ma pusti dete je, znamo svi kakva su deca danas. bahata, bezobrazna, bezobzirna i nevaspitana. shodno tome, ne postoji pardon uopšte prema godinama ukolko je ponašanje divljačko.
Ja godinama u nazad biram hotele sa klauzolom "samo za odrasle" jer sam imao nesreću da takve roditelje i njihovu decu moram da trpim širom sveta, i kad već ne mogu da se borim protiv toga onda makar mogu da kupim stan koji ne gleda ka dvorištu/igralištu i da biram hotele sa 18+ klauzolom. Srećom pa se i u Srbiji konačno pojavljuju takvi objekti gde nema mogućnosti da ti zbog neke porodice presedne vikend/odmor.