Remontovana trola 2032 na 29 srednja i zadnja vrata crkla i zaglavljena, sa Medaka ode u kvaru.Neka druga trola na 19 grebe po podu i ima UZASNU KOROZIJU
i ona sa zaglavljenim vratima zadnjim crkla kod Skole Vojislav Ilic samo stala i ugasila se.
3 29ke jedna za drugom, treca dugacka i skoro pa prazna.
Pogledajte prilog 185918Pogledajte prilog 185919
A šta da se kiti?Tuzno je sto kod nas nisu okitili ni trole ni tramvaje novogodisnje ili tako nesto.
Gde je ovo ne mogu da prepoznam??Trola gb 2059
I sta joj se desilo?Trola gb 2059
Nije sertifikovanaI sta joj se desilo?
То је направљено за дебели минус. Пре ће поцркати БМЦ и Хигери.Majke mi pola ovih troli nece izdrzati -4,-5,-6 stepeni. Zvuci ne moguce da crknu ali evo.
Znam zaboravio sam upsNije sertifikovana
Dobrodošao na forum, molim te koristi opciju izmeni kada za redom pišeš više poruka.
Ne vidim što bi im smetale takve temperature. Bitno je da je vazdušna instalacija redovno odvlažena uz dodavanje antifrizera da se be bi zaledio kondez. Pre će da im smetaju obilnije snežne padavine i voda koja se tada svukuda zavlači. Da je neki dublji minus, pa da strepimo šta će biti.Majke mi pola ovih troli nece izdrzati -4,-5,-6 stepeni. Zvuci ne moguce da crknu ali evo.
Danas se vozio njom na 29, izgleda jeste nešto riknulo jer joj se displej konstantno prebacuje...Trola gb 2059
Pogledajte prilog 185955
Meni ovo izgleda kao da je u Makenzijevoj, nek me neko ispravi ako grešimGde je ovo ne mogu da prepoznam??