Definitivno jeste sad sam prepoznao.Meni ovo izgleda kao da je u Makenzijevoj, nek me neko ispravi ako grešim
Na kraju hoće i onda će najverovatnije tako i ostati...UZASNO JE DANAS BILO ZNACI NEKA STAVE BAREM AUTOBUSE NE MOZEMO OVO VISE
Jel to ladno crkla jos jedna trola?! Boze. A zadnje dve slike sam ja objasnio hvala ti na dodatnim. Na trecoj to je ta sto se zapalila ili sta je vec bilo. Tocak sto posto iskrivio se i izbacivao kao neki dim i smrad ogroman.
Ne znam da li da tugujem ili da se radujem. Na kraju krajeva volimo trole ali po malo su ne podnosljive…Na kraju hoće i onda će najverovatnije tako i ostati...
Samo ne strela ruzni su im svi autobusi mrzim sve sem guleryuz-aAutobuse trenutno samp Strela Obrenovac može da pozajmi, GSP nema ni za tekuće stvari.
A kada razmislim možda je to cilj, dupla korist, novi posao za Strelu + ukinuti trolejbuse.
Imajući u vidu onu d3bilnu novu granicu starosti od trolejbusa se opraštamo 1.9.2025.Jos 3-4 godine MOZDA. Kakvo je sad stanje smanjuje se na 2 godine.
Ova s prve slike je kod pošte, a odmah ispred ima još jedna zglobna...Jel to ladno crkla jos jedna trola?! Boze. A zadnje dve slike sam ja objasnio hvala ti na dodatnim. Na trecoj to je ta sto se zapalila ili sta je vec bilo. Tocak sto posto iskrivio se i izbacivao kao neki dim i smrad ogroman.
Umesto novih Trollina koji su trebali da polako pristižu, mi imamo ovakve situacije, zaista je tužno sve ovo gledatiAutobuse trenutno samp Strela Obrenovac može da pozajmi, GSP nema ni za tekuće stvari.
A kada razmislim možda je to cilj, dupla korist, novi posao za Strelu + ukinuti trolejbuse.
Realno Strela bolja od svega što je grad imao u poslednjih 10 godina, Solarisi su im poslednji dobri busevi...Samo ne strela ruzni su im svi autobusi mrzim sve sem guleryuz-a
Ostao bez vazduha. Vidi se i da je izgubio visnu.Ovde mili i tako sporo ide. SMRDI UZAS. Dim. Mislim da je zadnji tocak
Pogledajte prilog 186014Pogledajte prilog 186015
Predivno, ne znam sta da kazem... Jel ce popravljati trolu (glupo pitanje realno ne znam sta drugo da pitam). Mozda u rashodOstao bez vazduha. Vidi se i da je izgubio visnu.
Pisao sam pre neki dan i jutros. Kad padne pritisak u sistemu, aktiviraju se opružne blokade u tristop cilindrima na vučnim točkovima i oni se zakoče. Dok još ima vazduha manje, kasnije sve više.
Neko je vozaču rekao da ode do garaže bez putnika i on je to bukvalno shvatio zamalo izazvao katastrofu, a svakako upropastio diskove i kočione obloge. A sve to, da vozilo ne bi bilo šlepano. To je dugogodišnja praksa u Dorćolu. Vozač mora da ima integritet, ali i znanje na osnovu kog će da kaže da je to vozilo neispravno i da mora da se vuče, ne može da se vozi. Ostanaka vez vazduha sad na mrazu može da bude češće ako nisu spremljena vozila - na dnu svake boce - rezervoara za vazduh nalazi se ventil ba koji se ispušta voda koja je kao vlaga iz vazduha dospela u sistem. Posle ispuštanja dodahe se alkohol da ne zaledi taj kondez. S obzirom na stanje vozila, ako to ne urade, ovakvih dana mogu da stanu skoro sva vozila. I to opet nije problem do vozila već održavanja
Gradić Pejton (smer ka Slaviji)Trola gb 2059
Pogledajte prilog 185955
Gde je ovo ne mogu da prepoznam??
Meni ovo izgleda kao da je u Makenzijevoj, nek me neko ispravi ako grešim
Pa to je banalan problem. Možda je samo zaledio. Sat dva u radionici da se otkravi i očisti od vode.Predivno, ne znam sta da kazem... Jel ce popravljati trolu (glupo pitanje realno ne znam sta drugo da pitam). Mozda u rashod
Jel to kao sala haahah? Nije nista super. Kod nekih trola jeste ali kod vecinu nije.Ma sve je super sa trolama, ne znam odakle vam te ideje. Poslali su i kante od buseva na 21 i 40.
Pogledajte prilog 186061