Ja sam razmišljao da 2jka ostane kao linija u špicu, a da van špica saobraća kao istorijska linija, ali sada se nešto nećkam oko te ideje, s druge strane pre se dosta pričalo da se ukine jedan krug (unutrašnji ili spoljašnji), pa da ide preko Starine Novaka itd...
Upravo sam na ovako razmišljao što ste obojica napisali. Ali ako bi 2 išla u određenom vremenu i ne tako često, više kao dopunska linija i turističk atrakcija, trebalo bi pojačati sruge linije, pa čak izvršiti i reorganizaciju. Npr. linija 5 koja završava na Dorćolu, a sa druge strane se pričalo da bi trebalo da se izgradi jedno okretište kod Starog sajmišta. Možda bi 5 trebala da, umesto na Beko, skrene ka Kalemegdanu, preko Karađorđeve ulice, na Novi savski most do Starog sajmišta.Dvojka bi trebalo da se pretvori u turističku atrakciju kao što je to 28 u Lisabonu.
Битно је да остане пруга. Они могу направити спин као остаје двојка ал је ефикаснија кад окрене на Пристаништу и код Бека. Овде је проблем конкретан са пругом, то је и више од линије. А тешко би кратили двојку само да је крате, овде је глад са површинама за кафиће у Париској.Na kraju može da se desi da dobijemo samo tramvaj 11 kroz Parisku, a da linija 2 bude skraćena po trenutnoj zamisli. Da zaključim, smatram da treba insistirati i na dvojci i na šinama.
Imao je proširenje preko Mosta na Adi.Neverovatno je da se o ukidanju pruge uopšte raspravlja u gradu koji 30 godina nije imao proširenje tramvajske mreže.
Битно је да остане пруга. Они могу направити спин као остаје двојка ал је ефикаснија кад окрене на Пристаништу и код Бека. Овде је проблем конкретан са пругом, то је и више од линије. А тешко би кратили двојку само да је крате, овде је глад са површинама за кафиће у Париској.
Ок, ал прича о линији не сме да стави у други план причу о шинама.
Ma nema od toga ništa. Jednostavno nema nijednog opravdanja za pretvaranje tog parčeta u pešačku zonu.
Verovatno opet ne radi buslogic, nedelja je.Iz radoznalosti upalio aplikaciju da vidim da li vozi novi tramvaj da se provozam, a ono po jedna 12 u svakom smeru? Red vožnje na sat vremena ?
Koji je to malograđanin i kompleksaš, misli ako ukine tramvajski Krug Dvojke da će se simbolično obračunati sa nekakvom "krugodvojkaškom politikom", a njegova sekta za 13 godina ispunila sve drugosrbijanske/krugodvojkaške vlažne snove koje ni Čeda Jovanović da je došao na vlast ne bi smeo da ispuni.
Izvrćeš moje reči. Ne slažem se sa njim, njegova sekta i njen vođa se slažu sa drugosrbijanskim misliocima i njihove misli sprovode u delo otkako su na vlasti. Gangula je obradovao polupismene botove sa svog Jutjub kanala time što ovim "konačno razbija Krug Dvojke", koji slovi za neko stecište drugosrbijanštine i kvazielite. Znam to pošto raspravljam sa njima, svi ponavljaju istu priču.Hoćeš da kažeš da se u suštini slažeš sa njim, samo se ne slažeš sa metodom kojim se obračunava sa krugom dvojke?
Ovo nema veze s vezom.a njegova sekta za 13 godina ispunila sve drugosrbijanske/krugodvojkaške vlažne snove koje ni Čeda Jovanović da je došao na vlast ne bi smeo da ispuni.
Nema veze sa ovom temom i neću dalje širiti offtopics, ali je tačno.Ovo nema veze s vezom.
To proširenje možemo i da ne računamo jer nikada nije odrađeno kako treba, tj. mora na rekonstrukciju.Imao je proširenje preko Mosta na Adi.
Nije tačno nego su to tvoje projekcije i ubeđenja na koja su te naložili pogani ljudi kojima su puna usta srpstva i herojstva a zapravo su svi ili udbaši ili šibicari ili p..de koje nikad nisu mrdnule dupetom za svoju zemlju i narod. I bolje je što nećeš na tu temu, jer mi je pun više vas koji krivite ljude iz centra za sve vaše probleme i frustracije. I imate sreće što nisam advokat, inače bih vas sve lepo vodio na sudove i terao da pravno odgovarate za svoje klevete i laži.Nema veze sa ovom temom i neću dalje širiti offtopics, ali je tačno.