Užice
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 7.910
Upravo sam to i rekao, SNS/SPS/Šešelj/Zavetnici udbaško "srpstvo" je za mene isto što i drugosrbijanstvo. I nigde nisam rekao da u centru grada žive sve sami drugosrbijanci i strani plaćenici, rekao sam samo da centar slovi za to, pogotovo među zavedenim biračima SNS-a koji još veruju da je ta stranka "patriotska", možeš proveriti prethodna dva posta. I ja živim u malo širem centru, nepunih 1,5 kilometra istočno od tog famoznog kruga ili mnogougaonika.Nije tačno nego su to tvoje projekcije i ubeđenja na koja su te naložili pogani ljudi kojima su puna usta srpstva i herojstva a zapravo su svi ili udbaši ili šibicari ili p..de koje nikad nisu mrdnule dupetom za svoju zemlju i narod. I bolje je što nećeš na tu temu, jer mi je pun više vas koji krivite ljude iz centra za sve vaše probleme i frustracije. I imate sreće što nisam advokat, inače bih vas sve lepo vodio na sudove i terao da pravno odgovarate za svoje klevete i laži.
Trideset i kusur godina vas slušam kako mi serete po kraju i gradu...
Da imam nešto protiv centra Beograda i njegovih stanovnika, zar ne misliš da bih u tom slučaju bio za ukidanje tramvaja kroz Parisku i sakaćenje autobuskih i trolejbuskih linija do Slavije i Bloka 20?