Užice
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 7.199
Noćas sam imao priliku da se provozam onim prvim novouvedenim polaskom sedmice koji kreće iz Bloka 45 u 03:00, i moram priznati da sam se oduševio brzinom tramvaja u gluvo doba noći kada su ulice ispražnjene od automobila i sa preskakanjem jednog broja stajališta bez putnika. Bukvalno je leteo čak i kroz pustu Resavsku, Savski Trg-Koste Trifkovića je slistio za neverovatnih 25 minuta, posle povratak pravo do Bloka 45 za oko 50-55 novom trasom preko Mosta na Adi. Kada bi tako pičili i usred bela dana, tramvaji bi bili najbolji prevoz u gradu.
Opet nisam ulovio Bozankaju iako sam čekao na okretnici Blok 45 i kasnije kod BAS-a ne bi li je fotografisao u prolazu, ali sam golim okom primetio da CAF-ova u saobraćaju ima poprilično više nego što su izlazili u zadnjih godinu i jače dana. Daj bože da su neka od urnisanih vozila popravili i sjajno će biti ako se i 25 komada vrati u vožnju, mada sam svestan da Gangulina reč ne vredi preterano.
Opet nisam ulovio Bozankaju iako sam čekao na okretnici Blok 45 i kasnije kod BAS-a ne bi li je fotografisao u prolazu, ali sam golim okom primetio da CAF-ova u saobraćaju ima poprilično više nego što su izlazili u zadnjih godinu i jače dana. Daj bože da su neka od urnisanih vozila popravili i sjajno će biti ako se i 25 komada vrati u vožnju, mada sam svestan da Gangulina reč ne vredi preterano.