Šta je novo?

Tramvaji

Da li pri kupovini tramvaja kupac moze da utice na raspored i broj sedista?

Да, ако се не варам
Ал прилично сам сигуран да може, барем на број седишта

Svaki poručilac navede specifikacije koje želi, a proizvoðač mu na osnovu toga da cenu, pa ako hoće, prihvati ponudu. A s obzirom da mi nismo ništa precizirali, dobili smo to što smo dobili, odnosno model onako kako ga proizvoðač radi prema svojim nacrtima. Zato smo na kraju infrastrukturu prilagoðacali njemu.​

Poslednja izmena:
MIslim da ne razumete da smo teska sirotinja. "Obilje" novca koji imamo, to su u stvari krediti.
Stvarnost je dakle da mi i dalje masovno koristimo KT4, dakle za nas vreme KT4 nije proslost, nego sadasnjost, a mozda i buducnost.
Mi mozemo da zelimo neke fascinantne nove tramvaje, ali izlaskom na ulicu empirijski cete utvrditi da smo mi i dalje u vremenu KT4.

Ne tvrdim nista drugo nego ono sto vidim kad izadjem na ulicu.
Meni je bolje i da me vozi nekavalitetni turčin🤷🏻‍♂️,nažalost mogao je biti siemens ili štadler,ali kasno sada,bolje mi je nego da se vozim u poluraspadnutoj katici u kojoj se možes zaraziti od količine rđe,truleži a i prljavštine,smrada metalnih šipki,osim toga verujem da vozacina po 8 sati u njima,na nekom nabudzenom raspadnutom sedištu nisu bas srećni,spoljno stanje i izgled necu komentarisati skoro svaka se ljusti i krcka,spada git kao čips...

Vrh