Ambassador
Advanced
O, da, ni meni nije jasno. Jel on to skretao iz Ruske ili u Rusku, pa malo omašio?A možda je jurio i nekog pešaka - to su dodatni bambiji.
ČKD-T4bgexplorer":1fsovjnc je napisao(la):
Cini mi se da je iscupao banderu "iz korena" , sto znaci da nije nigde skretao, vec je poprilicno zurio, pa verovatno naleteo na rupcagu...Ambassador":wcnfdhaj je napisao(la):O, da, ni meni nije jasno. Jel on to skretao iz Ruske ili u Rusku, pa malo omašio?A možda je jurio i nekog pešaka - to su dodatni bambiji.
Nije bitno kakav je, ovaj 131 je mislim prvi PCC ikad napravljen u Evropi, da nije vredan ne bi ga Belgijanci otkupili i platili prevoz nazad! Depo u Bulevaru kralja Aleksandara je bio renoviran kako bi u njega smestili muzejske primerke vozila GSP-a, ali mislim da je novi gradonačelink Beograda u to vreme (1995. bar mi se tako čini) odlučio da u renoviran prostor smesti buvljak. :bash:Матеја Бељан":183d0f89 je napisao(la):grozan je ovaj tramvaj)
Baš tako. Koliko se sećam dotični je Nebojša Čović.amm8990":3frk62t4 je napisao(la):Depo u Bulevaru kralja Aleksandara je bio renoviran kako bi u njega smestili muzejske primerke vozila GSP-a, ali mislim da je novi gradonačelink Beograda u to vreme (1995. bar mi se tako čini) odlučio da u renoviran prostor smesti buvljak. :bash: :violina
Naravno, nisam rekao da ako je ruzan treba ga unistiti. Zanimljivo je videti da je beogradskim ulicama islo nesto sto je tada bilo moderno. Zato sam i stavio smajlije, jer govorim iz danasnje perspektive i krajnje subjektivno.amm8990":1iekxpzn je napisao(la):Nije bitno kakav je, ovaj 131 je mislim prvi PCC ikad napravljen u Evropi, da nije vredan ne bi ga Belgijanci otkupili i platili prevoz nazad!Матеја Бељан":1iekxpzn je napisao(la):grozan je ovaj tramvaj)
Bilo... prva 2 i po dana...amm8990":pv65l542 je napisao(la):Zar to nisu stavljali u Požeškoj i u Nemanjinoj?
Da li se sećate kako je na kratko vreme bila oplemenja Savska ulica?
http://www.beograd.rs/beoinfo/1295833_Savska_ulica__sine_s.jpg
I zasto to ne bi moglo da bude u Bulevaru? Cistije, prijatnije, lepse, JEFTINIJE!!!!vrachar":9ktghkkz je napisao(la):Bilo... prva 2 i po dana...amm8990":9ktghkkz je napisao(la):Zar to nisu stavljali u Požeškoj i u Nemanjinoj?
Zar nisu beton stavljali oko šina u Požeškoj kao u Nemanjinoj? Meni se čini prilično OK, ako je dobar pošto sam isto video i u Beču gde su oko šina isključivo betosnke poloče.ad arma":27pv9psc je napisao(la):U Pozeskoj je upravo taj problem,
asfalt direktno do gumenih absorbera, videce se preko leta na sta ce to liciti
Zato sto Srbi nisu sazreli za travnate povrsine.stf":2ptgqcl6 je napisao(la):I zasto to ne bi moglo da bude u Bulevaru? Cistije, prijatnije, lepse, JEFTINIJE!!!!vrachar":2ptgqcl6 je napisao(la):Bilo... prva 2 i po dana...amm8990":2ptgqcl6 je napisao(la):Zar to nisu stavljali u Požeškoj i u Nemanjinoj?
Ne znam da li sam razumeo sta pises. Evo sto se tice Pozeske - asfalt ne da nije direktno do gumenih absorbera, nego nije cak ni preko sina. Sine su pricvrscene na podlogu od betona, posle su oblozene gumenim absorberima (i sa unutrasnje i sa spoljasnje strane), posle su prskane necim (ako se dobro secam)...pa je na sve to izliven beton. Na kraju su spojevi izmedju sine i betona popunjeni onom crnom gumom (koja sad ispada), ne znam da li je to guma ili sta vec, meni je licilo na katran, tako su ga i sipali, iz nekih kantica, pa se posle to stegne.ad arma":3aoayzqa je napisao(la):Da, izvini, zaboravih na odgovor. U Pozeskoj je upravo taj problem,
asfalt direktno do gumenih absorbera, videce se preko leta na sta ce to liciti,
kada se ta guma izlije sa obe strane, jer i tamo, i autobusi i taksisti idu preko njih, jer je to zuta traka.
A i estetski je katastrofa. Uvek isto! Znaci tu nema ni potrebnih kocki, ni izlivene "betonske" smese.
Sto se tice Nemanjine, tamo sine idu preko "bastica", i izlivena je ona masa, kao betonska, oko njih.
A i ne idu vozila preko, zabranjeno je valda, osim onih, uvek "pametnih"! To bi trebalo da je ok.
ZNACI, PROBLEM SU SINE KOJE SE RASPROSTIRU KROZ ASFALT! POGLEDATI POST, 2. IZNAD OVOG!?
SALJEM FOTOGRAFIJE SA NOVOG BEOGRADA GDE SU SINE U OPTICAJU " VEC" SKORO GODINU DANA!