Sve je to ok, samo što deo ljudi ima prevelika očekivanja. Ne samo politički nego i ekonomski.
Ceo svet daje i odriče se nečega za nešto, a samo ovde se vodi neka priča da ćemo da najurimo sve strane uticaje, svu industriju koja nam se ne sviđa i sve interesne grupe, a posle ćemo da živimo u nekoj idili, sa najboljim ljudima na vlasri i u institucijama, bavićemo se svi samo čistim i plemenitim zanimanjima, Srbija će cela izgledati kao idila, a svi ćemo biti
bogati, srećni i uspešni. A to je prosto nerealno.
Ma, mi imamo je*******eni Ćacilend ispred skupštine. Prvo tu informaciju obraditi kad se priča o trulom zapadu, mi nekom da kažemo da je truo i da propada, pa kojim imenom se ovo ovde zove onda?
Drugo tu informaciju obraditi za naše potrebe, čišćenje toga je već pomak.
Moja mama je pre par sati prošla pored nekih 30 likova u parku na Banovom brdu, svi u crnom sa kapuljačama, pitaj boga koji su i gde idu i šta rade.
Malo tako neke stvari da se srede i već će lakše da se diše, mi smo i navikli da živimo na foru, ne mislim da neko ovde očekuje da budemo Švajcarska.
Cenim da običnog čoveka to najviše zanima, za ostalo smo navikli da se snalazimo.
Mi ni ne ustajemo protiv siromaštva, ljudi su masovno izlazili protiv nasilja, nametanja pogrešnih sistema vrednosti, korupcije, ubijanja, ekologije, ispiranja mozga...
Ne sećam se transparenta - Hoćemo veće plate!

Sad bi ovo na Informeru iskoristili da kažu da mi ovde priznajemo da se živi vrh ekonomski, ali ne, nije to ni poenta, a ni istina, nego smo mi navikli da se snalazimo.
A i da trpimo, tako da ono, samo klima u društvu i sve će biti ok. Bolje jesti parizer ispred RTS-a nego kavijar u Ćacilendu. Mada, naravno, do kavijara se može doći samo sa ekipom ispred RTS-a.
Osetiće se to u kom pravcu ide, kao što se osetilo brzo i posle petog oktobra. Ne mislim da velika većina očekuje nešto revolucionarno. Mora se završiti sa baš dnom dna poput Informera. Ja ne poznajem baš takve medije u drugim državama, ima žutilo, ali to je ono neki nivo kao što je nekada Kurir bio.
Mora bolje nego što je bilo između 2000-2012. Nije to očekivanje nerealnog. Nema nam druge. Da, bilo je bolje, ali isto tako bilo je tako da su ljudi išli da glasaju za je*******enog Tomu Nikolića, e, tu je problem. Ako ljudi opet budu imali sličan poriv, onda smo džabe krečili. Ili im ne dati povod tako što će bar ok živeti ili ih bar obrazovati da to ne rade.