Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 37.109
10 od 40 000.
Bosanci u uniformama srpske policije nemaju milosti.
10 od 40 000.
Bosanci u uniformama srpske policije nemaju milosti.
Mislim da je toliki hejt na vladajuce da ce tesko da im prodje neko vece muljanje sa glasovima. Dosta kontrolora, pazljivo kontrolisanje tokom izbora i da ga pobedimo
to je radikal, to nije ljudsko bice.
Како мислиш да ће се нешто променити, да ће власт бити боља и организиванија ако нема наставе на факултетима?@mihajloboric87 Prava na slobodu i zivot su iznad prava na obrazovanje. Hulja i ljudi koji su uz njega (kao npr ti) nam ugrozavaju ta prava.
Mislim da sam pisao o mom drugu kome u saobraćaju nije bilo bitno da li se na***ava svega po spisku nekom u 206cc ili u zatamnjenoj S klasi. Tako da ima i usijanih glava koje ne razmišljaju mnogo.Pa dobro, prema debelom su bili agresivni. Al to je nesreća našeg naroda, kad vozim ženin auto hoće da me pregaze, kad vozim svoj sklanjaju se ko pičke... Hrabri samo kad misle da su jači.
Ti bi najviše voleo da na vlast dođu podguzne muve Moskve. Ljubav prema Šešelju i dalje tinja.Како мислиш да ће се нешто променити, да ће власт бити боља и организиванија ако нема наставе на факултетима?
Ако избори буду организовани 2027. и ако студенти успешно форимурају ту потенцијалну народну листу, зар није нелогично да до тада део студената блокира факултете?
Молим те, немој ме више представљати као сарадника власти или члана СНС-а.
Нема потребе да шириш дезинформације.
Tek smenom vlasti moze da se popravi nesto.Како мислиш да ће се нешто променити, да ће власт бити боља и организиванија ако нема наставе на факултетима?
Pokazali su neverovatnu samokontrolu kad ga nisu lincovali. Ne znam kako ovaj covek uopste zamislja da se bilo gde vise pojavi u javnosti posle ovoga.О чему причаш, "дебели" је позвао полицију да бије његове студенте, то свакако мора да изазове огроман бес. Студенти и окупљени народ су се максимално суздржали.
lepo. Narod ima pamcenje zlatne ribice.Pokazali su neverovatnu samokontrolu kad ga nisu lincovali. Ne znam kako ovaj covek uopste zamislja da se bilo gde vise pojavi u javnosti posle ovoga.
Како мислиш да ће на власт или на промену утицати блокада наставе?Tek smenom vlasti moze da se popravi nesto.
Vlast blokira sve institucie.
Немам никакве велике симпатије према СРС-у.Ti bi najviše voleo da na vlast dođu podguzne muve Moskve. Ljubav prema Šešelju i dalje tinja.
blokada univerziteta je privodjenje Srbije istini.Како мислиш да ће на власт или на промену утицати блокада наставе?
Зар је за формирање народног покрета који би са добрим програмом изашао на изборе и победио потребно блокирати универзитете?
Ако сви иду на протесте а уједно и раде, зар то исто не би могли и студенти?blokada univerziteta je privodjenje Srbije istini.
Zao mi je sto su samo univerziteti blokirani.
Kakvi izbori pod vlascu ubica?Ако сви иду на протесте а уједно и раде, зар то исто не би могли и студенти?
За предизборну кампању није потребна блокада.