Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nesto starije generacije od njih 25- 45 uglavnom su zapalasene jadne, okrenute iskljucivo potrosackim radostima
Porazgovaraš sa tim ljudima i pitaš ih šta im je u detinjstvu ili mladosti najviše nedostajalo.

Odgovor je uglavnom ono što se smatralo "luksuzom" tog vremena. Nike patike, letovanje bilo gde van Sutomora, mobilni telefon, računar, itd.

Eto, njima je sad super što mogu da odu kod operatera i da kupe najnoviji iPhone na rate. A to što imaju potpuno korumpiranu sudsku vlast u državi je manje bitno.

Mislim da je toliki hejt na vladajuce da ce tesko da im prodje neko vece muljanje sa glasovima. Dosta kontrolora, pazljivo kontrolisanje tokom izbora i da ga pobedimo

Glavno je da Vučić deluje razvlašćeno i pre novih izbora. Bitno je da ga napuste i oni koji bi uvek tamo gde je vlast... Da se i to doda korpusu.

Iako sa takvima ne bih nikakve dilove za budućnost pravio, bitni su nam za ovu pobedu... Deo njegovog korpusa mora biti otkinut za konačnu pobedu, uprkos krađi i svemu što planira.

Pa dobro, prema debelom su bili agresivni. Al to je nesreća našeg naroda, kad vozim ženin auto hoće da me pregaze, kad vozim svoj sklanjaju se ko pičke... Hrabri samo kad misle da su jači.

@mihajloboric87 Prava na slobodu i zivot su iznad prava na obrazovanje. Hulja i ljudi koji su uz njega (kao npr ti) nam ugrozavaju ta prava.​

Како мислиш да ће се нешто променити, да ће власт бити боља и организиванија ако нема наставе на факултетима?

Ако избори буду организовани 2027. и ако студенти успешно форимурају ту потенцијалну народну листу, зар није нелогично да до тада део студената блокира факултете?

Молим те, немој ме више представљати као сарадника власти или члана СНС-а.
Нема потребе да шириш дезинформације.

Pa dobro, prema debelom su bili agresivni. Al to je nesreća našeg naroda, kad vozim ženin auto hoće da me pregaze, kad vozim svoj sklanjaju se ko pičke... Hrabri samo kad misle da su jači.
Mislim da sam pisao o mom drugu kome u saobraćaju nije bilo bitno da li se naje*******ava svega po spisku nekom u 206cc ili u zatamnjenoj S klasi. Tako da ima i usijanih glava koje ne razmišljaju mnogo. 😁

Како мислиш да ће се нешто променити, да ће власт бити боља и организиванија ако нема наставе на факултетима?

Ако избори буду организовани 2027. и ако студенти успешно форимурају ту потенцијалну народну листу, зар није нелогично да до тада део студената блокира факултете?

Молим те, немој ме више представљати као сарадника власти или члана СНС-а.
Нема потребе да шириш дезинформације.
Ti bi najviše voleo da na vlast dođu podguzne muve Moskve. Ljubav prema Šešelju i dalje tinja.

О чему причаш, "дебели" је позвао полицију да бије његове студенте, то свакако мора да изазове огроман бес. Студенти и окупљени народ су се максимално суздржали.
Pokazali su neverovatnu samokontrolu kad ga nisu lincovali. Ne znam kako ovaj covek uopste zamislja da se bilo gde vise pojavi u javnosti posle ovoga.

Tek smenom vlasti moze da se popravi nesto.
Vlast blokira sve institucie.
Како мислиш да ће на власт или на промену утицати блокада наставе?
Зар је за формирање народног покрета који би са добрим програмом изашао на изборе и победио потребно блокирати универзитете?

Ti bi najviše voleo da na vlast dođu podguzne muve Moskve. Ljubav prema Šešelju i dalje tinja.
Немам никакве велике симпатије према СРС-у.
Шешељ је прихватио да буде део ЕУ власти, тј. учинио је све супротно ономе на чему су градили странку, зато су као опозиција тренутно незамисливи.

Како мислиш да ће на власт или на промену утицати блокада наставе?
Зар је за формирање народног покрета који би са добрим програмом изашао на изборе и победио потребно блокирати универзитете?
blokada univerziteta je privodjenje Srbije istini.
Zao mi je sto su samo univerziteti blokirani.

blokada univerziteta je privodjenje Srbije istini.
Zao mi je sto su samo univerziteti blokirani.
Ако сви иду на протесте а уједно и раде, зар то исто не би могли и студенти?
За предизборну кампању није потребна блокада.

Vrh