Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 63.905
ko su ti ljudi?
Idi Beki, kako imaš male ambicije.I tu uopste nije toliko stvar u primanjima, ovde mafija polako pa je preuzela sve lokale, a i ovi nasi vole da se proseravaju. Mafijas ili otvori restoran i nazove ga neki Turbo lux royal ili izda isto nekom mafijasu ili lojalisti koji isto otvori neki Turbo lux royal restoran.
Moglo bi ovde lako da se zivi normalno i zivi i uziva i bez nekog ekonomskog buma, ono, napravi se racunica da se pravi profit sa punim restoranom sa onim starim dobrim cenama, tipa pljeskavica 250, pivdzuga 120.
Pa za pocetak, da moze i ovde 70 posto ljudi svaki dan da izadje.Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo![]()
U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?
Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.
357 Neredi
Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima
Sada bi trebalo demonstrirati pred US ambasadom i skrenuti paznju na kriminal porodice Trump.Došao da obiđe svoje poklone, ali malo se prevario. Ovo me podseća na Asteriksa i kad Cezar centurionu koga je mrzeo pokloni galsko selo koje u stvari nikako da osvoji. Nadam se da ćemo kao Gali uspeti da odbranimo našu imovinu koju ovaj deli šakom i kapom.
Генерално је по опозиционим странкама у унутрашњости лош просек кадрова који је одбојан опозиционо настројеном грађанству које је ипак пробирљиво.U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.
Unistavanje tudjih poslova kroz prozivke, a opet da to nisu ni politicari nego neki koji se njima cine bliski ( privatqn posao nema veze sa bilo kim na vlasi)
Jednostavno losi ljudi....
E sad, nikakva je to alternativa pa ne znam koliko ce gradjani biti zainteresovani da glasaju
Sa druge strane, ko god da dodje nece imati moc koju ima sada sns a i nemaju tako jaku opoziciju u centrali pa ce se to sve kasnije normalizovati kroz nove partije i ljude