Blizu Lidla.Taj je na Dorćolu?
"Ma to je bio Mig 29. u niskom letu".
Koliko privatnika znaš da je spremno da stopira firmu, otkaže poslove i prestane da plaća poreze? Treba uvek sagledati dve strane.E pa nista onda, znaci vasa zona komfora vredi vise od 15 poginulih ljudi i svih buducih zrtava rezima.
Lep primer za dati deci.
Privatnik moze da udje u zadocnjenje placanja poreza, pa ce kasnije platiti sa nekom kamatom dug.Koliko privatnika znaš da je spremno da stopira firmu, otkaže poslove i prestane da plaća poreze? Treba uvek sagledati dve strane.
Cak i preduzetnike?Ne može da udje u kašnjenje odavno tj možda može ako si njihov. Sad te gase u roku od odmah.
Ja sam jednom zakasnio 30 dana, kad su uvodili eporeze.Za njih ti i pričam tek. Odavno je donešen zakon da nema više kašnjenja plaćanja ikakvog poreza, ako zakasniš u roku od par dana stiže opomena, ako ne platiš u roku od 5 dana po opomeni, blokada. Mene zvali dva dana po isteku roka za plaćanje da će da mi oduzmu PIB iako sam platio, samo je bila neka greška oko knjiženja.
Udjoh veceras u
Univerexport Šajkaška 20 Beograd
na kasi su bile besposlene kasirke i cuvar.
Pricali su o zvucnom topu i demonstracijama.
Ovo su bile njihove premise:
"Nije to bio zvucni top"
"Mozda je neko bacio raletu kroz narod".
"Ma to je bio Mig 29. u niskom letu".
"Sta god da je bilo", rekoh im, "izazvali su opstu opasnost, stotine su mogle da poginu".
"Pa sta je bilo?", pitaju me.
"Neka vrsta zvucnog topa".
"Ma nemojte, to je ogromno, gd eje mogao da stane?"
"Nije to toliko veliko, mogao je biti ne nekoj terasi. Uostalom, zar je vama to struka pa sve znate?"
"Nije, moj muz je vojno lice."
"Vojno lice koje voli Hulju?"
"Aaa.."
"Nikad vam vise necu uci ovde."
Nemojte ni vi.
I nije bitno sta su upotrebili. Izazvali su opstu opasnost, zeleli su da ubijaju nas i nasu decu.
Pre 10 godina da, probaj sada.Ja sam jednom zakasnio 30 dana, kad su uvodili eporeze.
Nije mi stizalo resenje, a ono je u stvari bilo elektronski stiglo.
Nista nije bilo.
Pritom Smederevac!![]()
Profesor: Na protestu se nešto krupno desilo, eksperti sa ETF i drugih fakulteta analiziraju materijal
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Dražen Drašković izjavio je da se tokom tišine na protestu "15. za 15", održanom u subotu u Beogradu, definitivno neštn1info.rs
ETF pumpa, ponosan sam sto sam kod ovog coveka imao predmete
Mislim da nisu ni bili svesni kolika je ovo bila kocka sa zvučnim topom/čime god, i kakva će biti reakcija.Dakle šta imamo. Vučić je pretrpeo još jedan težak poraz. Pri tome ovaj poraz ima produženo dejstvo, jer strani mediji ne misle da stanu sa ovom pričom. A naknadno ćemo videti efekte tog pisanja.
Dakle lik ide od poraza u poraz mesecima.
Pri tome, studenti da sutra pozovu Srbiju opet u Beograd, ne bismo imali manji skup, u to sam uveren.
![]()
Ipak fali širina pobune. Glupo je da neko (ja) od drugoga traži rizik, ali nedostaje pobuna velikih državnih sistema. Kao ono što smo videli u Grčkoj.Mislim da nisu ni bili svesni kolika je ovo bila kocka sa zvučnim topom/čime god, i kakva će biti reakcija.
Uvek su očajni i providni po pitanju kontrole štete, što može da se vidi iz izjava.