Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Tako je, upravo sam o tome juče pisao (pretpostavljao, naravno) da je upotreba zvučnog topa imala jasan cilj za izazivanje haosa, panike, povreda, dalje iniciranje sukoba, jedno opšte ludilo, da bi onda predmetna institucija uvela vanredno stanje. Hvala studentima i svim razumnim ljudima da do toga nije došlo. Zato je i dalje ovakav bes i dodatna nervoza, autogolovi kao što je ova idiotska poseta povređenim makedonskim građanima.
Nije sigurno d aje to autogo. On i dalje ima 1/3 verujucih, koji ga dozivljavaju koa boga.
Njegov odlazak u bolnicu njima je normalan.

Или увертира за исценирано насиље и последичну реакцију МУПа.

Vec je krenuo spin da su strane vojne sluzbe ili teroristicke organizacije krive za zvucni top.
A stavljanja slova P pacijentima koji su bili na protestu je jajarski potez
Screenshot_2025-03-18-11-20-36-521_com.brave.browser.jpg

„Gotovo da nikakvu dilemu nemam da je primenjen LRAD (Long Range Acoustic Device) – zvučni top i to direkcioni, koji je sa usko usmerenim dejstvom, i to iz pravca Terazija, odnosno Palate „Albanija“. Očigledno je da je iz tog pravca zvuk dolazio jer su se ljudi prema Terazijama prvo okrenuli“, smatra profesor.

inglourious-basterds-christoph-waltz.gif

I dok se svi cudimo i u Beograd dolazi pola miliona, Novi Sad koliko cujem ima oko 1000 protestanata ispred skupstine i to posle
- Pendrecenja studenata koji jasno drze podignute ruke, a koliko mi se cini onakvo guranje i udaranje na narod koji se nije dovoljno brzo sklonio je prevelika upotreba sile?
- U gradu koji mesecima nema nocu vodu
- U gradu u kom je pala nadstresnica

Ok, hoce novisađani da im svi mi resavamo probleme, nikome korupcija ne smeta.
Pitam se, ako je tacno da je gradnja podzemne garaze ugrozila stabilnost neke katedrale (verujem da to nije tacno), ali hoce li reagovati ili je sveeeee ok......

Pisala bih u njihovu temu, ali ne znam tacno u koju, sve imaju, od razvoja puteva, Fruske Gore, pa do drugih objekata samo nema KORUPCIJA UBIJA

Bravo novosađani, bravo, zasto niste ispred skupstine? Sta hoce da usvoje? Jeste se raspitali malo?
Ali dobro, ja imam vodu, imam gde da se parkiram i u mom gradu nista nikog nije ubilo, a moje dete tek sad u ponedeljak krece u 2.polugodiste dok vi idete na posao i slezete ramenima......
Bravo!
Neka admin KOPIRA post i postavi gde treba, da mogu svakom bi se novosađaninu licno obratila ovde
Sta reci o gradjanima Zrenjanina ili Odzaka koji nemaju nikad pitku vodu i srecni su u Huljinoj imperiji.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Vec je krenuo spin da su strane vojne sluzbe ili teroristicke organizacije krive za zvucni top.
A stavljanja slova P pacijentima koji su bili na protestu je jajarski potez
Podseca me na obelezavanhje pasosa Jevrejima.

Sto se tice spina, najmanje polovina gradjana veruje u takve price.

Mi vidimo i na ovom forumu koliko su poklonici Hulje krvolocni, kako se sprdaju sa povredjenima.
Pa ona gospodja ciji komformitet i mali svet vredi vise od 15 mrtvih.
Niko od protivnika Hulje nije pokazao takvo neprijateljstvo prema obicnim clanovima sekte, jeste da se govori za njih da su glupi (caciji), ali niko nije pokazivao zelju da ih zaista fizicki ugrozi. Cak i za Hulju, ljudi mu zele u vrh glave zakonitu istragu i hapsenje, vecina bi bila presrecna da on da ostavku i ode u Dubaji.

2011. je britanski doktor "izbacio" Dejvida Kamerona i sve novinare sa odeljenja sa mnogo "lakšim" pacijentima nego što su oni mučenici iz Kočana..

90% lekara u Srbiji nema nikakv ljudski i profesionalni integritet.
Nasi lekari su se topili od prisustva Hulje.
Radi se o pljackasima nemocnih, u neprekidnom statusnom zanosu.
Treba samo da ih cujete kako se hvale jedni drugima, sa kakvim prezirom govore o pacijentima (Ovce su za sisanje, tako govore)

Lekari mahom lako prihvataju de primene nacisticke metode, samo da bi sacuvali vlast SNS-a i time svoj kriminal.

Poslednja izmena:
Sada ce Hulja pokusati da zavede otvorenu diktaturu, jednu krvolocnu teraniju uz blagoslov stranog faktora.
Srbija je zaista zemlja u kojoj se nista nije promenilo od 1825. kako rece B. MIlanovic (https://branko2f7.substack.com/p/the-break-down-of-the-representative), i o cemu sam i ja neprekidno pisao.

Studenti su nemocni pred brutalnom i beskrupuloznom policijom, a gradjani ne zele da izadju iz svoje zone komfora, kao sto smo videli jutros u NS.

Što se tiče EU. To su birokrate i obični činovnici koji čekaju mesečnu platu. Nisu sposobni nijedan problem da reše. Najveće dostignuće im je prevoz povređenih iz Makedonije do Luksemburga. Evo, hvale se ceo dan tim dostignućem.

Ljudima u Srbiji su ozbiljno ugrožena ljudska prava, a oni se češljaju.

Ako se ikada i probude i guknu nešto o režimu u Srbiji, treba ih sve politi go..ima. EU=RTS, skup mutavih plovki koji gledaju samo lične interese.

Cotra wrote:
,,.... a gradjani ne zele da izadju iz svoje zone komfora, kao sto smo videli.... ,,

Hajde malo da se zadržino na ovoj konstataciji. 😀
Istina je. Gradjansko pravo i težnja jeste upravo što bolja, kvalitetnija i što prostranija zona konfora.( Kuca i van kuce)
Bazcna osnova
3 x 8 h = rad, zona konfora i spavanje

Prilikom vršenja rada poslovna zona konfora je znatno manja.ili.je i nema....

Zato van radnog vremena i jeste upravo naj važnija kucna kao i gradjanska zona konfora.😁😀😆

Sasvim normalno je da svakome smeta kada neko upražnjava (zloupotrebljava) svoja prava ili stremljenje pri tome gazeci iciju zonu konfora !!!!!

Hajde čik napiši kojim imenima
uobicajeno nazivamo takve
koj narušavaju našu zonu konfora.

Konijo wrote:
,, ... Ljudima u Srbiji su ozbiljno ugrožena ljudska prava, a oni se češljaju..... ,,

Nadam se da ti je sada razumljivije zašto se baba češlja.....
Jednostavno zar ne 😁

Poslednja izmena:
Cotra wrote:
,,.... a gradjani ne zele da izadju iz svoje zone komfora, kao sto smo videli.... ,,

Hajde malo da se zadržino na ovoj konstataciji.
Istina je. Gradjansko pravo i težnja jeste upravo štob olja i što prostranija zona konfora.( Kuca i van kuce)
Bazcna osnova
3 x 8 h = rad, zona konfora i spavanje

Prilikom vršenja rada poslovna zona koonora je znatno manja.ili.je i nema.

Zato van radnog vremena i jeste upravo naj važnija kucna kao i gradjanska zona konfora.

Sasvim normalno je da svakome smeta kada neko upražnjava (zloupotrebljava) svoja prava ili stremljenje pri tome gazeci iciju zonu konfora !!!!!

Hajde čik napiši kojim imenima
uobicajeno nazivamo takve
koj narušavaju našu zonu konfora.
Hvala na postu.
MIslim da si odlicno opisao sustinu gradjanskog drustva.
Sebicna ideja gradjanina da zona komfora treba da sto sira.
Kako obican gradjanin, tako i onaj gradjanin na funkciji.
I gradjanin na funkciji odluci da maksimalno prosiri svoju zonu komfora, da zaradi vise, da kupi novi Porshe...
I obican gradjanin u svojoj zoni komfora krene na put, ali mu se nadstresnica srusi na glavu.

U gradjanskoj vizuri sveta najvaznija je zona komfora, pa je i onaj na funkciji onda u pravu, on je samo sirio svoju zonu komfora, kako je mogao i znao.
Da je obicni gradjanin gledao jos nesto van zone komfora, mozda bi bio ziv.

Vrh