Deca imaju pravo na obrazovanje zagarantovano Ustavom. To pravo, ja ne mogu i neću nikome da uskratim.E pa nista onda, znaci vasa zona komfora vredi vise od 15 poginulih ljudi i svih buducih zrtava rezima.
Lep primer za dati deci.
Deca imaju pravo na obrazovanje zagarantovano Ustavom. To pravo, ja ne mogu i neću nikome da uskratim.E pa nista onda, znaci vasa zona komfora vredi vise od 15 poginulih ljudi i svih buducih zrtava rezima.
Lep primer za dati deci.
Sreca pa zivite u zemlji gde se ustav mnogo postujeDeca imaju pravo na obrazovanje zagarantovano Ustavom. To pravo, ja ne mogu i neću nikome da uskratim.
Deca imaju pravo da ne žive u državi koju je otela kriminalna grupa koja je jaka na Balkanu. I to je to.Deca imaju pravo na obrazovanje zagarantovano Ustavom. To pravo, ja ne mogu i neću nikome da uskratim.
Pa jel imamo nešto bolje da razmatramo na ovoj temi?Treba prestati da fuel-ujemo trolkinju da što pre ode...
Зар није камп напуштен?
Ni pisanje po forumu nece srusiti ovaj rezim pa oept pises?To je i bio i neki moj utisak pa zato nisam ni bio na protestu. Karnevalske šetnjice i blokadni horovi neće srušiti ovaj mafijaški režim. Nešto slično sam napisao još ono veče na temi o Izborima i odmah sam napadnut od strane pojedinaca pa na kraju i označen kao provokator. Sad su mi zabranili pisanje na toj temi pošto nekima ne odgovara istina i lože se na besmisleno pupmanje bez rezultata.
Svakome ko kulturno pise treba kulturno odgovoriti, ili ignorisati. Shvatite to kao test sopstvenog ubedjenja. Kad se predje u domen trolovanja i botovanja, posebno uz bezobrazluk, tu dolazi do remecenja normalnog diskursa i takve osobe treba udaljiti. Kao na primer, kad Perkan u 4 poruke zaredom napise "ma super je to tvoje xyz, nego da neko ne pripuca".Pa jel imamo nešto bolje da razmatramo na ovoj temi?
Bravo! Ovo je izuzetno važan snimak.Ovo je možda i najvažniji snimak. Terazije, ali u drugom delu snimka se vidi da na potezu od predsdništva do Terazija NEMA mnogo ljudi koji bi mogli sami da šire paniku od stampeda.
Ima još nešto zanimljivo.Šteta što se tek na kraju snimka vidi šira slika.