Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Onda je vreme da se izborimo da to pravo vise vlast ne uskracuje!

Odvedi ih na izlet nesrećnice da vide na šta liči pionirski park, ko je tamo doveden za čije pare u kojoj organizaciji sa svom novom opremom i onolikom hranom da ostave jezivo ruglo. I to sve radi jeftinog propangandnog performansa. Teraj to u... To nastavnica. 🤬 Jadna ta deca tebi poverena.

Отишли су у хотел као и свако вече, а доведени у суботу испред својих општина су се вратили аутобусима. Десетак батинаша вероватно Недићеваца "чува" брлог у једном шатору који се греје агрегатом.

To je i bio i neki moj utisak pa zato nisam ni bio na protestu. Karnevalske šetnjice i blokadni horovi neće srušiti ovaj mafijaški režim. Nešto slično sam napisao još ono veče na temi o Izborima i odmah sam napadnut od strane pojedinaca pa na kraju i označen kao provokator. Sad su mi zabranili pisanje na toj temi pošto nekima ne odgovara istina i lože se na besmisleno pupmanje bez rezultata.
Ni pisanje po forumu nece srusiti ovaj rezim pa oept pises?

Havana syndrome, also known as anomalous health incidents (AHIs), is a disputed medical condition. Starting in 2016, U.S. and Canadian government officials and their families reported symptoms of AHIs in about a dozen overseas locations. Reported symptoms include a sudden onset, associated with a perceived localized loud sound, of chronic symptoms that lasted for months, such as disabling cognitive problems, balance, dizziness, insomnia, and headaches. Havana syndrome is not officially recognized as a disease by the medical community.

Official investigations have provided various theories on the cause of AHI, but there is no consensus. Theories include directed-energy weapons, psychological/social factors, and toxic chemicals.

Postoje takva oružja, da.

Kao što postoje pištolji koji izazivaju srčani udar.

Takve stvari i činjenice ostavljaju mene otvorenim za neke teorije zavere i sumnjičavosti. Jer zaista ima svega i svačega na svetu.

Mada čini mi da je ovde bilo nešto mnogo manje opskurno i misteriozno, a to su dakle pandurski LRADi kakve koriste i prikazuju i po svetu.

Poslednja izmena:
Pa jel imamo nešto bolje da razmatramo na ovoj temi?
Svakome ko kulturno pise treba kulturno odgovoriti, ili ignorisati. Shvatite to kao test sopstvenog ubedjenja. Kad se predje u domen trolovanja i botovanja, posebno uz bezobrazluk, tu dolazi do remecenja normalnog diskursa i takve osobe treba udaljiti. Kao na primer, kad Perkan u 4 poruke zaredom napise "ma super je to tvoje xyz, nego da neko ne pripuca".

Vrh