Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ima još nešto zanimljivo.

U prvom delu snimka ima "rupa" dužine možda 10 metara. Tu niko ne trči na ljude u dnu ekrana, a oni se ipak pokreću i opet trče lateralno prema trotoarima.
Nema tu nista zanimljivo, ovi kod Moskve nisu nista culi vec videli masu pa (mlako) odreagovali. Oni sa druge strane nisu nista videli vec culi i razbezali se (pa onda krenuli ka Andricevom vencu da vide sta se desilo).

Nema tu nista zanimljivo, ovi kod Moskve nisu nista culi vec videli masu pa (mlako) odreagovali. Oni sa druge strane nisu nista videli vec culi i razbezali se (pa onda krenuli ka Andricevom vencu da vide sta se desilo).
Ali svi se i dalje kreću prema trotoarima levo i desno. Da su se uplašili mase valjda bi trčanje krenulo prema palati Albanija, od mase.

Udjoh veceras u

Univerexport Šajkaška 20 Beograd​

na kasi su bile besposlene kasirke i cuvar.
Pricali su o zvucnom topu i demonstracijama.

Ovo su bile njihove premise:

"Nije to bio zvucni top"
"Mozda je neko bacio raletu kroz narod".
"Ma to je bio Mig 29. u niskom letu".

"Sta god da je bilo", rekoh im, "izazvali su opstu opasnost, stotine su mogle da poginu".

"Pa sta je bilo?", pitaju me.

"Neka vrsta zvucnog topa".

"Ma nemojte, to je ogromno, gd eje mogao da stane?"

"Nije to toliko veliko, mogao je biti ne nekoj terasi. Uostalom, zar je vama to struka pa sve znate?"

"Nije, moj muz je vojno lice."

"Vojno lice koje voli Hulju?"

"Aaa.."

"Nikad vam vise necu uci ovde."

Nemojte ni vi.

I nije bitno sta su upotrebili. Izazvali su opstu opasnost, zeleli su da ubijaju nas i nasu decu.

Jake Lapham BBC.jpg

Nešto mi ne deluje uverljivo ovaj njegov demanti.
Očekivao sam da popljuje Earshot, da je npr. osnovan od strane albanske dijaspore u SAD ili slično.

Koliko privatnika znaš da je spremno da stopira firmu, otkaže poslove i prestane da plaća poreze? Treba uvek sagledati dve strane.
Privatnik moze da udje u zadocnjenje placanja poreza, pa ce kasnije platiti sa nekom kamatom dug.

Ali jos jednostavnije je neplacanje infostana u periodu od 3 meseca.

Ne može da udje u kašnjenje odavno tj možda može ako si njihov. Sad te gase u roku od odmah.

Za njih ti i pričam tek. Odavno je donešen zakon da nema više kašnjenja plaćanja ikakvog poreza, ako zakasniš u roku od par dana stiže opomena, ako ne platiš u roku od 5 dana po opomeni, blokada. Mene zvali dva dana po isteku roka za plaćanje da će da mi oduzmu PIB iako sam platio, samo je bila neka greška oko knjiženja.

Za njih ti i pričam tek. Odavno je donešen zakon da nema više kašnjenja plaćanja ikakvog poreza, ako zakasniš u roku od par dana stiže opomena, ako ne platiš u roku od 5 dana po opomeni, blokada. Mene zvali dva dana po isteku roka za plaćanje da će da mi oduzmu PIB iako sam platio, samo je bila neka greška oko knjiženja.
Ja sam jednom zakasnio 30 dana, kad su uvodili eporeze.
Nije mi stizalo resenje, a ono je u stvari bilo elektronski stiglo.
Nista nije bilo.

Udjoh veceras u

Univerexport Šajkaška 20 Beograd​

na kasi su bile besposlene kasirke i cuvar.
Pricali su o zvucnom topu i demonstracijama.

Ovo su bile njihove premise:

"Nije to bio zvucni top"
"Mozda je neko bacio raletu kroz narod".
"Ma to je bio Mig 29. u niskom letu".

"Sta god da je bilo", rekoh im, "izazvali su opstu opasnost, stotine su mogle da poginu".

"Pa sta je bilo?", pitaju me.

"Neka vrsta zvucnog topa".

"Ma nemojte, to je ogromno, gd eje mogao da stane?"

"Nije to toliko veliko, mogao je biti ne nekoj terasi. Uostalom, zar je vama to struka pa sve znate?"

"Nije, moj muz je vojno lice."

"Vojno lice koje voli Hulju?"

"Aaa.."

"Nikad vam vise necu uci ovde."

Nemojte ni vi.

I nije bitno sta su upotrebili. Izazvali su opstu opasnost, zeleli su da ubijaju nas i nasu decu.

Mene jedna stvar kopka, a nisam video da se igde diskutuje o njoj. Naime, videli smo danas na internetu, a imam i informacije iz prve ruke da su u cacilend dovuceni funkcioneri i direktori iz cele srbije. S obzirom da su to cesto stariji ljudi kao i ljudi nesposobni da cekicima i ekser zakucaju, a kamoli nekoga napadnu, koja je bila svrha njihovog dovodjenja medju onaj olos koji je trebalo da bude jedan od pokretaca insceniranog krvoprolica?

Dakle šta imamo. Vučić je pretrpeo još jedan težak poraz. Pri tome ovaj poraz ima produženo dejstvo, jer strani mediji ne misle da stanu sa ovom pričom. A naknadno ćemo videti efekte tog pisanja.

Dakle lik ide od poraza u poraz mesecima.

Pri tome, studenti da sutra pozovu Srbiju opet u Beograd, ne bismo imali manji skup, u to sam uveren.

⛽

ETF pumpa, ponosan sam sto sam kod ovog coveka imao predmete
Pritom Smederevac! :)

Pored toga što je tata-mata u svojoj struci, Dražen je i sjajan tip i svestrana ličnost. 1/1 ispravan i uzoran.

Vrh