Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 7.083
Izgleda da nam je taj koncept u srcu.Moderni samoupravljači...
Izgleda da nam je taj koncept u srcu.Moderni samoupravljači...
U pravu je MC ovde. Iako ću posle zažaliti što sam ovo napisao, jer on svaku negativnu /ne-radosnu poruku i činjenicu multiplicira 10 puta pa oko toga izgradi narativ da je sve uzalud i izgubljeno.
Elem, Autokomanda je bila super ali je trebalo da bude uvertira i generalna proba za nove, sledeće još veće i još efikasnije blokade.
Ali... mislim vidimo svi...
Ma najbitnije je da su najureni oni zli Kesići, Obućine, Ivanovići i Bjelogrlići. I ona odvratna, grozna, glupa Ivanka Popović.
Čekamo da se jave sledeći kandidati za predvodnike protesta i za buduće vlade, pa da i njih otkačimo. Odnosno otkačE.
Ja sam pre nedelju dana napisao na temi Izbori - što se mene tiče, dao bih glas bilo kome za koga bih imao garanciju da je iskreno protiv SNSa i da neće praviti dilove sa njima. Samo da vidim leđa ovoj gamadi.2 srbina 3 stranke
Mi srbi jasno znamo da kazemo sta necemo, ali ne i sta hocemo
kao da nas je neko prokleo da ne mozemo da se ujedinimo za neki visi cilj i bolje sutra
ako nije bas onako kako sam ja zamislio - ONDA NECU, a ako neko drugi kaze da se uradi kako sam ja zamislio - ONDA NECU NI KAKO JA HOCU
Misa Tumbas bi bio bolji predsednik/premijer/predsednik skupstine od postojecih
Mozda je resenje u novim kandidatima koje glasaci ne poznaju.Ja sam pre nedelju dana napisao na temi Izbori - što se mene tiče, dao bih glas bilo kome za koga bih imao garanciju da je iskreno protiv SNSa i da neće praviti dilove sa njima. Samo da vidim leđa ovoj gamadi.
Ali džaba kad bismo sa tim rezonom izašli nas ne znam, 40.000, a ostali glasači bi bili u fazonu "a pa neću, ja čekam savršenog kandidata i savršenog čoveka". I onda 3 miliona ostane kod kuće, SNS izvede svojih 700.000 i dobije većinu ko od šale.
I to je već godinama tako.
Ako se sve desi brzo, Srbi nece imati vremena da se udube u biografije i s uzivanjem pronadju sve mane.I njima će naći neku manu.
- Nema dovoljno godina
- Ima previše godina
- Nije stručan
- Previše je usko stručan, nije za politiku i upravljanje ljudima
- Nije mi simpatičan
- Ima mnogo rigidne stavove
- Ima mnogo liberalne stavove
- Naginje ka zapadu više nego ka istoku
- Kosovo mu nije srce Srbije i prioritet br. 1
- Nije se udavala/ženio
- Ne znam ga
- Previše dugo ga znam
- Vozi auto na dizel
- Nema kera
I tako dalje...
Naći će Srbi uvek nešto.
ali vozi auto na dizel i nema kera najjači diskvalifikacioni kriterijummiI njima će naći neku manu.
- Nema dovoljno godina
- Ima previše godina
- Nije stručan
- Previše je usko stručan, nije za politiku i upravljanje ljudima
- Nije mi simpatičan
- Ima mnogo rigidne stavove
- Ima mnogo liberalne stavove
- Naginje ka zapadu više nego ka istoku
- Kosovo mu nije srce Srbije i prioritet br. 1
- Nije se udavala/ženio
- Ne znam ga
- Previše dugo ga znam
- Vozi auto na dizel
- Nema kera
I tako dalje...
Naći će Srbi uvek nešto.
Realno ali je tako. Ranije se ker kupovao da ti cuva dvoriste i kucu (nekad kupis babi/dedi da ubije vreme kroz setnju i malu obavezu) a sad je zamena za dete bukvalno. Izvitoperena vremena.
Dakle na koga god se MC naloži on ispadne neki bivsi radikal ili radikalski šurak...
Znači počeli ste kampanju i protiv druge lige potencijalnih kandidata?
Kakva druga liga, lik bio sa naprednjacima?Znači počeli ste kampanju i protiv druge lige potencijalnih kandidata?
Stvarno ste neverovatni....
ja mogu samo licni primer da damJa sam pre nedelju dana napisao na temi Izbori - što se mene tiče, dao bih glas bilo kome za koga bih imao garanciju da je iskreno protiv SNSa i da neće praviti dilove sa njima. Samo da vidim leđa ovoj gamadi.
Ali džaba kad bismo sa tim rezonom izašli nas ne znam, 40.000, a ostali glasači bi bili u fazonu "a pa neću, ja čekam savršenog kandidata i savršenog čoveka". I onda 3 miliona ostane kod kuće, SNS izvede svojih 700.000 i dobije većinu ko od šale.
I to je već godinama tako.
Slažem se da nije adekvatan izraz, ali pod tim "normalci" mislim na ljude koji rade normalne poslove (nisu u nekom jačem biznisu ili na visokim pozicijama u kompanijama) pa shodno tome nemaju previše dodira sa decision makerima, bilo u politici, bilo u biznisu, bilo u drugim segmentima, jer jači biznis ili jaka pozicija podrazumevaju da si blizak tome ili da lako možeš dobiti informacije iz prve ruke koje ljudima iz nekih standardnih priča nisu dostupne i koji moraju da informišu putem medija/društvenih mreža, što otvara mogućnost za razne manipulacije. I to naglašavam na taj način zato što na neke teme koje pokrenem znam da ću dobiti osudu, ako ne naglasim da je to moj stav i da razumem ljude koji su u drugačijoj situaciji od mene da to možda neće razumeti.@dejanbg88
Ponovo sam procitao neke tvoje upise. Za obicne ljude koristis termin "Normalci", setih se tog termina u serijalu filmova Hari Potera.
Kako se vi medjusobno nazivate? Carobnjaci? Madjionicari? Klan Salazara Sliterina?![]()
Išao sam par puta, ali to su bili tretmani da desetak dana dolaziš u kontinuitetu. Nisam išao nikada na nedeljnom nivou ili tako nešto. Što se tiče anti aging-a pratim rad ovog lika, on je dosta duboko u tome: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bryan_JohnsonP.s. ides li svake sedmice u hiperbaricnu komoru po nove kolicine cistog kiseonika koji usporava starenje za 20-30%? Valjda je dodatni cilj kad budes imao 70 godina da izgledas ko da imas 48...
NemaP.s. i najvaznije pitanje, jel postoji neki forum gde se vi Elfovi domundjavate a daleko izvan domasaja Normalaca? I jel se nalazi ovako regulare il na Dark Webu?![]()