Šta je novo?

Izbori 2024

Moje misljenje je da je Sarovic ovde ipak na mestu. Nudi se pomoc i da se pokaze tom coveku i bilo kome drugome da postoji alternativa i to bi bio najveci udarac politici drzanja ljudi u strahu od strane vlasti. Nece niko umreti ako mu sns ne obezbedi posao. Ljudi pokazuju ovih dana solidarnost kakvu odavno nismo videli na ovim prostorima i ovo je prilika da se to samo poveca. Mislim sta je trebao, da uopste ne pravi emisiju i da niko nikoga ne sme nista da pita ili intervjuise na ulizi da ga ne bi uvalio u problem? To je onda bezanje. Da napomenem da nisam fan Sarovica jer ne mogu da verujem nekome ko je rame uz rame bio sa Seseljom do pre neku godinu ali moram da priznam da ce njegov angazman doprineti padu vlasti.

Bajkeri ponovo konkretni i preduzimljivi, ovaj put štite zaposlene Instituta u Palmotićevoj:

1738583929-Beta-z4zby2xn4k-1024x683.jpg

1738583936-Beta-ed52wqp421-1024x683.jpg

A kako će da pomognu tom čoveku koji je izgubio posao. Nek pomogne sam sebi. To što je bio otvoren je početak njegovog unutrašnjeg procesa da se sam na kraju nađe na pravoj strani. I samo u tom smislu je čitava ta situacija sa Šarovićem kao 'novinarom' dobra...

Individualno rešenje gde bi mu neki drugi glavonja našao novi posao preko veze ili mimo nekog reda, i nije neko rešenje. Svakako nije rešenje koje sistem čini boljim.

I kad kažem nek pomogne sam sebi ne mislim bukvalno i u smislu zaposlenja, nego da shvati da je na početku jednog novog procesa koji će morati da izgura kao mnogi pre njega. Da nema ništa na izvolte i da izgovorena istina dolazi sa cenom. I nek prođe put kao svi mi. To treba svi oni da prođu.

Mada ovako jeste simpatična faca, ima te tople oke, tugaljivo postavljene, još plave... i to će mu samo po sebi pomoći, ljudi će se sažaliti, al ja poput Dekija, ne lijem suze... Gledam, sve pratim šta se događa, želim dobro i njima ali ne lijem suze.

Smarate više sa govornicima, gubite fokus.

I možda lepa vest (?)

Kako se navodi u saopštenju objavljenom 31. januara, provere su pokrenute usled velikog interesovanja javnosti, a posebno nakon izjava u medijima kojima se ukazuje na sumnju u pogledu verodostojnosti objavljene dokumentacije, kao i na izraženu sumnju u pogledu finansijskog aspekta poslovanja privrednih subjekata koji su učestvovali u rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu.

e топ значи сваки пут када хоћемо да "одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду " узме да потенцијално сузбије корупцију морамо да блокирамо све факултете и школе, ранац на леђа и правац пешке ка Новом Саду. Како би другачије радили свој посао када не знају да ли постоји интересовање јавности за тако нешто

Ovaj forum je bukvalno Srbija u malom...samo je preraspodela i mix ljudi malo drigačiji. Bilo bi zanimljivo da se usaglasimo oko jedne osobe u javnom svetu koja je neukaljana i koja gaða većimu afiniteta.
Evo uz svu opasnost da me iskritikuju, msm da je ovde jedini neukaljani kandidat dete @Filip 01 (već prinovu starosti 3 meseca bi mogli diskreditovati iz nekog razloga).
Ništa "preko" predsedavanja sednicama kućnog saveta
@Bender Rodriguez ovo ti ne valja, to kad uzme slovo udavi prilično pričama zašto sin električar koji dobro zarađuje ne može da se oženi, pa ako nije u stanju da svoje pitanje reši kako će državno?!
Moraju da prilože garantna pisma od svih komšija
Taj ko od komšija dobije samo pohvale je vrhunski sumnjiv!
Moraju da imaju kućnog ljubimca
Mora se definisati šta se toleriše: da li laje ili sedi u terarijumu.

Ovde ljudi nisu mogli da se slože oko neke javne ličnosti (ženske) koja je prirodno lepa a ovde kao u izboru za mis pokušavamo da napravimo foto-robota idealnog kandidata a daleko je veći spisak neophodnih kriterijuma (i sa i bez šale).

Ne znam šta se ovde desilo tokom vikenda (i ne želim da znam) i zašto dopuštamo da energija koja je u petak bila divna sada splasne jer svi znamo kome to ide u prilog a nama(kao stanovnicima Srbije) ne?! Bukv.da se čovek prepadne kako ovolike intenzivne emocije počinju da deluju na sve nas (neke više neke manje) ali iz str.u str. cepanje ličnosti na delu, aman ko vas/nas ranije nije čitao/pratio kao da je skup psih.Dg-a.

Nemojte ljudi da ugrožavate svoje zdravlje preteranom ostrašćenošću! Treba živeti i posle procesuiranja raznoraznih (čitaj svih kojih treba).
Vratimo se konstruktivnim predlozima i budimo proaktivni zarad dobrobiti svih nas.
Elemente drame ostavite nama damama, vi budite interesantni i domišljati.
Aj' pozdav od kraljice drame😘

(sad kad se svi ujedine u kritici kraljice drame 😄)

Vrh