Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nadam se da cemo napraviti jedan istinski korak napred i raskrstiti sa karijernim politicarima i stranackim zaposljavanjem na najvisim pozicijama.

Koncept je prost-studentska stranka bi obrisala pod sa svima, na bilo kojim izborima. Plenumi biraju ministre i direktore javnih preduzeca. Ko zeli da se kandiduje, nek dostavi CV.
Moderni samoupravljači...

2 srbina 3 stranke
Mi srbi jasno znamo da kazemo sta necemo, ali ne i sta hocemo
kao da nas je neko prokleo da ne mozemo da se ujedinimo za neki visi cilj i bolje sutra
ako nije bas onako kako sam ja zamislio - ONDA NECU, a ako neko drugi kaze da se uradi kako sam ja zamislio - ONDA NECU NI KAKO JA HOCU

Misa Tumbas bi bio bolji predsednik/premijer/predsednik skupstine od postojecih

Nadam se da cemo napraviti jedan istinski korak napred i raskrstiti sa karijernim politicarima i stranackim zaposljavanjem na najvisim pozicijama.

Koncept je prost-studentska stranka bi obrisala pod sa svima, na bilo kojim izborima. Plenumi biraju ministre i direktore javnih preduzeca. Ko zeli da se kandiduje, nek dostavi CV.
Ovo je dobra ideja.
Studentska stranka. Nek otvore konkurs za kandidata za premijera i neka plenumi pogeldaju svaki CV kandidata.

Sta studenti hoce? Sta hoce simpatizeri studenata kojih je sigurno 50% u zemlji?
Bolje drustvo, manje korupcije.
Da znamo ko nas vozi, ko nas leci, ko nas cuva, ko uci decu.
Da znamo ko vlada.

Jednostavno javni konkurs. Svako posalje CV i evo nove partije.
Paretija koja se bori za vlast, ali studentski plenumi da odredjuju njenu politiku.
Ostatak po pulaciej je jednostavno svoju nadu, veru, i sve ostalo sto je dobro delegirao studentima.

Kasnije, po modelu studentskih plenuma mogu i druge stranke da oforme svoje plenume.

Mi smo zapravo sada u mogucnosti da stvorimo nesto sasvim novo.
Zato su EU/USA toliko protiv nasih protesta.

Poslednja izmena:
U pravu je MC ovde. Iako ću posle zažaliti što sam ovo napisao, jer on svaku negativnu /ne-radosnu poruku i činjenicu multiplicira 10 puta pa oko toga izgradi narativ da je sve uzalud i izgubljeno.

Elem, Autokomanda je bila super ali je trebalo da bude uvertira i generalna proba za nove, sledeće još veće i još efikasnije blokade.

Ali... mislim vidimo svi...

Ma najbitnije je da su najureni oni zli Kesići, Obućine, Ivanovići i Bjelogrlići. I ona odvratna, grozna, glupa Ivanka Popović.

Čekamo da se jave sledeći kandidati za predvodnike protesta i za buduće vlade, pa da i njih otkačimo. Odnosno otkačE.

Nije zapravo sve izgubljeno.
Mnogo je uradjeno.
Ali nedostaje onaj zavrsni korak.
Mozda su ove radne grupe i anketni odbori zacetak nove vlade.
Mozda uiverzitet treba da organizuje radne grupe za sve oblasti.

2 srbina 3 stranke
Mi srbi jasno znamo da kazemo sta necemo, ali ne i sta hocemo
kao da nas je neko prokleo da ne mozemo da se ujedinimo za neki visi cilj i bolje sutra
ako nije bas onako kako sam ja zamislio - ONDA NECU, a ako neko drugi kaze da se uradi kako sam ja zamislio - ONDA NECU NI KAKO JA HOCU

Misa Tumbas bi bio bolji predsednik/premijer/predsednik skupstine od postojecih
Ja sam pre nedelju dana napisao na temi Izbori - što se mene tiče, dao bih glas bilo kome za koga bih imao garanciju da je iskreno protiv SNSa i da neće praviti dilove sa njima. Samo da vidim leđa ovoj gamadi.

Ali džaba kad bismo sa tim rezonom izašli nas ne znam, 40.000, a ostali glasači bi bili u fazonu "a pa neću, ja čekam savršenog kandidata i savršenog čoveka". I onda 3 miliona ostane kod kuće, SNS izvede svojih 700.000 i dobije većinu ko od šale.

I to je već godinama tako.

Ja sam pre nedelju dana napisao na temi Izbori - što se mene tiče, dao bih glas bilo kome za koga bih imao garanciju da je iskreno protiv SNSa i da neće praviti dilove sa njima. Samo da vidim leđa ovoj gamadi.

Ali džaba kad bismo sa tim rezonom izašli nas ne znam, 40.000, a ostali glasači bi bili u fazonu "a pa neću, ja čekam savršenog kandidata i savršenog čoveka". I onda 3 miliona ostane kod kuće, SNS izvede svojih 700.000 i dobije većinu ko od šale.

Mozda je resenje u novim kandidatima koje glasaci ne poznaju.

Тонино Пицула: Већи број чланица ЕУ има лукративне послове са српском влашћу

I njima će naći neku manu.

- Nema dovoljno godina
- Ima previše godina
- Nije stručan
- Previše je usko stručan, nije za politiku i upravljanje ljudima
- Nije mi simpatičan
- Ima mnogo rigidne stavove
- Ima mnogo liberalne stavove
- Naginje ka zapadu više nego ka istoku
- Kosovo mu nije srce Srbije i prioritet br. 1
- Nije se udavala/ženio
- Ne znam ga
- Previše dugo ga znam
- Vozi auto na dizel
- Nema kera

I tako dalje...

Naći će Srbi uvek nešto.

- Nema dovoljno godina
- Ima previše godina
- Nije stručan
- Nije mi simpatičan
- Nije se udavala/ženio
- Ne znam ga
- Previše dugo ga znam
- Vozi auto na dizel
- Nema kera

I tako dalje...

Naći će Srbi uvek nešto.
Ako se sve desi brzo, Srbi nece imati vremena da se udube u biografije i s uzivanjem pronadju sve mane.

Druga mogucnost je da se organizacija usposatvi na nivou komisija, komiteta i saveta sto ce depersonalizovati funkcije i otezati Srbima uobicajenu zabavu i reakciju jer c ebiti vise ljudi u pitanju

@dejanbg88

Ponovo sam procitao neke tvoje upise. Za obicne ljude koristis termin "Normalci", setih se tog termina u serijalu filmova Hari Potera.
Kako se vi medjusobno nazivate? Carobnjaci? Madjionicari? Klan Salazara Sliterina? :)
Da li ne umirete prirodnom smrcu kao Elfovi?
Da li savrseno izgledate kao za vreme WWII kad su arijevci imali one bolnice za uzgoj gde su nemacke zene dolazile na "pripust" kod Svaba plavih ociju i plave kose, s nijednom falinkom, niti jedan zub plombiran? Stameni kao Robert Shaw s ostrim crtama lica? Presavrseni tako reci... da se ne bi kvarila cistota arijevske (u tvom slucaju karaburske (Rio de Karaburmio) rase...

P.s. ides li svake sedmice u hiperbaricnu komoru po nove kolicine cistog kiseonika koji usporava starenje za 20-30%? Valjda je dodatni cilj kad budes imao 70 godina da izgledas ko da imas 48...

P.s. i najvaznije pitanje, jel postoji neki forum gde se vi Elfovi domundjavate a daleko izvan domasaja Normalaca? I jel se nalazi ovako regulare il na Dark Webu? :)

- Nema dovoljno godina
- Ima previše godina
- Nije stručan
- Nije mi simpatičan
- Nije se udavala/ženio
- Ne znam ga
- Previše dugo ga znam
- Vozi auto na dizel
- Nema kera

I tako dalje...

Naći će Srbi uvek nešto.
ali vozi auto na dizel i nema kera najjači diskvalifikacioni kriterijummi :D

Pa zato što stvarno ima ljudi koji i tako rezonuju. 😁

Slušao sam ljude koji kažu ma kakvi Zeleni, ne priznajem ih, oni puše cigarete napolju i voze auta na dizel.

A isto tako sam slušao ljude koji kad se dvoume kome da daju glas ili šta o kome da misle, kad vide da političmar ima kera ili ljubimca odma ih to odobrovolji i odma su ubeđeni da je on dobra i empatična osoba.

To za kerove nisam čuo ali me ne cudi uopste imajuci u vidu koliko ima onih koji su fakticki izjednacili kerove i ljude pa sa istima tako zamenjuju prijatelje, porodicu, decu...
Dakle daleko od onoga sto kucni ljubimac treba da predstavlja i sto je uglavnom do pre nekog vremena i predstavljao...

Bio savetnik Miloša Vučevića za energetiku. Crnilo.

1000017463.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Realno ali je tako. Ranije se ker kupovao da ti cuva dvoriste i kucu (nekad kupis babi/dedi da ubije vreme kroz setnju i malu obavezu) a sad je zamena za dete bukvalno. Izvitoperena vremena.

Ali obicno su to žene 35-40+,
što je vrlo simptomatično...

Skoro je na igralište gde je vidno bio stavljen znak zabranjeno za kerove dosla jedna oko 5 banke sa razularenim mešancem vidno traumiranim od života u garniseri, skače i čupa povodac (naravno bez korpe),
kad su roditelji rekli ludači alo ovo je dečije igralište ima čak i znak,
na to im ona ko u transu izrecituje da je to njeno dete (lol) i da ima puno pravo da bude tu...

Poslednja izmena:
U jbt nisam ni znao da ima jos onih osim MCa koji su u onom šarlatanu paroviću videli nekakvog kandidata...

ja mogu samo licni primer da dam
na svakim izborima sam glasao, i cesto sam menjao za koga glasam, ako iznevers moj glas neces ga vise dobiti, ali uvek sam glasao i UVEK protiv ove crno-crvene koalicije koja nas u crno zavija vec vise od 35 godina!

Vrh