Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovo što su se ogradili jasno od sviće, proglasa i tako tih je možda i najbolje što su uradili do sada.

Ali mi nije jasno što se ograđuju od onog momka Lazara? To nisam ispratio, gde je zaškripalo?

Ovo što su se ogradili jasno od sviće, proglasa i tako tih je možda i najbolje što su uradili do sada.

Ali mi nije jasno što se ograđuju od onog momka Lazara? To nisam ispratio, gde je zaškripalo?
Poruka u temi "Srbija - crna strana medalje"

Molim vas budite jaki dok čitate ovo ispod ovog upozorenja!
Znam da ste vrv već i sami naslutili ali da ne bude da vas nisam pripremila!
1738866289370.png

Ako ste se oporavili od šoka šta je ovo?

Da li da probam bez ankete da pogodim šta vam je bila prva asocijacija za vest pod spoilerom?😉

Djuka bizon je konstantno na istoj strani sa penjacima na binu.

Ne znam ko spominje, ti provocitas.

Medjutim, istina je istina, ne mozemo pobeci od iste.

I studenti je dobro znaju.

Plasim se da se pritisak na SNS drasticno smanjio cim se usvajanje ostavke Vucicevica odlaze.
Protest kao da gubi kapacitet za eskalaciju.
Ne treba smetnuti s uma da SNS i ovako oslabljen i dalje moze da pljacka, laze i ubija.
Pucanje autobusa na pola je dogadjaj gde su mnogi mogli da poginu.

Plasim se da se pritisak na SNS drasticno smanjio cim se usvajanje ostavke Vucicevica odlaze.
Protest kao da gubi kapacitet za eskalaciju.
Ne treba smetnuti s uma da SNS i ovako oslabljen i dalje moze da pljacka, laze i ubija.
Pucanje autobusa na pola je dogadjaj gde su mnogi mogli da poginu.
Kako sprečiti razvodnjavanje protesta?
Očigledno je da je cilj vlasti da odugovlači u nedogled i da ponavlja da su svi zahtevi ispunjeni.

Tako mogu i ja da kazem da i ti gledas sta predmetna institucija govori, a to rade samo botovi i lazna opozicija opsednuta predmetnom institucijom.

Normalni ljudi koji ce vladati ovom zemljom u buducnosti se time ni ne bave i jasno su mu porucili da je nebitan.
Ali ti i dalje igraš po njegovim notama.

Ali ti i dalje igraš po njegovim notama.
Poenta je u tvojim jeftinim spinovima.

To sto on kaze jedno, ne znaci da je suprotno.

Jel naredio da se pise Milica lazljivica svuda po gradu? Jeste? I?

Napadali su najgnusnije i nju i sta sad? I to nije sad nego je od pocetka tako.

Jel onda ako sad znamo to, mozemo automatski da zakljucimo i da su svi ostali koje vredja njegovi? Savo Rokfeler, Marinika psiho, Milos Francuz...?

Ne. Mozda i jesu, ali o svemu se mora pojedinacno razmisljati i videti.

Nije to tako jednostavno, on nekog napada znaci da su njegovi ili da su istinski protiv njega.

Kad kaze da je nebo plavo, mi onda treba da kazemo da nije?

Infantilan nacin razmisljanja, poput onog, on nosi rolke pa necu ja. Samo sto se ja i mi ovde sa tim sprdamo.

Jel ti sto gledas RTS i nepomenika znaci da si njegov jer to rade u sustini samo njegovi? Ne znaci.

Prestani.

Vrh