Gde ima želje ima i povoda.Glavna strategija za razbijanje - davanje povoda.
Srecom, neuspesno.
Poruka u temi "Srbija - crna strana medalje"Ovo što su se ogradili jasno od sviće, proglasa i tako tih je možda i najbolje što su uradili do sada.
Ali mi nije jasno što se ograđuju od onog momka Lazara? To nisam ispratio, gde je zaškripalo?
Tako je.Gde ima želje ima i povoda.
Povod je u oku posmatrača.Tako je.
Posmatrac je u pravu, istorija potvrdila.Povod je u oku posmatrača.
Nije. Vidiš povod, prećutiš i pustiš studente da pumpaju dalje. Nije teško.Posmatrac je u pravu, istorija potvrdila.
Samo precutis...Djuka bizon je konstantno na istoj strani sa penjacima na binu.
Ne znam ko spominje, ti provocitas.
Medjutim, istina je istina, ne mozemo pobeci od iste.
I studenti je dobro znaju.
Ostavka Vucicevica i gradponacelnika NS su bile u zahtevima.Pa njegova ostavka nije ni bila među zahtevima.
Kako sprečiti razvodnjavanje protesta?Plasim se da se pritisak na SNS drasticno smanjio cim se usvajanje ostavke Vucicevica odlaze.
Protest kao da gubi kapacitet za eskalaciju.
Ne treba smetnuti s uma da SNS i ovako oslabljen i dalje moze da pljacka, laze i ubija.
Pucanje autobusa na pola je dogadjaj gde su mnogi mogli da poginu.
Radikalizacija. Primeri su autokomanda i NS.Kako sprečiti razvodnjavanje protesta?
Očigledno je da je cilj vlasti da odugovlači u nedogled i da ponavlja da su svi zahtevi ispunjeni.
Tako mogu i ja da kazem da i ti gledas sta predmetna institucija govori, a to rade samo botovi i lazna opozicija opsednuta predmetnom institucijom.
Ali ti i dalje igraš po njegovim notama.Tako mogu i ja da kazem da i ti gledas sta predmetna institucija govori, a to rade samo botovi i lazna opozicija opsednuta predmetnom institucijom.
Normalni ljudi koji ce vladati ovom zemljom u buducnosti se time ni ne bave i jasno su mu porucili da je nebitan.
Poenta je u tvojim jeftinim spinovima.Ali ti i dalje igraš po njegovim notama.
TAKO JE.To sto on kaze jedno, ne znaci da je suprotno.
Jel naredio da se pise Milica lazljivica svuda po gradu? Jeste? I?