locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 2.121
Mislim da je ovo Bogatic a ne Sabac
Slažem se da nije adekvatan izraz, ali pod tim "normalci" mislim na ljude koji rade normalne poslove (nisu u nekom jačem biznisu ili na visokim pozicijama u kompanijama) pa shodno tome nemaju previše dodira sa decision makerima, bilo u politici, bilo u biznisu, bilo u drugim segmentima, jer jači biznis ili jaka pozicija podrazumevaju da si blizak tome ili da lako možeš dobiti informacije iz prve ruke koje ljudima iz nekih standardnih priča nisu dostupne i koji moraju da informišu putem medija/društvenih mreža, što otvara mogućnost za razne manipulacije. I to naglašavam na taj način zato što na neke teme koje pokrenem znam da ću dobiti osudu, ako ne naglasim da je to moj stav i da razumem ljude koji su u drugačijoj situaciji od mene da to možda neće razumeti.@dejanbg88
Ponovo sam procitao neke tvoje upise. Za obicne ljude koristis termin "Normalci", setih se tog termina u serijalu filmova Hari Potera.
Kako se vi medjusobno nazivate? Carobnjaci? Madjionicari? Klan Salazara Sliterina?![]()
Išao sam par puta, ali to su bili tretmani da desetak dana dolaziš u kontinuitetu. Nisam išao nikada na nedeljnom nivou ili tako nešto. Što se tiče anti aging-a pratim rad ovog lika, on je dosta duboko u tome: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bryan_JohnsonP.s. ides li svake sedmice u hiperbaricnu komoru po nove kolicine cistog kiseonika koji usporava starenje za 20-30%? Valjda je dodatni cilj kad budes imao 70 godina da izgledas ko da imas 48...
NemaP.s. i najvaznije pitanje, jel postoji neki forum gde se vi Elfovi domundjavate a daleko izvan domasaja Normalaca? I jel se nalazi ovako regulare il na Dark Webu?![]()
Kako nema? Kako se bese zove ona na R...
Deki je u pravu u jednom. Retko se u stvarnosti mešaju normalci i mađioničari. Nema tu zajedničih tema, nema zajedničkog sistema vrednosti, bukvalno ničega. I to je sasvim normalno. Neću da blejim sa Miškovićem i tom ekipom na večerici, a neću ni sa Dekijevom ekipom. Neko od moje ekipe da postane mađioničar, vremenom bismo se udaljili. To je jednostavno tako.@dejanbg88
Ponovo sam procitao neke tvoje upise. Za obicne ljude koristis termin "Normalci", setih se tog termina u serijalu filmova Hari Potera.
Kako se vi medjusobno nazivate? Carobnjaci? Madjionicari? Klan Salazara Sliterina?
Da li ne umirete prirodnom smrcu kao Elfovi?
Da li savrseno izgledate kao za vreme WWII kad su arijevci imali one bolnice za uzgoj gde su nemacke zene dolazile na "pripust" kod Svaba plavih ociju i plave kose, s nijednom falinkom, niti jedan zub plombiran? Stameni kao Robert Shaw s ostrim crtama lica? Presavrseni tako reci... da se ne bi kvarila cistota arijevske (u tvom slucaju karaburske (Rio de Karaburmio) rase...
P.s. ides li svake sedmice u hiperbaricnu komoru po nove kolicine cistog kiseonika koji usporava starenje za 20-30%? Valjda je dodatni cilj kad budes imao 70 godina da izgledas ko da imas 48...
P.s. i najvaznije pitanje, jel postoji neki forum gde se vi Elfovi domundjavate a daleko izvan domasaja Normalaca? I jel se nalazi ovako regulare il na Dark Webu?![]()
Kakva druga liga, lik bio sa naprednjacima?
Nema kampanje, samo lustracija.
Ja sam generalno otovren za bleju sa svima dokle god imamo neku zajedničku temu i ne potenciramo previše razlike. Jedino nisam otvoren za bleju sa klasičnim blejačima, a u to podrazumevam ljude od 25+ kojima se život svodi na kladionicu i dokolicu. Sa tim ljudima mislim da ne bih bio u mogućnosti da zablejim, evo u mojem bivšem kraju ima ljudi moje godište, čak i starijih (znam jednog tipa 82 godište verovali ili ne) kojima dani svode na kladžu i stil života koji su imali na letnjem raspustu u školi. Šta će biti sa tim ljudima, pogotovo starijima 35-40+ koji su u tom fazonu i dalje, meni nije jasno, a što je najgore pomoći im nema. Samo sa takvom ekipom ne bi mogao da zablejim koliko god se dugo znali (npr iz osnovne škole) i ma koliko mi neki od njih pre 15+ bili zaninljivi likovi.Deki je u pravu u jednom. Retko se u stvarnosti mešaju normalci i mađioničari. Nema tu zajedničih tema, nema zajedničkog sistema vrednosti, bukvalno ničega. I to je sasvim normalno. Neću da blejim sa Miškovićem i tom ekipom na večerici, a neću ni sa Dekijevom ekipom. Neko od moje ekipe da postane mađioničar, vremenom bismo se udaljili. To je jednostavno tako.
Studentske setnje su bas akcija. A ne placeno demoralisanje na forumima.Narod treba da izbaci SNS poslanike iz Narodne skupstine.
Kao ovi u Bogaticu.
To je akcija, a ne studentske setnje.
Setnje su se od Ribnikara pokazale neuspesnima.Studentske setnje su bas akcija. A ne placeno demoralisanje na forumima.
Kakvi komentari.Setnje su se od Ribnikara pokazale neuspesnima.
Uspeh studenata je u oslobadjanju zemlje od straha i ruseenje autoriteta SNS-a.
Medjutim, drzavna uprava jos radi.
Za slom rezima potreban je slom drzavne uprave.
iz tvojih usta u bozje usi, ali tesko je psihicki podnositi sve ovo, posle 35 godina ludilaKakvi komentari.
Cuj, drzavna uprava radi. Zamisli, ljudi dolaze na posao. Radila je i Miloseviceva sve dok se u danu nije okrenula na drugu stranu.
Radila je i medijska masinerija, isto tako. A vec nedeljama popusta i otvara prostor da i drugi kazu sta imaju.
Setnje su se pokazale uspesnima. A kada dodje trenutak, usetace se i u predsednikov kabinet, sa nalogom za hapsenje.
![]()
Kreće udruženi napad na studente i profesore
Veličanstvena pobuna mladosti u Srbiji se već sada može smatrati najvećim događajem koji nam se dogodio u ovom veku. A ukoliko se sve završi pozitivno i u skladu sa definisanim zahtevima, studenstki protesti će doneti takvu promenu kakvu kao nacija nismo imali još od Prvog srpskog ustanka.www.danas.rs
![]()
Vi zaista mislite da SNS nije moderna, evropska stranka?Druže daj neki autorski članak Vučića i Nikolića ono kad su napravili novu, modernu, demokratsku evropsku stranku.
Nije oštriji od Vuka Draškovića.Ок је Паровић, директнији од остале опозиције.
Да ли би нам данас сметао Цвијан да је жив?