Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Isto sam primetio i na NSPM, od petka pada botovska aktivnost. Na postovima koji su pro-studentski nema više botovskih negativnih glasanja. Isto je i za veoma važnu analizu javnog mnenja.

Dejane izvinite, ali Vi zaista ne poznajete Srbiju, čim kažete da ljudi žive sa platama između 1000 i 2000 mesečno.
Priroda mog posla je da imam tesan kontakt i sa zapadnom i sa istočnom i sa južnom Srbijom. Mnogi ljudi koje angažujem da rade, žive realno od par stotina evra u najboljem slučaju.

Tako da ove stvari su neuporedive, a ja sam ipak malo stariji od velike vecine na forumu i secam se situacije iz 2000te i kao sto rekoh neuporedivo je, iako je i sada veliko nezadovoljstvo, ali ovo sadasnje nezadovoljstvo je drugojacije od onog tada, tada ljudi nisu imali sta da izgube i to je jednostavno pokretac mnogo veci nego bilo sta drugo
Ako je ovo 88 godište, ja bih rekao da si među mlađima ;)

Tačno je da je drugačije i teško za porediti, ali i meni ovo deluje šire.
Edit: A onda je bilo ekstremnije.

„Znam samo da 60 godina tu nadstrešnicu nismo renovirali, kada smo sve renovirali, samo nju nismo, zašto – ne znam, neko će valjda da pruži odgovore“, dodao je u prvim obraćanjima tim povodom Vučić.

Objavljena vrednost radova koje je izveo Starting: Nadstrešnica koštala više od 120.000 evra

Materijalni dokazi pada nadstresnice su unisteni.
Veoma ce biti tesko voditi istragu, sa obzirom da je Vesic pusten i ko zna gde.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Grozno, da groznije ne može biti.. Sramno saopštenje SPC, to nije crkva, to je sns sekta.

Ово је толико ружно рећи за институцију која је одржала српски народ, да немам речи и оно што се десило синоћ ЈЕСТЕ срамота, такву глупост нису смели да дозволе! Молим те суздржи се од таквих коментара!

Ја лично имам утисак да људи у СПЦ нису на висини задатка, тотално ван духа времена и недостојни својих претходника!

Grozno, da groznije ne može biti.. Sramno saopštenje SPC, to nije crkva, to je sns sekta.
Satan lično,
ovaj majmun profitije se toliko uvukao žvalavom u anus da mu vise ni noge ne vire..

nadam se da ce slobodne struje u crkvi nakon popuštanja stega sns sekte uspeti da prevagnu ove popove-udbaše i iznace ih...

Ово је толико ружно рећи за институцију која је одржала српски народ, да немам речи и оно што се десило синоћ ЈЕСТЕ срамота, такву глупост нису смели да дозволе! Молим те суздржи се од таквих коментара!

Ја лично имам утисак да људи у СПЦ нису на висини задатка, тотално ван духа времена и недостојни својих претходника!
I šta sad, zbog njihovog minulog rada i istorijskih zasluga treba da se ćuti i istina gura pod tepih.

A istina je da je današnja SPC sa njenim čelnicima jedna obična sns sekta ogrezla u lopovluku, pokvarenosti i zlu.

Obični saučesnici žvalavog Nerona koji 10 godina ćute na svo zlo koje narod i država trpe, pa će morati da lete zajedno sa njim kada sloboda dođe.

Tako je, ova sadašnja garnitura koja vodi crkvu je potpuno demonska (da se izrazim njihovim rečnikom) i antinarodna da veze nema sa onim sto bi crkva trebala da bude...

Satan lično,
ovaj majmun profitije se toliko uvukao žvalavom u anus da mu vise ni noge ne vire..

nadam se da ce slobodne struje u crkvi nakon popuštanja stega sns sekte uspeti da prevagnu ove popove-udbaše i iznace ih...
Ја ћу ово да оставим овде.
1737983994459.png

I šta sad, zbog njihovog minulog rada i istorijskih zasluga treba da se ćuti i istina gura pod tepih.

A istina je da je današnja SPC sa njenim čelnicima jedna obična sns sekta ogrezla u lopovluku, pokvarenosti i zlu.

Obični saučesnici žvalavog Nerona koji 10 godina ćute na svo zlo koje narod i država trpe, pa će morati da lete zajedno sa njim kada sloboda dođe.

Опет ти кажем, направи дистинкцију између СПЦ и људи, именуј их! Опет нам драмосер уваљује Q и неки сте се примили. Не треба нам подела сад.

Исто као што сматрам да јесте срамота оно што се синоћ десило, не кажем да су то урадили студенти који се ових недеља боре за праву ствар, него бих да их именујем!

Опет ти кажем, направи дистинкцију између СПЦ и људи, именуј их! Опет нам драмосер уваљује Q и неки сте се примили. Не треба нам подела сад.

Исто као што сматрам да јесте срамота оно што се синоћ десило, не кажем да су то урадили студенти који се ових недеља боре за праву ствар, него бих да их именујем!
Pa ne pravi podelu sad, sto si se primio?

Cuj da ne smemo da pomenemo spc lol
Taj spc danas vode najgori šljam na čelu sa ovim profitijem i oni je predstavljaju, ako ti ta cinjenica smeta - tvoj problem...

Profitije bi trebalo da se oglasi o tome sto preko puta Vaznesenjske crkve usred Beograda stoji ogroman natpis LU koji nocu osvetljava dvoriste crkve i prolazi kroz stakla do oltara. Pa da vidimo za koju crkvu on ovde proziva narod.

Ja ću samo da podsetim da su 1) crkva 2) religija 3) vera 4) duhovnost - sve odvojene stvari. Nisu iste i ne treba ih poistovećivati. Neko može da bude vernik a da ima drugačiji stav od SPC kao grupe ili od Patrijarha.

U skladu sa time, Porfiriju i SPC poručujem da prestanu da jedu g..na. Jer su već odbili mnoge od sebe (ne od pravoslavlja, nego od SPC i crkve) i ako ovako nastave isprovociraće još veći bes naroda i ka sebi.

СПЦ да се изјасни и као инвеститор дивљачке надоградње са луксузним становима на Дорћолу, вредности више милиона евра, у синергији са мајком кладионицом. Ја у том универзуму не желим да учествујем, тако да ипак бирам паралелни.

Vrh