Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mislim da nećemo da prekinemo kad objave dokumentaciju, sad kad smo videli kakvu podrsku imamo moguće je da ćemo nakon objavljivanje dokumentacije da nastavimo dok ne budu procesuirani mnogi na osnovu dokumentacije
To mi se čini kao možda i najbolji način da se ovo privede kraju

Najvazniji je zahtev je vezan za dokumentaciju, na tome treba insistirati.
Dokumentacija o nadstresnici vodi bracu Vucic pravo u zatvor, ako bi institucije profunkcionisale.
Bas zato botovi ovde sumanuto pricaju o izborima i referendumu.

Inace Hulja moze da politicki zrtvuje Vucevica, ocekujem takav potez i da se opozicija oglais i kaze da je to dovoljno.
Opozicija je najopasniji igrac vlasti jer i oni i vlast imaju istog gazdu.
Nece dokumentacija povezati Vucica sa nadstresnicom jer je danas izjavio "mislim da nista vredno nece naci" kad je pricao o dodatnoj dokumentaciji koju je trazio da objave

Najvazniji je zahtev je vezan za dokumentaciju, na tome treba insistirati.
Dokumentacija o nadstresnici vodi bracu Vucic pravo u zatvor, ako bi institucije profunkcionisale.
Bas zato botovi ovde sumanuto pricaju o izborima i referendumu.

Inace Hulja moze da politicki zrtvuje Vucevica, ocekujem takav potez i da se opozicija oglais i kaze da je to dovoljno.
Opozicija je najopasniji igrac vlasti jer i oni i vlast imaju istog gazdu.
Zaboravljate na to da opozicija nema ni približno onoliko ugleda koliko je imala pre protesta, tako da oni i nisu neki igrač.
Ne verujem ni da su toliko neinteligentni.
Trenutno je vodeća politička snaga u Srbiji "Glas studentskog protesta" veoma jasan, koncizan, usmeren i naravno nepersonalizovan.
Nepomenik nema mnogo načina da se izbori sa time.

Некако у сенци пролази избор нових (још грђих) чланова РЕМ-а, а помиње се да би Оливера Зекић дошла на чело РТС-а. Требало би се позабавити мало и тиме.

Mislim da nećemo da prekinemo kad objave dokumentaciju, sad kad smo videli kakvu podrsku imamo moguće je da ćemo nakon objavljivanje dokumentacije da nastavimo dok ne budu procesuirani mnogi na osnovu dokumentacije
To mi se čini kao možda i najbolji način da se ovo privede kraju

Ta odluka mora brzo da se donese

Sada vlast ima izgovor da razbije studentske demonstracije jer su objavili preostalu dokumentaciju.
Dobili su od Grenela zeleno svetlo.

I sve to mesec dana pre nego što krenu sankcije NIS-u da se primenjuju u punom kapacitetu.
Žele da razvodne nezadovoljstvo.

А што се тиче саветодавног референдума, шта мислите какво би било питање?

Да ли подржавате да Србија остане суверена и независна држава, да настави незапамћен раст, још снажнију борбу против криминала и корупције, и коначно раскрсти са свима који желе да је зауставе, ослабе и предају онима који су нанели највећа зла нашем народу?

ДА. НЕ

Кампања би наравно била незапамћена, Одговор "ДА" би имао тачно 2,200,000 гласова, јер су толико у могућности, а могу да створе и додатно колико год буде потребно.

Зато, манимо се те теме, и фокус на захтеве, а ако се испуне (као што и неће) да се тражи прелазна влада и потпуно независни РЕМ.

Sada vlast ima izgovor da razbije studentske demonstracije jer su objavili preostalu dokumentaciju.

I sve to mesec dana pre nego što krenu sankcije NIS-u da se primenjuju u punom kapacitetu.
Демонстрације не могу да се разбију, јер 10 од 10 младих људи у Србији подржава протесте. Уз њих је и огромна већина радно способног становништва. Како замишљате наставак редовног живота након употребе силе?

Sto je najgore, kada bi pitanje stvarno bilo tako formulisan ljudi bi ipak zaokruzili ne
Njegova smrdljiva retorika je apsolutno nepodnosljiva većini sad. Ne pale tw fore više. Proradio bi inat

Sto je najgore, kada bi pitanje stvarno bilo tako formulisan ljudi bi ipak zaokruzili ne
Njegova smrdljiva retorika je apsolutno nepodnosljiva većini sad. Ne pale tw fore više. Proradio bi inat
Људи би већински заокружили НЕ, слажем се. Али броје се гласови, а не људи. У томе је цака.

Ima vlast huligane koji mogu da isceniraju napad na policiju.
I onda to iskoriste kao izgovor da razbiju demonstracije.

Nezadovoljstvo ne može da se razvodni. Niti protesti mogu silom da se razbiju.

Sutra da izvedu vodene topove na studente, prekosutra bi imao bukvalno milion Srba u beogradu pa nek to razbije. Samo bi inicirao kraj svoje vlasti.

Ne šalim se, bilo bi milion ljudi.

Људи би већински заокружили НЕ, слажем се. Али броје се гласови, а не људи. У томе је цака.
Ne bi. Ne izlazi se na nepostojeci referendum. Samo bi doslo opet do podele. Studenti i sve opozicione stranke su jasno rekle ,,ne" laznom referendumu. Izasao bi neki procenat bu**** i dao neki lazni legitimitet njemu u njegovoj glavi jer bi bilo tipa 95 posto je za Vucica i 5 posto protiv.

Uzaludno bacanje nasih para i vremena.

Зато, манимо се те теме, и фокус на захтеве, а ако се испуне (као што и неће) да се тражи прелазна влада и потпуно независни РЕМ.
Ja i dalje mislim da je glasanje direkt protiv njega efikasnije i lakse za dobiti od izbora, cak i u boojim uslovima, ali ok, ako sve nastavi ovim tempom nije ni vazno, on gubi pa gubi.

Ako se ide na prelaznu vladu, onda je vreme da to udje u zahteve. Evo objavili su final_al_sad_stvarno_final verziju dokumentacije. Sigurno ce se i sad moci naci neka zamerka ali to sve vise postaje odseceno od realnosti na terenu.

Ne izlazi 200k ljudi sirom Srbije zbog ft1p nego sto oseca da je to to sad. Pa hajde onda da ozvanicimo to i idemo do kraja.

Botovi koordinisano postavljaju komentare na portalima da su sada ispunjeni svi zahtevi studenata.
Mislim da je ovo uvod u hapšenja i gašenje pobune.

Ja i dalje mislim da je glasanje direkt protiv njega efikasnije i lakse za dobiti od izbora, cak i u boojim uslovima, ali ok, ako sve nastavi ovim tempom nije ni vazno, on gubi pa gubi.

Ako se ide na prelaznu vladu, onda je vreme da to udje u zahteve. Evo objavili su final_al_sad_stvarno_final verziju dokumentacije. Sigurno ce se i sad moci naci neka zamerka ali to sve vise postaje odseceno od realnosti na terenu.

Ne izlazi 200k ljudi sirom Srbije zbog ft1p nego sto oseca da je to to sad. Pa hajde onda da ozvanicimo to i idemo do kraja.
Ova prica se ne vrti oko njega nego oko postovanja zakona.
Ako se svi dokumenti objave i ako su originalni, Hulja je sebi spremio optuznicu.

Vrh