Mislim da nećemo da prekinemo kad objave dokumentaciju, sad kad smo videli kakvu podrsku imamo moguće je da ćemo nakon objavljivanje dokumentacije da nastavimo dok ne budu procesuirani mnogi na osnovu dokumentacije
To mi se čini kao možda i najbolji način da se ovo privede kraju
Демонстрације не могу да се разбију, јер 10 од 10 младих људи у Србији подржава протесте. Уз њих је и огромна већина радно способног становништва. Како замишљате наставак редовног живота након употребе силе?Sada vlast ima izgovor da razbije studentske demonstracije jer su objavili preostalu dokumentaciju.
Dobili su od Grenela zeleno svetlo.
I sve to mesec dana pre nego što krenu sankcije NIS-u da se primenjuju u punom kapacitetu.
Žele da razvodne nezadovoljstvo.
Људи би већински заокружили НЕ, слажем се. Али броје се гласови, а не људи. У томе је цака.Sto je najgore, kada bi pitanje stvarno bilo tako formulisan ljudi bi ipak zaokruzili ne
Njegova smrdljiva retorika je apsolutno nepodnosljiva većini sad. Ne pale tw fore više. Proradio bi inat
Nezadovoljstvo ne može da se razvodni. Niti protesti mogu silom da se razbiju.Sada vlast ima izgovor da razbije studentske demonstracije jer su objavili preostalu dokumentaciju.
Dobili su od Grenela zeleno svetlo.
I sve to mesec dana pre nego što krenu sankcije NIS-u da se primenjuju u punom kapacitetu.
Žele da razvodne nezadovoljstvo.
Ne bi. Ne izlazi se na nepostojeci referendum. Samo bi doslo opet do podele. Studenti i sve opozicione stranke su jasno rekle ,,ne" laznom referendumu. Izasao bi neki procenat bu**** i dao neki lazni legitimitet njemu u njegovoj glavi jer bi bilo tipa 95 posto je za Vucica i 5 posto protiv.Људи би већински заокружили НЕ, слажем се. Али броје се гласови, а не људи. У томе је цака.
to znaci da je falsifikovanaNece dokumentacija povezati Vucica sa nadstresnicom jer je danas izjavio "mislim da nista vredno nece naci" kad je pricao o dodatnoj dokumentaciji koju je trazio da objave
Ja i dalje mislim da je glasanje direkt protiv njega efikasnije i lakse za dobiti od izbora, cak i u boojim uslovima, ali ok, ako sve nastavi ovim tempom nije ni vazno, on gubi pa gubi.Зато, манимо се те теме, и фокус на захтеве, а ако се испуне (као што и неће) да се тражи прелазна влада и потпуно независни РЕМ.
hapsenje koga?Botovi koordinisano postavljaju komentare na portalima da su sada ispunjeni svi zahtevi studenata.
Mislim da je ovo uvod u hapšenja i gašenje pobune.
Ova prica se ne vrti oko njega nego oko postovanja zakona.Ja i dalje mislim da je glasanje direkt protiv njega efikasnije i lakse za dobiti od izbora, cak i u boojim uslovima, ali ok, ako sve nastavi ovim tempom nije ni vazno, on gubi pa gubi.
Ako se ide na prelaznu vladu, onda je vreme da to udje u zahteve. Evo objavili su final_al_sad_stvarno_final verziju dokumentacije. Sigurno ce se i sad moci naci neka zamerka ali to sve vise postaje odseceno od realnosti na terenu.
Ne izlazi 200k ljudi sirom Srbije zbog ft1p nego sto oseca da je to to sad. Pa hajde onda da ozvanicimo to i idemo do kraja.
Botovi koordinisano postavljaju komentare na portalimada su sada ispunjeni svi zahtevi studenata.da je ovo uvod u hapšenja i gašenje pobune.
Mislim
Ti si procitao tu neobjavljenu dokumentaciju pa znas?Ova prica se ne vrti oko njega nego oko postovanja zakona.
Ako se svi dokumenti objave i ako su originalni, Hulja je sebi spremio optuznicu.
Inzenjer Djajic je pricao o tome. On je krunski svedok.Ti si procitao tu neobjavljenu dokumentaciju pa znas?
Djajic je rekao da dokumentacija kompromituje direkt Vucica?Inzenjer Djajic je pricao o tome. On je krunski svedok.
Nije ništa gotovo, tek kreće.Botovi koordinisano postavljaju komentare na portalima da su sada ispunjeni svi zahtevi studenata.
Mislim da je ovo uvod u hapšenja i gašenje pobune.
daDjajic je rekao da dokumentacija kompromituje direkt Vucica?
Ne secam se da sam tako nesto od njega cuo ali ajde.