Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ako građevinski fakultet potvrdi da je sva dokumentacija koju su tražili objavljena, i ako je vlast dobila zeleno svetlo da razbije proteste, onda će to i uraditi.

Ako građevinski fakultet potvrdi da je sva dokumentacija koju su tražili objavljena, i ako je vlast dobila zeleno svetlo da razbije proteste, onda će to i uraditi.
Milan Spremić je i dalje u zatvoru. Stvarno misliš da će građevinski fakultet da staje na stranu vlasti, čak i da izuzmeš sve pređašnje situacije gde su bili u klinču?

Batalite da se pecate na mekinje koje Vučić baca. Čak i da objavi dokumentaciju, kao što već dva puta nije, to ništa ne menja.

Већ је део објављене документације неадекватан тј вероватно фалсификован, односно није објављена електронски потписана документација која се иначе предаје са потписом.

Kačim i ovde samo da bi svi videli

Planirana je blokada raskrsnica, ne samog auto-puta, napravili smo plan kuda ljudi mogu da zaobiđu Autokomandu, kao i prolaze za hitnu pomoć. Plan je da u 10 sati počnu da se stavljaju barikade.

Nis je nas!

1000022413.jpg

kako ce da razbije na svim fakultetima.
Oni ce pre da naprave neki zlocin, da optuze studente.

Mislim da je prilicno teško falsifikovati dokumentaciju
Koliko god da se potrude biće mnogo nelogicnosti I tok novca ce da nas dovede do istine
Cak i da nadju zrtveno jagnje, ako to budu pokusali raspada im se sekta jer im je jedino pravilo - ne daj nikog svog da naje*******e

Mislim da je prilicno teško falsifikovati dokumentaciju
Koliko god da se potrude biće mnogo nelogicnosti I tok novca ce da nas dovede do istine
Cak i da nadju zrtveno jagnje, ako to budu pokusali raspada im se sekta jer im je jedino pravilo - ne daj nikog svog da naje*******e
Ne znam kako da napisem ovaj post, a da sad ne unosim podele i ne pljujem opoziciju, ali prvi put se osecam miran. Ne moramo mi stalno nesto da kontrolisemo, guramo, sugerisemo nesposobnim debilima iz opozicije.

Sad se covek opusti, ima ko radi posao kako treba, studenti i profesori ce to pregledati i reci da li je dobro ili ne, ako ne, kao sto i nece biti, koji su nam naredni potezi.

Shvatite za svaki crni scenario o kom pričate mu treba policija i vojska.

Ma kakvo "odobrenje" dobio spolja policija i vojska neće krenuti na ljude, jer ne radi se o lokalnom skupu. Žrtve bi bile masovne.

To otpišite.

Može da proba, to može, ali mu nije pametno. Ovo je po masovnosti prevazišlo i 9. mart i 5. oktobar. A i po odlučnosti rekao bih.

A ovo obraćanje u sutra, znaju da nije sve objavljeno, ali preuzimaju medijsku inicijativu/narativ.

EU centrala je neprijatelj. Vlada Nemačke je neprijatelj itd.

U EU ima dosta snaga koje to nisu i na koje treba uticati. Pored samog javnog mnjenja. Kako doći do njih? Vreme je da se radi na imidžu pobune u inostranstvu i da se traže saveznici.

Shvatite za svaki crni scenario o kom pričate mu treba policija i vojska.

Ma kakvo "odobrenje" dobio spolja policija i vojska neće krenuti na ljude, jer ne radi se o lokalnom skupu. Žrtve bi bile masovne.

To otpišite.

Može da proba, to može, ali mu nije pametno. Ovo je po masovnosti prevazišlo i 9. mart i 5. oktobar. A i po odlučnosti rekao bih.
da, tako bi trebalo da bude racionalno, ali covek je lud.
5. oktobra Mira Markovic je trazila da policija baca velike kasete sa suzavcem na narod iz helikoptera, ali policija nije izvrsila naredjenje. I ona je bila luda.

Ovo je po masovnosti prevazišlo i 9. mart i 5. oktobar. A i po odlučnosti rekao bih.
Za 9. mart ne znam, bio sam mali, ali za proteste iz 2000te ne treba porediti ni po masovnosti ni po odlucnosti.

Ne znam jesi li svestan da su protesti 2000te su krenuli godinu dana posle tromesecnog bombardovanja i 10 godina sankcija u kojem nisi mogao da kupis milka cokoladu, a ka mo li nesto drugo, i uz to potpune zatvorenosti drzave, van svih svetskih tokova, celonocno cekanje ispred ambasade da bi aplicirao za vizu ako negde putujes i uz prosecnu platu od 50 DEM i gde je postojala Slobina milicija koja je bubrege pomerala mnogima, pa cak i vodjama tadasnje opozicije (nadjite na jutubu snimke gde Djindjic dobija pendrek po ruci kada je prisao policajcu).

Ovi protesti sada krecu iz situacije gde vecina ne-SNS ljudi zivi korektno do jako dobro, sa platama izmedju 1000 i 2000 eur mesecno u proseku, a mnogi i sa daleko vecim prihodima, u zemlji koja vec 16 godina je na belom sengenu, i u kojoj materijalno gledano imas kvalitet zivota kao bilo gde drugo u Evropi, dakle ovi protesti su krenuli iz sasvim drugacijih okolnosti, dok su oni iz 2000te krenuli iz borbe za golu egzisteciju, tako da je to nemoguce porediti, i ni jedni protesti (osim ako se katastrofalno ne pogorsa ekonomska situacija) nece moci da prevazidju proteste posle 10 godina sankcija i 3 meseca bombardovanja u zemlji koja je bila potpuno izolovana

Tako da ove stvari su neuporedive, a ja sam ipak malo stariji od velike vecine na forumu i secam se situacije iz 2000te i kao sto rekoh neuporedivo je, iako je i sada veliko nezadovoljstvo, ali ovo sadasnje nezadovoljstvo je drugojacije od onog tada, tada ljudi nisu imali sta da izgube i to je jednostavno pokretac mnogo veci nego bilo sta drugo

Vrh