Ja za sada nisam video da opoziciona javnost ulazi u sukob sa spc koliko god iz te spc napadaju i prozivaju kao onaj demon profitije...Ne znam koliko je pametno u trenutku kada se lomi politicka situacija ulaziti i u sukob sa SPC, ali domaca opoziciona javnost ne bi bila to sto jeste da ne zabode neke autogolove i kada nema potrebe za time.
Ali ovo nije borba za vlast.Dežurni mračitelji potrčali da prospu još po neku o tome kako je borba protiv Vučića uzaludna.
Ovaj talas se ne može zaustaviti, ljudi su se oslobodili straha i kraj zla je blizu.
Vaš pesimizam barem zadržite u sebi, ne mračite ovde, niste nikome zanimljivi..
Tako je buraz, prethodna stranica je puna odmerenih poruka.Ja za sada nisam video da opoziciona javnost ulazi u sukob sa spc koliko god iz te spc napadaju i prozivaju kao onaj demon profitije...
čak bih rekao da se za sada dobro hendluje jos jedna palica režima u vidu spc
Aha za tebe je forum = javnostTako je buraz, prethodna stranica je puna odmerenih poruka.
Forumi, tviter, reddit, sta je opoziciona javnost ako ne to?Aha za tebe je forum = javnost
Ok buraz...
Oke buraz, shvatam mi smo ovde javnostForumi, tviter, reddit, sta je opoziciona javnost ako ne to?
Onaj deo tog naroda koji zeli nesto da kaze uglavnom to govori preko tih medijuma. Ne znam sta tu nije jasno.Oke buraz, shvatam mi smo ovde javnost
A i sav onaj narod koji je izasao na ulice zbog lopovske bagre na vlasti pomno prati i ovaj forum i reddit, pa ce sad da se preispita...
Od prethodne stranice ovog foruma smo dosli na sve forume, twiter i reddit,Onaj deo tog naroda koji zeli nesto da kaze uglavnom to govori preko tih medijuma. Ne znam sta tu nije jasno.
Ako je na ovom forumu 9 od 10 poruka automatski anti-SPC na ovu vest, mozes racunati da je na tviteru i redditu jos gore. Ako vec podrzavate te ljude na ulici, onda ucinite svoj deo i suzdrzite se od ovakvih mahnitih reakcija na prvu loptu.Od prethodne stranice ovog foruma smo dosli na sve forume, twiter i reddit,
koje ja uzgred budi rečeno ne pratim al cenim da ti pratiš...
Ne znam sta ti nije jasno da to sto nekolocina priča po forimima ili redditu nije opoziciona javnost
- opoziciona javnost je sad ceo onaj narod na ulicama tako da možeš biti spokojan što se tiče autogolova...
Aždaja u vidu ove vlasti svim mogućim sredstivma i svim mogućim pipcima (uključujući i nesrećnu spc) pokušava da ovo sve ugasi al nešto joj za sad ne ide...
Šta je sramota što se sinoć desilo?Опет ти кажем, направи дистинкцију између СПЦ и људи, именуј их! Опет нам драмосер уваљује Q и неки сте се примили. Не треба нам подела сад.
Исто као што сматрам да јесте срамота оно што се синоћ десило, не кажем да су то урадили студенти који се ових недеља боре за праву ствар, него бих да их именујем!
Spc napada ljude na ulicama u službi režima - što su poruke anti-spc?Ako je na ovom forumu 9 od 10 poruka automatski anti-SPC na ovu vest, mozes racunati da je na tviteru i redditu jos gore. Ako vec podrzavate te ljude na ulici, onda ucinite svoj deo i suzdrzite se od ovakvih mahnitih reakcija na prvu loptu.
Ma fantasticno je islo do sad.Spc napada ljude na ulicama u službi režima - što su poruke anti-spc?
Rekao bih i da tim ljudima na ulicama ne prija to sto ih snspc pravi budalama, mozes racunati na to...
Ponavljam budi spokojan sto se tice nasih poruka ovde ili slicnih na twitteru i redditu, nije ovo prvi napad iz spc na narod koji protestvuje pa shodno tome ni prve mahnite poruke protiv spc na ovim portalima - tj autogolova kako ih ti nazivas pa se nista lose nije desilo naprotiv!
Da, SPC je inače divna, poštena i pravdoljubiva, ali im služba poturila govnarsko i otrovno saopštenje na dan đaka i škole.Овај инцидент је још један лош покушај службе да се скрене пажња. Можемо ићи даље на битније теме.
Hteo je reći spc=služba...Da, SPC je inače divna, poštena i pravdoljubiva, ali im služba poturila govnarsko i otrovno saopštenje na dan đaka i škole.
Povratiću..
Кад не можемо да изађемо на крај са унуттрсшњим, прелазимо на спољашње непријатеље. Наравно они су у спрези још од 1945. Тај сценарио је увек свеж, никад не досади.E, prijatelji, Vojvodini ne preti nikakva nezavisnost, ali ovo je dovodi milion puta bliže nezavisnosti nego bilo koji autonomaš.
Razni NVO autonomaši mogu da prikupe 0,5-1 posto podrške i beznačajni su, ovakvi izdajnici potencijalno mogu da okrenu protiv države 35 posto Vojvodine, pa i više.
Немој да повраћаш него сабери се и сабери два и два.Da, SPC je inače divna, poštena i pravdoljubiva, ali im služba poturila govnarsko i otrovno saopštenje na dan đaka i škole.
Povratiću..
Dosljak je medju najgotivnijim forumasima na forumu. Ljuba82 i Delija takodje. Prave patriote (umeren desni centar a nije lazna, izvitoperena radikalstina) po meni s kojima bih zaginuo duboko u noc u kafani uz ture piva i caskanja o politici i drugim temama...Hteo je reći spc=služba...
Dobar je došljak, malo slab radikalske talase, al dobar...