Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Само две ствари су безграничне... (колико год бих се и сложио и сам сам разочаран).

Ne znam koliko je pametno u trenutku kada se lomi politicka situacija ulaziti i u sukob sa SPC, ali domaca opoziciona javnost ne bi bila to sto jeste da ne zabode neke autogolove i kada nema potrebe za time.
Ja za sada nisam video da opoziciona javnost ulazi u sukob sa spc koliko god iz te spc napadaju i prozivaju kao onaj demon profitije...
čak bih rekao da se za sada dobro hendluje jos jedna palica režima u vidu spc

SPC:
Uvek sa nekim u svađi, uvek nekome popuje, uvek na strani režima, uvek zatočeni u prošlosti

Isto SPC:
Zašto nam se osipaju vernici? Zašto nas ne vole? Zašto nas kritikuju? Ko plaća sve te demone i sataniste? Možda su Masoni? Neko nas sabotira?
🤔😕

Е ај се не примајте сви. Класичан набачај режиму. Она Пајићева је по свему судећи нво/циа удбашица од које су се студенти оградили и наравно удбашка СПЦ неверуе и реагује.
Рутинска режимска операција. Огроман је напредак што су једва нашли једну особу да разбија јединство народа. До пре коју годину човек није могао да похвата с које све стране нас буши читава плејада агената, издајника и нво пијавица.

Oke buraz, shvatam mi smo ovde javnost

A i sav onaj narod koji je izasao na ulice zbog lopovske bagre na vlasti pomno prati i ovaj forum i reddit, pa ce sad da se preispita...
Onaj deo tog naroda koji zeli nesto da kaze uglavnom to govori preko tih medijuma. Ne znam sta tu nije jasno.

Onaj deo tog naroda koji zeli nesto da kaze uglavnom to govori preko tih medijuma. Ne znam sta tu nije jasno.
Od prethodne stranice ovog foruma smo dosli na sve forume, twiter i reddit,
koje ja uzgred budi rečeno ne pratim al cenim da ti pratiš...
Ne znam sta ti nije jasno da to sto nekolocina priča po forimima ili redditu nije opoziciona javnost
- opoziciona javnost je sad ceo onaj narod na ulicama tako da možeš biti spokojan što se tiče autogolova...
Aždaja u vidu ove vlasti svim mogućim sredstivma i svim mogućim pipcima (uključujući i nesrećnu spc) pokušava da ovo sve ugasi al nešto joj za sad ne ide...

Od prethodne stranice ovog foruma smo dosli na sve forume, twiter i reddit,
koje ja uzgred budi rečeno ne pratim al cenim da ti pratiš...
Ne znam sta ti nije jasno da to sto nekolocina priča po forimima ili redditu nije opoziciona javnost
- opoziciona javnost je sad ceo onaj narod na ulicama tako da možeš biti spokojan što se tiče autogolova...
Aždaja u vidu ove vlasti svim mogućim sredstivma i svim mogućim pipcima (uključujući i nesrećnu spc) pokušava da ovo sve ugasi al nešto joj za sad ne ide...
Ako je na ovom forumu 9 od 10 poruka automatski anti-SPC na ovu vest, mozes racunati da je na tviteru i redditu jos gore. Ako vec podrzavate te ljude na ulici, onda ucinite svoj deo i suzdrzite se od ovakvih mahnitih reakcija na prvu loptu.

Опет ти кажем, направи дистинкцију између СПЦ и људи, именуј их! Опет нам драмосер уваљује Q и неки сте се примили. Не треба нам подела сад.

Исто као што сматрам да јесте срамота оно што се синоћ десило, не кажем да су то урадили студенти који се ових недеља боре за праву ствар, него бих да их именујем!
Šta je sramota što se sinoć desilo?
Studenti ustali iz protesta i počeli da recituju pesmu koju je napisao upravo taj predsednik Matice srpske, a onda su ovi bilmezi iz obezbeđenja hvatali studenta za vrat.

Jedino sramotno ovde je saopštenje SPC i ponašanje bilmeza iz iznajmljenog obezbeđenja, od kojih se i sama MS ograđuje:
Bedno, da bednije ne može biti.

Ako je na ovom forumu 9 od 10 poruka automatski anti-SPC na ovu vest, mozes racunati da je na tviteru i redditu jos gore. Ako vec podrzavate te ljude na ulici, onda ucinite svoj deo i suzdrzite se od ovakvih mahnitih reakcija na prvu loptu.
Spc napada ljude na ulicama u službi režima - što su poruke anti-spc?
Rekao bih i da tim ljudima na ulicama ne prija to sto ih snspc pravi budalama, mozes racunati na to...

Ponavljam budi spokojan sto se tice nasih poruka ovde ili slicnih na twitteru i redditu, nije ovo prvi napad iz spc na narod koji protestvuje pa shodno tome ni prve mahnite poruke protiv spc na ovim portalima - tj autogolova kako ih ti nazivas pa se nista lose nije desilo naprotiv!

Spc napada ljude na ulicama u službi režima - što su poruke anti-spc?
Rekao bih i da tim ljudima na ulicama ne prija to sto ih snspc pravi budalama, mozes racunati na to...

Ponavljam budi spokojan sto se tice nasih poruka ovde ili slicnih na twitteru i redditu, nije ovo prvi napad iz spc na narod koji protestvuje pa shodno tome ni prve mahnite poruke protiv spc na ovim portalima - tj autogolova kako ih ti nazivas pa se nista lose nije desilo naprotiv!
Ma fantasticno je islo do sad.

Овај инцидент је још један лош покушај службе да се скрене пажња. Можемо ићи даље на битније теме.
Da, SPC je inače divna, poštena i pravdoljubiva, ali im služba poturila govnarsko i otrovno saopštenje na dan đaka i škole.

Povratiću..

Posle pada režima osnovati specijalno tužilaštvo za verski kriminal.

Takođe oporezivati ih žešće i uvesti ih u sistem pdv.

Ah da, veronauka mrš napolje iz škola. Imate crkve, pa se tamo "obrazujte".

E, prijatelji, Vojvodini ne preti nikakva nezavisnost, ali ovo je dovodi milion puta bliže nezavisnosti nego bilo koji autonomaš.

Razni NVO autonomaši mogu da prikupe 0,5-1 posto podrške i beznačajni su, ovakvi izdajnici potencijalno mogu da okrenu protiv države 35 posto Vojvodine, pa i više.

Кад не можемо да изађемо на крај са унуттрсшњим, прелазимо на спољашње непријатеље. Наравно они су у спрези још од 1945. Тај сценарио је увек свеж, никад не досади.

Da, SPC je inače divna, poštena i pravdoljubiva, ali im služba poturila govnarsko i otrovno saopštenje na dan đaka i škole.

Povratiću..
Немој да повраћаш него сабери се и сабери два и два.

Очигледно је да су у овом случају обе стране удбашке. Она студентица је упала без договора са осталим студентима на пленуму и тиме прекршила основно правило и највећу снагу протеста.

Према томе, ствари су врло јасне. Први добар потез Жвалавог. Поларизација када је у питању црква је овде најосетљивија ствар и најподобнија за пецање наивних.

Као и за све, хронологија догађаја све открива. Давос-гренел-захарова-упад уочи најсветијег-најкохезивнијег и најчистијег празника који имамо-саопштење узурпиране цркве.

По поганости се види из чије је ово кухиње. На вама је да ли ћете појести помије.

Hteo je reći spc=služba...

Dobar je došljak, malo slab radikalske talase, al dobar...
Dosljak je medju najgotivnijim forumasima na forumu. Ljuba82 i Delija takodje. Prave patriote (umeren desni centar a nije lazna, izvitoperena radikalstina) po meni s kojima bih zaginuo duboko u noc u kafani uz ture piva i caskanja o politici i drugim temama...

Vrh