Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Duhovit transparent. Jedu se u Raškoj i komplet-lepinje, ali pošto nisu svi sastojci halal razumljivo je zašto najpoznatiji raški specijalitet nisu uzeli kao primer. Da se Stamatović nije prodao nepomeniku za gondolu Tornik-Pribojska Banja koju će sutra pokloniti "Republici Sandžak", možda bi on to stavio na transparent, ali izgleda da njega već pripremaju za predsednika "sandžačke" Antisrpske Ljiste.
Mislim da je ovo jedini transparent na latinici sa svih ovih protesta, zadnjih decenija forsiraju latinicu kao svoje pismo, ja sam na muslimanskom groblju u Pazaru video i ćirilične natpise na starijim spomenicima. Pohvalno je što nema "sandžačkih" zastava na ovim protestima, to bi već bio zicer za režimsku propagandu. Oni su i na proteste po Novom Sadu namerno slali Gruhonjića, Olenika, Pajićku, ljude sa autonomaškim i EU zastavama, da bi kompromitovali skup i da bi Pink mogao javiti da se okupljaju vojvođanski separatisti koji ruše Srbiju. To im je najlakši način da rasture jedan protest, bez represije, bez batinaša i bez gaženja.
Ужице друже, имај на уму да је циљ свих протеста поштовање закона и устава.
Мани Вучићевићевско-Марићевске флоскуле од обојене риволуције и Мејдена до аутономаштва.
Главна издаја Србије је непоштовање закона. Власт сама крши устав јако дуго.

Pa svi oko Dodika dosta podsećaju na Slobiste i Šešeljevce.
Dodik možda nije vratio ono što su stranci uzeli pre njega, ali nije im predao ništa što je zatekao u svojim rukama kada je došao na vlast. Za razliku od njega, ovdašnji slobisti i šešeljevci na vlasti udaraju u nacionalne talambase i ogrću se u srpske zastave, a za to vreme na terenu izdaju sve što se izdati da. Kada bi sada nekim čudom Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić došli na vlast, i da stoje iza svih tih gadosti koje izgovaraju, šta oni mogu izdati na KiM što nepomenik već nije izdao za ovih 13 godina?
Ja ne krivim naprdnjački režim zato što odmah po svom dolasku na vlast 2012. nisu tenkovima ušli u Prištinu i ponovo poboli srpsku zastavu na Prokletijama i iznad Prizrena. Krivim ih zato što nisu održali pozicije koje su tada zatekli, i što su u miru poklonili ono što nismo izgubili ni u ratu, samo da bi ih zapad podržao da što duže ostanu na vlasti i pljačkaju celu zemlju gore nego u najcrnjim ili najžućim danima DOS-a kojeg toliko napadaju, a najgore lopove iz tog vremena drže kao inventar u svakoj vladi.
Moje pitanje je bilo ko su ti slobisti i šešeljevci na drugim stranama?

Ужице друже, имај на уму да је циљ свих протеста поштовање закона и устава.
Мани Вучићевићевско-Марићевске флоскуле од обојене риволуције и Мејдена до аутономаштва.
Главна издаја Србије је непоштовање закона. Власт сама крши устав јако дуго.
Ja podržavam proteste, samo smatram da je bilo puno više razloga da se blokiraju fakulteti i saobraćajnice kada je veleizdajnički džukac potpisivao Briselsku Veleizdaju, Vašingtonsku Veleizdaju i kada je prihvatio Šolc Makronov Plan. Da su tadašnji protesti bili mnogo radikalniji, do pada nadstrešnice možda nikada ne bi ni došlo.

On se odrekao preko 100.000 živih ljudi, a posledica njegove veleizdaje je desetak civila ubijenih od strane šiptarskih terorista(Banjska+nekoliko prethodnih smrtnih slučajeva tokom upada ROSU u severnu Kosovsku Mitrovicu) i na desetine kidnapovanih koji pitanje da li će ikada živi izaći iz terorističkih kazamata širom KiM.

Gde sam ja rekao da zapad pravi obojenu revoluciju ili Majdan protiv nepomenika? Njegov režim je jedna velika obojena revolucija i Majdan koji traje 13 godina.

Sutra na Autokomandi cu ih pitati sto nisu blokirali fakultete i saobracajnice kao osmogodisnjaci kad je potpisan Briselski sporazum.
Oni su tada bili osmogodišnjaci, ali neko drugi je mogao da blokira. Ne znam šta su tada radili DSS, Dveri, druge patriotske stranke i organizacije, tadašnji radikali, a Mica Izdajica i Izmetnici su verovatno već onda šurovali sa nepomenikom.

Oni su tada bili osmogodišnjaci, ali neko drugi je mogao da blokira. Ne znam šta su tada radili DSS, Dveri, druge patriotske stranke i organizacije, tadašnji radikali, a Mica Izdajica i Izmetnici su verovatno već onda šurovali sa nepomenikom.
Koliko godina imaš?

Dodik možda nije vratio ono što su stranci uzeli pre njega, ali nije im predao ništa što je zatekao u svojim rukama kada je došao na vlast. Za razliku od njega, ovdašnji slobisti i šešeljevci na vlasti udaraju u nacionalne talambase i ogrću se u srpske zastave, a za to vreme na terenu izdaju sve što se izdati da. Kada bi sada nekim čudom Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić došli na vlast, i da stoje iza svih tih gadosti koje izgovaraju, šta oni mogu izdati na KiM što nepomenik već nije izdao za ovih 13 godina?
Ja ne krivim naprdnjački režim zato što odmah po svom dolasku na vlast 2012. nisu tenkovima ušli u Prištinu i ponovo poboli srpsku zastavu na Prokletijama i iznad Prizrena. Krivim ih zato što nisu održali pozicije koje su tada zatekli, i što su u miru poklonili ono što nismo izgubili ni u ratu, samo da bi ih zapad podržao da što duže ostanu na vlasti i pljačkaju celu zemlju gore nego u najcrnjim ili najžućim danima DOS-a kojeg toliko napadaju, a najgore lopove iz tog vremena drže kao inventar u svakoj vladi.
Moje pitanje je bilo ko su ti slobisti i šešeljevci na drugim stranama?

Ja podržavam proteste, samo smatram da je bilo puno više razloga da se blokiraju fakulteti i saobraćajnice kada je veleizdajnički džukac potpisivao Briselsku Veleizdaju, Vašingtonsku Veleizdaju i kada je prihvatio Šolc Makronov Plan. Da su tadašnji protesti bili mnogo radikalniji, do pada nadstrešnice možda nikada ne bi ni došlo.

On se odrekao preko 100.000 živih ljudi, a posledica njegove veleizdaje je desetak civila ubijenih od strane šiptarskih terorista(Banjska+nekoliko prethodnih smrtnih slučajeva tokom upada ROSU u severnu Kosovsku Mitrovicu) i na desetine kidnapovanih koji pitanje da li će ikada živi izaći iz terorističkih kazamata širom KiM.

Gde sam ja rekao da zapad pravi obojenu revoluciju ili Majdan protiv nepomenika? Njegov režim je jedna velika obojena revolucija i Majdan koji traje 13 godina.
Имај на уму да су Нови Сад, и пре њега Дубона и Рибникар, као и Бањска шамари реалности зомбираној нацији.

Што се тиче издаје на Космету, ту су на првом месту највише криви сви тзв. десничари, и опозициони и режимски, и лажни опозициони. И Дрецун, и Ковић.

200w.gif

Pukli ste.

Kreni da tražiš novo zaposlenje, za svaki slučaj. Nemoj posle da moramo da te izdržavamo kao socijalni slučaj.
Немој само ти за моју егзистенцију и посао да бринеш. Кад ја нисам забринут, тек ти немој бити. Него више ради на себи, а мање на напрдавању.

Имај на уму да су Нови Сад, и пре њега Дубона и Рибникар, као и Бањска шамари реалности зомбираној нацији.

Што се тиче издаје на Космету, ту су на првом месту највише криви сви тзв. десничари, и опозициони и режимски, и лажни опозициони. И Дрецун, и Ковић.
Drecun se davno prodao, i on se danas po politici ne razlikuje od Dušana Janjića kojeg mu često suprotstavljaju u fingiranim "debatama" po režimskim medijima. Ković možda ne zaslužuje da se poredi baš sa jednim takvim besramnikom, ali i njegovo ponašanje je često u najmanju ruku čudno, kada je trebala da se blokira Autokomanda zbog Šolc Makronovog Plana on je gasio taj protest, pa je onda organizovao neuspešne skupove po nekim budžacima i parkovima kojima je teško i prići, pa je još 2018. organizovao skup u Slancima protiv izdaje KiM i onda ćutao godinama, itd.

Odgovornost ovog režima je najočiglednija kada je u pitanju Banjska, mnogo jasnija nego u slučaju Dubona i Ribnikar, a da paradoks bude veći nekih protesta povodom Banjske nije ni bilo. Ko je ukinuo i razoružao civilnu zaštitu, uklonio barikade, ukinuo srpske institucije i policiju, napravio granične prelaze, taj je pozvao Kurtija da pogrom dovrši na severu gde ni onaj pogrom iz 2004. nije mogao da se dogodi, jer su tada te 4 opštine bile pod punim suverenitetom Republike Srbije koliko i bilo koji grad u Centralnoj Srbiji bez vojnog garnizona, pošto Srbija na KiM od 1999. nije imala vojsku, ali je imala policiju i lako naoružanu civilnu zaštitu koja je branila sever sve dok je žvalavi sotona nije ukinuo i time omogućio da se desi Banjska.

Poslednja izmena:
I ja se pitam...

Prof. Ković, za razliku od profesora Čedomira Antića, je totalno drugi mentalni sklop, nije čovek sposoban da povede ljude, da organizuje akciju. On je naučnik i lepo govori.
Prof. Antić je totalno promašio temu kada su protesti u pitanju, nije osetio trenutak. Možda baš zbog toga što je istoričar. I on je izuzetan naučnik, ali totalno drugačije vrste.
Takođe je pravi, suštinski opozicionar.

Najvazniji je zahtev je vezan za dokumentaciju, na tome treba insistirati.
Dokumentacija o nadstresnici vodi bracu Vucic pravo u zatvor, ako bi institucije profunkcionisale.
Bas zato botovi ovde sumanuto pricaju o izborima i referendumu.

Inace Hulja moze da politicki zrtvuje Vucevica, ocekujem takav potez i da se opozicija oglais i kaze da je to dovoljno.
Opozicija je najopasniji igrac vlasti jer i oni i vlast imaju istog gazdu.

Не верујем да ће жвала било кога жртвовати. Они су сви повезани као црева и ако падне један, сумњам да ће оћутати.

Једино ако мислиш на сахрану као Стефановића? Можда га нема у медијима, али је он и даље за**** играч.

To je zahtev 2. Zato i ne ispunjava, ni na nizem nivou, time bi poslao poruku svojima da ce biti kaznjeni, a onda mu se cela struktura unistava. Oni su uz njega jer misle da su nedodirljivi.

Mada je to, naravno, i na visem nivou. Uhapsis pa pitas ko te poslao, pa tog koji ga je poslao uhapsis pa pitas njega ko mu je rekao da salje ljude da tuku studente...

Dokumentacija o nadstresnici vodi bracu Vucic pravo u zatvor, ako bi institucije profunkcionisale.

Inace Hulja moze da politicki zrtvuje Vucevica, ocekujem takav potez i da se opozicija oglais i kaze da je to dovoljno.
Ako je vlast dobila zeleno svetlo da primenjuje silu, mogu da objave nešto falsifikovano ili cenzurisano i da iskoriste kao izgovor da razbiju proteste jer su ispunili sve zahteve.

Najava da će objaviti dokumenta je došla nakon Grenelovog tvita.

Mislim da nećemo da prekinemo kad objave dokumentaciju, sad kad smo videli kakvu podrsku imamo moguće je da ćemo nakon objavljivanje dokumentacije da nastavimo dok ne budu procesuirani mnogi na osnovu dokumentacije
To mi se čini kao možda i najbolji način da se ovo privede kraju

Nece dokumentacija povezati Vucica sa nadstresnicom jer je danas izjavio "mislim da nista vredno nece naci" kad je pricao o dodatnoj dokumentaciji koju je trazio da objave

Zaboravljate na to da opozicija nema ni približno onoliko ugleda koliko je imala pre protesta, tako da oni i nisu neki igrač.
Ne verujem ni da su toliko neinteligentni.
Trenutno je vodeća politička snaga u Srbiji "Glas studentskog protesta" veoma jasan, koncizan, usmeren i naravno nepersonalizovan.
Nepomenik nema mnogo načina da se izbori sa time.

Vrh