Boze sacuvaj, ima stori gde nece da ih prime kod lekara. Razumem da ljudi podlezu histeriji, ali ni u vreme Kovida nisu ljude vracali kuci
Gde su bre snimci?
I meni se cini da je danas i juce povratio svoju aroganciju i samopouzdanje, nestala je ona nervoza. Oseca se opet kao pobednik.
Dok njegove privatne horde kriminalaca ne dobiju po guzici, policija nece doci u iskusenje kome da pomogne.
Neka idu kod privatnika. U državnim ustanovama je velika verovatnoća da će vas odbiti jer je leglo režimskih lekara. U krajnjem slučaju, meni kao pacijentu nije bitno šta će mi pisati u kartonu, već da li će me izlečiti. Neka pišu jak zvuk nepoznatog izvora, šta god.Dok vlast ne otkrije koje je tačno oružje koristila protiv ljudi, lekari bi morali svakog pacijenta da pregledaju.
"Histerija" mu dođe kao gaslightovanje, upravo ono što rade režimski mediji.
I meni se cini da je danas i juce povratio svoju aroganciju i samopouzdanje, nestala je ona nervoza. Oseca se opet kao pobednik.
Dok njegove privatne horde kriminalaca ne dobiju po guzici, policija nece doci u iskusenje kome da pomogne.
Onda treba izaći na Vučićeve izbore. Od 500.000, on ti kaže 100.000. od svojih 20.000, on kaže 150.000. Za parkić umesto pola miliona, on opredeli 5. Možeš misliti kako se broje glasovi? Jel na to da izađemo?U pravu je bila ona govornica kad je rekla da je noć najtamnija pred svitanje, al nije bila svesna na koga se to odnosi. Upravo se u tim trenucima Vučiću razdanjivalo, kad je shvatio da je protest mlaka vodica. Sve je to bilo lepo, al rezultat je jedna velika nula. I sad je neki famozni zvučni top slamka spasa, da ne ispadne baš totalna propast.
Nego da molimo mi boga da istupi pre izbora neko ko je sposoban da okupi opoziciju, ko nema putera na glavi i ko je spreman da istrpi najniže udarce vlasti u narednih par meseci. A studenti svoju energiju da usmere u obuke za kontrolu izbora na biračkim mestima.
Ovo je nažalost tačno.Onda treba izaći na Vučićeve izbore. Od 500.000, on ti kaže 100.000. od svojih 20.000, on kaže 150.000. Za parkić umesto pola miliona, on opredeli 5. Možeš misliti kako se broje glasovi? Jel na to da izađemo?