Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kaze da je bila obicna antidron puska.
Samo zaboravio je da kaze da antidron puska koristi elektromagnetne talase, a ne zvucne, i da nije mogla da se cuje.
Laze, i ne trepne.

Valjda od svih snimaka juče može u nekom trenutku da se nadje epicentar onoga
Ja očekujem sutra barem neku reakciju EU. Birokratija je to. Vikend je svetinja.

Biće mlako. Naivno se nadam da neće.
Mislim da mu je Picula skoro pruzio Makedonski scenario
Medjutim, njegova gordost je takva da bi on radije da ode na onaj svet i povede sve nas s njim nego da prepusti vlast i pobegne

Doduse, ako nista drugo, sve sto se sad desava ukazuje njegovim sponzorima i saveznicima da on ne moze da ispuni glavni zadatak koji traze od njega - stabilnost

Е ово је снимак профи камером и све се лепо чује

Дакле, Хуља је покушао масовно убиство мирних, махом младих грађана и деце

А недељник Време је управо додат на листу медија који се морају угасити.
Овај звук ме подсећа на сирене које су немачки бомбардери Штука имали да заплаше жртве на земљи пошто су се палиле у току обрушавања на циљ.

U večerašnjem rts dnevniku 2 prilično vremena posvećeno demantovanju napada zvučnim topom.. doveli i neko vojno lice, koje ne baš sigurno objašnjava da nije bilo napada.. zamuckuje i vrluda, ali ne kaže šta se desilo, ako zvučni napad nije.. čak su poslali novinarku u UC da uzme demanti od načelnika..

Po svemu sudeći, pokušavaju da gase požar i boje se današnjih reakcija..

Meni sve ovo više liči na ADS.

screendsdssdfs.jpg

Da su znali sta ce sve da se izrodi iz pada nadstresnice, gotovo sam siguran da bi i to ogromnom masinerijom porekli, a porodice zrtava bi na ovaj ili onaj nacin ucutkali. Pojedinci ovde bi nam objasnili da nigde nema snimka tela znaci nije se desilo. Nego su mislili ovi ce malo da setaju kao za ribnikara i to je to pogotovo sto nije ni beograd u pitanju nego neki tamo novi sad.

Hoće li i izbore iskoristiti da napadnu ljude i optuže studente kako bi upali na fakultete?

Ja mislim da bi ovako nešto mooožda moglo da se desi ako je opaljeno niz ulicu preko mase, u optimalnom usko fokusiranom opsegu 2-5 kHZ. Pri tome mi na snimku ne čujemo zvuk iz LRADa, već zvuk koji nastaje usled pomeranja vazduha koje stvara zvučni talas.

Данас сам прочитао помињани чланак из Времена, и они нигде не трвде да је стампедо настао због панике. Анализирали су доста случајева стампеда на скуповима по свету и рекли су да је у некима узрок била чиста паника, али нигде не наводе да је то овде случај. Напротив дали су мапу са тачкама где су стајали људи који су пријављивали да су упали у стампедо, при чему су црвеним тачкицама бојили позиције људи који су пре стампеда осетили друге ефекте типа звука или врућег таласа, а плавом позиције оних који су реаговали само из разлога јер су видели да други реагују и панично трче. Све црвене тачкице су биле у краља Милана док су оне плаве биле концетрисане у споредним улицама које улазе на Краља Милана. То јасно указује да у КМ било нешто више од паничног стампеда тј да је био неки други узрок.

Znaš kako, složio bih se sa tobom, ali u njegovom slučaju važi da nije bitno ko lako glasa, već ko broji glasove. On sad pokušava da prebaci fokus u svoju zonu komfora - izborni brlog koji je sam kreirao.
U taj brlog se pre ili kasnije mora ući a nije baš ni on svemoćan u njemu. Veća je njegova pobeda što je ubedio ljude da ‘on broji’ i da ništa tu ne vredi nego što je zapravo pokrao.

Meni nisu jasni neki ljudi.

Prvo, imaju činjenicu da postoje izumi kao što je LRAD, sprava za zvučno rasterivanje i ometanje ljudi i masa na daljinu.

Drugo, imaju činjenice i prikaze da postoji više varijanti te topčine i da one za pandurčine mogu da imaju domet do 2.000m, jačinu 150 db, da su veličine jednog TVa i većeg sanduka, da se nose i montiraju uz dvoje ljudi, ili na vozilu. I da mogu da stanu u prosečan okvir prozora.

Treće, imaju činjenice da to već koriste pandurčine širom sveta, sa sve fotografijom jednog koji ima i koristi Njujorška policija.

Četvrto, imaju činjenicu da ta pandurska varijanta košta fazon 20.000$ po komadu. Ništa za bilo koju državu. Manje nego jedna Škoda za muriju.

Peto, imaju činjenicu, i arhivirane članke iz 2022. gde sami naši kažu i priznaju da su kupili nešto zvučno za kontrolisanje masa.

I onda se desi nešto sinoć i masa ljudi i dalje u fazonu

that-that-cant-be-true-andrea-walcott.gif

Hoće li i izbore iskoristiti da napadnu ljude i optuže studente kako bi upali na fakultete?

Sto da ne?
Nema kod da ih spreci, osim nas, a mi nismo do sada bas bili uspesni u sprecavanju.
Ucinice bilo sta sto ima padne na pamet.
Moramo da razumemo, bilo sta. Nema granica.
Ako treba da dan pred izbora ubijaju decu, radice i to. Juce su to pokazali.

Radi se o ogromnoj grupi psihopata nez morala, empatije i straha od zakona.

Meni nisu jasni neki ljudi.

Prvo, imaju činjenicu da postoje izumi kao što je LRAD, sprava za zvučno rasterivanje i ometanje ljudi i masa na daljinu.

Drugo, imaju činjenice i prikaze da postoji više varijanti te topčine i da one za pandurčine mogu da imaju domet do 2.000m, jačinu 150 db, da su veličine jednog TVa i većeg sanduka, da se nose i montiraju uz dvoje ljudi, ili na vozilu. I da mogu da stanu u prosečan okvir prozora.

Treće, imaju činjenice da to već koriste pandurčine širom sveta, sa sve fotografijom jednog koji ima i koristi Njujorška policija.

Četvrto, imaju činjenicu da ta pandurska varijanta košta fazon 20.000$ po komadu. Ništa za bilo koju državu. Manje nego jedna Škoda za muriju.

Peto, imaju činjenicu, i arhivirane članke iz 2022. gde sami naši kažu i priznaju da su kupili nešto zvučno za kontrolisanje masa.

I onda se desi nešto sinoć i masa ljudi i dalje u fazonu

that-that-cant-be-true-andrea-walcott.gif
Ljudi ne zele da to bude istina. Zele da veruju da nije tacno.

Vrh