Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

U večerašnjem rts dnevniku 2 prilično vremena posvećeno demantovanju napada zvučnim topom.. doveli i neko vojno lice, koje ne baš sigurno objašnjava da nije bilo napada.. zamuckuje i vrluda, ali ne kaže šta se desilo, ako zvučni napad nije.. čak su poslali novinarku u UC da uzme demanti od načelnika..

Po svemu sudeći, pokušavaju da gase požar i boje se današnjih reakcija..
Nemaju koga da se boje.

Informer vec ima svoje objasnjenje i svoju teoriju koju ovde ponavljaju forumski botovi.

Ljudi ne zele da to bude istina. Zele da veruju da nije tacno.
Pa i meni kreće da deluje tako.

Niko ni od koga ne očekuje da javno i decidno napiše bilo šta, pogotovu sad dok ovi nadziru, cenzurišu i tužakaju.

Ali je neverovatno kakva se sve objašnjenja nude a bukvalno svi ignorišu da su neki tamo sami pre 3 godine objavili da su pazarili nešto za razbucavanje.

Čak se pre veruje i u neke energetske zrake, vortekse, seizmička oružja... nego u nešto što je već dokumentovano u pandurskoj upotrebi u nekoliko država.

Ja mislim da je sinoć možda dejstvovao onaj 'AARP sa Aljaske. Ili plavičasta masa na nebu iz pravca Grocke. Eto.

Lud narod jš mi sve.

Super. Hajde da vidimo onda 8 juna kakav će efekat svega toga biti.
Pokradeni izbori, uz mnogo gostiju iz Srpskog Sveta, priznanje rezultata od strane EU, a zatim novi ciklus protesta.
Ne zaborvimo da ce se njihova lista opet zvati "1. Aleksandar Vucic" i da ce s.toka da glasa za tu listu misleci da glasa za svog Heroja.

Poslednja izmena:
Na Slaviji gde sam ja stajao nije bilo panike i razgrnuća mase nego samo wow efekat od nekog prodornog zvuka koji se širi praćen uzvicima ljudi. Više je zvučalo veličanstveno (pre tih uzvika, kao poletanje aviona u nekom maksimalno pročišenom tonu, a ne kao brujanje) nego strašno na samoj Slaviji.

Dakle ne zamerite što je delovalo kao fascinantan zvučni efekat, jer sam bio na periferiji toga... na samom početku kralja Milana...

Niko ni od koga ne očekuje da javno i decidno napiše bilo šta, pogotovu sad dok ovi nadziru, cenzurišu i tužakaju.

Ali je neverovatno kakva se sve objašnjenja nude a bukvalno svi ignorišu da su neki tamo sami pre 3 godine objavili da su pazarili nešto za razbucavanje.

Čak se pre veruje i u neke energetske zrake, vortekse, seizmička oružja... nego u nešto što je već dokumentovano u pandurskoj upotrebi u nekoliko država.

Ja mislim da je sinoć možda dejstvovao onaj 'AARP sa Aljaske. Eto.

Lud narod jš mi sve.
Pa zato što se taj LRAD u modu za razbijanje mase čuje ovako: link
Ono što čujemo na snimku je u znatno nižem frekventnom opsegu.

Ja mislim da je sinoć možda dejstvovao onaj 'AARP sa Aljaske. Eto.

Lud narod jš mi sve.
To je psiholologija zrtvi.
Desavalo se da Srbi 1941. prezive bacanje u jamu od ustasa i kasnije odu da se prijave.
Ne mogu da veruju da im "drzava to radi", covek ne ocekuje da drzava radi svojim gradjanima.
A ima i onih koji svesno brane HUlju, zato sto mozda mrze Djilasa.

Nemaju koga da se boje.

Informer vec ima svoje objasnjenje i svoju teoriju koju ovde ponavljaju forumski botovi.
Pa sam taj Informer je sinoć slavio upotrebu zvučnog topa, sad samo pokušavaju da se operu jer vide današnje reakcije..

Pa zato što se taj LRAD u modu za razbijanje mase čuje ovako: link
Ono što čujemo na snimku je u znatno nižem frekventnom opsegu.
Zapravo, na nekim snimcima se [ovo u Kralja Milana] čuje kao da je kreštavo, a na nekim kao da je brundav zvuk. Varira od lokacije i uređaja odnosno mikrofona kojim je snimano. A negde se ne čuje uopšte.

Ovo je za crnu stranu medalje, kad ce se ljudi opametiti vise u pm? Jos samoproglasena liderka opozicije seruje kao nesto pozitivno.

tarsier.gif

Na koji nacin Hulja moze da vrsi ovako ekspresnu cenzuru redit-a i you tube-a ?

Ono što je postalo očigledno jeste da Hulja dan i noć smišlja najbolesnije načine da zauzme fakultete i da mu niko iz sistema neće otkazati poslušnost, bez obzira na broj ljudskih žrtava koji je potreban da ostvari taj cilj.

Може он да заузме зграде али не може да успостави наставу

Осим ако не планира да дипломирани млади снс лидери држе предавања ћацима

Evo jedne dobre simulacije za Slaviku samo. Sa skoro 1m razmaka oko 50.000. Bez okolnih ulica i drugih lokacija.

Skroz je realan broj oko 300-400 hiljada na svim lokacijama

Nemaju koga da se boje.

Informer zapravo samo dao jos dokaza da jeste bio zvucni top, sa kamera kojima do sada nismo imali pristup.
Pokradeni izbori, uz mnogo gostiju iz Srpskog Sveta, priznanje rezultata od strane EU, a zatim novi ciklus protesta.
Ne zaborvimo da ce se njihova lista opet zvati "1. Aleksandar Vucic" i da ce s.toka da glasa za tu listu misleci da glasa za svog Heroja.
Srpski vest trenutno ima malo vece probleme, a ako je posle svega dovoljno da se lista zove vucic da on uzme apsolutnu vecinu onda ne znam o cemu mi pricamo.

И наравно, режим видевши како му је народ послушан и миран се додатно разгоропадио.

Парадоксално, они који су против насиља у одбрани од насилног, репресивног режима су заправо за насиље режима над народом.

Али тек формирано грађанство је коју деценију далеко од те спознаје. Ништа, уживајте у оним призорима полусвета који кити цвећем жандаре и друге заштитнике убица и криминалаца.

Једина моја зебња пред протесте се остварила. Раскорак између онога за шта је народ био спреман са једне стране и онога за шта су студенти били вољни да одговарају је био превелик. Нису криви ни једни ни други али резултат је још репресивнији режим и то ово испирање мозга данас показује.

Овоме се мора стати на пут свим силама.
I meni se cini da je danas i juce povratio svoju aroganciju i samopouzdanje, nestala je ona nervoza. Oseca se opet kao pobednik.

Dok njegove privatne horde kriminalaca ne dobiju po guzici, policija nece doci u iskusenje kome da pomogne.

I meni se cini da je danas i juce povratio svoju aroganciju i samopouzdanje, nestala je ona nervoza. Oseca se opet kao pobednik.

Dok njegove privatne horde kriminalaca ne dobiju po guzici, policija nece doci u iskusenje kome da pomogne.
Naravmo. Shvatio je da mu narod nece nista.

Vrh