Valjda vojska.Jaooo.. ko je preuzeo vlast u Rumuniji posle pada Čaušeskua.. niko nije smeo a da kaže dok je vladao, nije bilo nikakve opozicije, pa se krenulo napred.
Bila je i u Sremskoj Mitrovici takođe snimljena.Devojka koja je bila sa velikim herojem Dunjicem kad je ubijen, kome skandira citava tribina.
I on je višestruki slucajni prolaznik.
nadajmo se da sada mozemo da nastavimo gde smo stali 1989. i da je ovo kraj tog fake nacionalizma.Istorija se ponavlja. Od uhapsite Vllasi-ja, do uhapsite Vučića. I to sve u rasponu od 35-36 godina. 3 kruga po 12 godina. Vreme je da se taj začarani krug prekine.
Nije isto ali nema veze.Istorija se ponavlja. Od uhapsite Vllasi-ja, do uhapsite Vučića. I to sve u rasponu od 35-36 godina. 3 kruga po 12 godina. Vreme je da se taj začarani krug prekine.
Ne slažem se, jer je isti šablon. No dobro, kao što reče i sam, nema veze. Sve je to u redu, u kontekstu zdrave diskusije i razmene mišljenja.Nije isto ali nema veze.
Drzavni aparat i dalje radi za Hulju jer su kriminalci.Šarovic dobio prijavu za narusavanje javnog skupa.... tačno mi treba emotikon koji se krsti....
Pricate o smeni vlasti, ja ne znam kako ide, ali mislim da je mnogo efikasnije da se odaberu tuzioci i sudije. Ne znam zasto ljudi sami ne daju otkaz, prozivaju ih, realno ne rade posao...idi prijatelju dalje, pusti nekog ko sme.
Nikakva nasilna smena, ali legalna, ne znam ko se za to pita, opet ona zagorka, a za nju culi tek pre 2mes.
Samo bojkot EPS-a, kladionica, Galerije i gledaćemo proces pretvaranja stene u prah.Drzavni aparat i dalje radi za Hulju. Tu nece biti promena. Tu je najveci problem. Oni su cvrsti kao stena.
Нема шта да се наставља кад су целе 80те пропадање.nadajmo se da sada mozemo da nastavimo gde smo stali 1989. i da je ovo kraj tog fake nacionalizma.
Nije to bas bilo propadanje.Нема шта да се наставља кад су целе 80те пропадање.
tako je.Samo bojkot EPS-a, kladionica, Galerije i gledaćemo proces pretvaranja stene u prah.
Mislim da smo zaboravili da dodamo bojkot čvrstih goriva. To ionako drže naprednjačke firme.tako je.
Vrlo je jednostavno.
Ali narod ne zeli da se odrekne Galerije, svog statusnog hrama.
Bojan iz Ekostraže je govorio o tome. Čak je to spominjao i na svom profilu, a čini mi se i na nekom gostovanju na nekom od alternativnih kanala.Hajde za kladionice i Galeriju, ali kako da bojkotujem EPS?
Pa, ako je to njegov izbor- ...U pravu si. Sve je slabiji. Ali je rekao ds ziv nece dati vlast.
Pilot koji se preko radio veze obraca okupljenom plenumu gradjana za naredbu da li da ispali raketu ili ne.Kad kažem prizemljiti mislim da će lovci naterati pilote helića da slete... što bi oni rizikovali da ih mig obori i poginu zbog Nerona..