KlauKalash
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 02.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.694
Ja sam pesimista, ali volim da citam vase optimisticne prognoze, bar me malo oraspoloze 
Pa i ja sam pesimista generalno, ali stvarno ima mnogo indicija (i samo se ređaju nove) da ga je bar neko krilo "bezbednosno informativnog" sistema pustilo niz vodu.Ja sam pesimista, ali volim da citam vase optimisticne prognoze, bar me malo oraspoloze![]()
Možda i helikopter, ali optužnica bi svakako postojala i tužilac iza nje.
Ako se slažemo da postoji sistem i Vučić, sistem ima šansu da preživi, ako Vučić padne brzo.
Ako bi se ovo produžilo na neodređeno vreme, onda je i sistem u opasnosti.
Sve se slažem. Ali nisu glupi.Ako Vučić padne brzo, a sistem preživi, bojim se da smo u tom slučaju džaba krečili.
Ovakav sistem mora da padne i ode na smetlište istorije, ukoliko ne želimo da opet za 12-13 godina budemo u sličnoj situaciji.
Siguran sam da će službe pokušati da nađu neku vrstu kompromisa. Jedini kompromis može da bude adekvatna primena zakona za SVE.
Ma što se mene tiče, neka ide. Da ga ne vidimo više očima. Bolje i to nego da bude opšta pegla širom zemlje i posle kad padne da ga gluplji deo Srba pretvori u novog Slobu, u novog mučenika.Ne verujem u hapšenje, pre će biti helikopter za Mađarsku..
Nije džabe, ali onda nije ni gotovo.Ako ne bude pravde i osvete sve je dzabe.
Samo neka ide. Ne podnosim ga od kad sam ga prvi put video devedesetih. je***o predugo.Ma što se mene tiče, neka ide. Da ga ne vidimo više očima. Bolje i to nego da bude opšta pegla širom zmelje i posle kad padne da ga gluplji deo Srba pretvori u novog Slobu, u novog mučenika.
Samo nek se nosi i nek se ne vraća.
Da nije iskompleksiran i opijen mesijanstvom i moći, sam bi do sad uvideo da je vreme da odyebe, uzeo bi mutavog batu za ruku, poneli bi par kofera para i odleteli negde daleko da tamo krckaju plem do kraja života.
To sam i ja mislio. Ali, danas tri puta povlači žandarme ispred seljaka.On moze neko vreme i onako da vlada. Na silu.
Nekako zamišljam da će, kad vidi da su mu skoro svi okrenuli leđa, pokušati beg helićem, a onda će neko valjda podići migove i prizemljiti ga tamo oko Sente..
U pravu si. Sve je slabiji. Ali je rekao ds ziv nece dati vlast.To sam i ja mislio. Ali, danas tri puta povlači žandarme ispred seljaka.
Kad god bi se desilo nešto imao bi rulju odmah na ulici, a vidi se da nema snagu.
Kako tako da vlada?
Alo bre pa to je Vučić.U pravu si. Sve je slabiji. Ali je rekao ds ziv nece dati vlast.
Kad kažem prizemljiti mislim da će lovci naterati pilote helića da slete... što bi oni rizikovali da ih mig obori i poginu zbog Nerona..
Jaooo.. ko je preuzeo vlast u Rumuniji posle pada Čaušeskua.. niko nije smeo a da kaže dok je vladao, nije bilo nikakve opozicije, pa se krenulo napred.On moze neko vreme i onako da vlada. Na silu.
Ne postoji politicka snaga koja bi preuzela vlast.
Potrebna nam je organizacija gradjanskih plenuma. Drzavnom aparatu se ne moze verovati.
Kad si ga već pomenuo, da ne ulazimo u priču šta je na kraju bilo sa njim, meni je fascinantano sa kojim samopuzdanjem on izlazi pred okupljene pre nego što će biti izviždan. Do kraja govora nije bio svestan situacije. Koliko zapravo moć može da zaslepi.Jaooo.. ko je preuzeo vlast u Rumuniji posle pada Čaušeskua.. niko nije smeo a da kaže dok je vladao, nije bilo nikakve opozicije, pa se krenulo napred.
Рекао је и да никад не пије, па је ето морао једну чашицу само за неки од својих послова века, а у следећој сцени га спречавају да лоче по свим винским сајмовима.U pravu si. Sve je slabiji. Ali je rekao ds ziv nece dati vlast.