Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Možda i helikopter, ali optužnica bi svakako postojala i tužilac iza nje.

Ako se slažemo da postoji sistem i Vučić, sistem ima šansu da preživi, ako Vučić padne brzo.

Ako bi se ovo produžilo na neodređeno vreme, onda je i sistem u opasnosti.

Ako Vučić padne brzo, a sistem preživi, bojim se da smo u tom slučaju džaba krečili.

Ovakav sistem mora da padne i ode na smetlište istorije, ukoliko ne želimo da opet za 12-13 godina budemo u sličnoj situaciji.

Siguran sam da će službe pokušati da nađu neku vrstu kompromisa. Jedini kompromis može da bude adekvatna primena zakona za SVE.

Ako Vučić padne brzo, a sistem preživi, bojim se da smo u tom slučaju džaba krečili.

Ovakav sistem mora da padne i ode na smetlište istorije, ukoliko ne želimo da opet za 12-13 godina budemo u sličnoj situaciji.

Siguran sam da će službe pokušati da nađu neku vrstu kompromisa. Jedini kompromis može da bude adekvatna primena zakona za SVE.
Sve se slažem. Ali nisu glupi.

Људи, он није успео да скупу 2 права студента за камп у паркићу. Ја у време мојих студија памтим макар 10 студената напредњака и још 4-5 социјалиста.

Ne verujem u hapšenje, pre će biti helikopter za Mađarsku..
Ma što se mene tiče, neka ide. Da ga ne vidimo više očima. Bolje i to nego da bude opšta pegla širom zemlje i posle kad padne da ga gluplji deo Srba pretvori u novog Slobu, u novog mučenika.

Samo nek se nosi i nek se ne vraća.
Da nije iskompleksiran i opijen mesijanstvom i moći, sam bi do sad uvideo da je vreme da odyebe, uzeo bi mutavog batu za ruku, poneli bi par kofera para i odleteli negde daleko da tamo krckaju plem do kraja života. A ostatak sekte ostavili narodu na milost i nemilost.

Ako se ovako nastavi, on će pasti pre 15..gde god da krene, dočeka ga besna masa.. nigde entuzijazma kod njegovih.. obični snsovci sigurno neće rizikovati da njega spasavaju, realno - vidimo priličnu ravnodušnost kod njegovih pristalica i taj pad je primetan još od majskog mitinga i bežanja po kiši 2023.

Nekako zamišljam da će, kad vidi da su mu skoro svi okrenuli leđa, pokušati beg helićem, a onda će neko valjda podići migove i prizemljiti ga tamo oko Sente..

On moze neko vreme i onako da vlada. Na silu.
Ne postoji politicka snaga koja bi preuzela vlast.
Potrebna nam je organizacija gradjanskih plenuma. Drzavnom aparatu se ne moze verovati.

Ma što se mene tiče, neka ide. Da ga ne vidimo više očima. Bolje i to nego da bude opšta pegla širom zmelje i posle kad padne da ga gluplji deo Srba pretvori u novog Slobu, u novog mučenika.

Samo nek se nosi i nek se ne vraća.
Da nije iskompleksiran i opijen mesijanstvom i moći, sam bi do sad uvideo da je vreme da odyebe, uzeo bi mutavog batu za ruku, poneli bi par kofera para i odleteli negde daleko da tamo krckaju plem do kraja života.
Samo neka ide. Ne podnosim ga od kad sam ga prvi put video devedesetih. je***o predugo.

Nekako zamišljam da će, kad vidi da su mu skoro svi okrenuli leđa, pokušati beg helićem, a onda će neko valjda podići migove i prizemljiti ga tamo oko Sente..
fpp,small,lustre,wall_texture,product,750x1000.u6~2.jpg

Vidite i danas da se svi oni policajci maltene izvinjavaju Šaroviću, u policijskoj stanici se onaj pandur na ulazu smorio živ, a ni oni unutra nisu bili entuzijastični..

Ma svima njima je jasno da mu je kraj blizu, lik sa ovim skupovima po gradovima Srbije u ovih par meseci pravi oproštajnu turneju.. sve je već isfurano.

Državnom aparatu je potrebna ozbiljna rekonstrukcija i reforma. To nije kvantna fizika(mada se i to nauči).

Živimo u digitalnom dobu gde iz udobnosti svoje fotelje, ako barem malo imaš istraživačkog duha, možeš doći do saznanja kakvi su zakoni, procedure i koje su najbolje prakse.

Naravno, ovaj tim koji sada vodi ne dobacuje do Treće lige Istok. Taj tim nema kapacitet da igra Ligu Šampiona.

On moze neko vreme i onako da vlada. Na silu.
Ne postoji politicka snaga koja bi preuzela vlast.
Potrebna nam je organizacija gradjanskih plenuma. Drzavnom aparatu se ne moze verovati.
Jaooo.. ko je preuzeo vlast u Rumuniji posle pada Čaušeskua.. niko nije smeo a da kaže dok je vladao, nije bilo nikakve opozicije, pa se krenulo napred.

Jaooo.. ko je preuzeo vlast u Rumuniji posle pada Čaušeskua.. niko nije smeo a da kaže dok je vladao, nije bilo nikakve opozicije, pa se krenulo napred.
Kad si ga već pomenuo, da ne ulazimo u priču šta je na kraju bilo sa njim, meni je fascinantano sa kojim samopuzdanjem on izlazi pred okupljene pre nego što će biti izviždan. Do kraja govora nije bio svestan situacije. Koliko zapravo moć može da zaslepi.

U pravu si. Sve je slabiji. Ali je rekao ds ziv nece dati vlast.
Рекао је и да никад не пије, па је ето морао једну чашицу само за неки од својих послова века, а у следећој сцени га спречавају да лоче по свим винским сајмовима.

Рекао је и... па тако до истека ресурса форума.

Vrh