Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

^jel se raduješ što i n1 prelazi u ruke radikala?

Eto nema više niko da sabotira tvoju istinsku opoziciju tj parovića...

^jel se raduješ što i n1 prelazi u ruke radikala?

Eto nema više niko da sabotira tvoju istinsku opoziciju tj parovića...
Ne, ne radiujem se.
Odvratnoi mi je kako je bila prljava igra kapitalista, vlasnika N1.

Parovic je poslednji koga ce rezim pustiti na TV.

Svetlo na evropskom putu se polako gasi.

Dok je takvih kao ti, žvala nema sta da brine...

Zvala stvarno nema sta da brine, ali ne zbog mene.
Zbog ljudi koji cekaju da istudenti donesu slobodu i koji vicu: "Gotov je", koji ocekuju da mogu da mirno zive, da idu na svoja statusna putovanja, da idu u soping u Huljine TC-ove i kafice i veruju da ce kriminalci toliko da budu impresionirani setnjama i velicanstvenim skupovima, da ce sami sebe da uhapse.

Pitam se da li je prodaja N1 povezana sa zatvaranjem USAID-a?

Poslednja izmena:
Naravno ti si nebitni pojedinac, ali kad se skupe takvi kao ti ima vas nazalost (a na njegovu srecu) podosta..

Naravno editovao si post za 180'...

Poslednja izmena:
1000017527.png

Danas sam naleteo na taksistu koji je poceo u kolima tiradu protiv blokada. Kaze d ato nije borba protiv korupcije jer kod nas nema korupcije, ovo u NS niej bila korupcija, to je bila tehnicka greska, neko tehnicko lice nije ispitalo stanje armature, nema to veze sa nasim vlastima i studenti ne znaju zasto protestuju.....
Rekao sam mu da stane, platio mu dokle smo stigli i izasao iz kola.

Taksisti su retko takvi, to su hrabri ljudi, preduzetnici, oni drze do sebe, ali ovo je bilo strasno.

Mi i ne znamo sta se krije u mracnim "srcima tame" u Borci i Kaludjerici. To su ljudi koji i dalje gutaju svaku Huljinu rec i svrsavaju na nju.
Imamo iluziju da mso pobedili, ali tu "narodsku Srbiju" sve ovo nervira i boli ih uvo za poginule.
Zadovoljni su.
Hoce da "noralno zive". Kraj konclogora su, ali im ne smeta dim iz krematorijuma. Hoce u trzne centre, hoce da putuju, hoce na aerodrom, hoce da trose....
"Normalni zivot".
Normlani zivot svakog malogradjanina, od Vladivostoka do Sijetla, preko Boegrada znaci da on ispija kapucino, masta o idealnim putovanjima i idealnim partnerima dok neko u Gazi, Odesi, Kursku, ili Novom Sadu umire ispod gomile betona. Neko pije brlju, neko pije viski, ali dodje mu na isto.

Kakvo je znacenje ovoga? Hulja ce kontrolisati i N1?
Solak je iskoristio proteste da dobije bolju cenu?
Значи да ће Телеком имати апсолутни монопол на тржишту у телекомуникацијама и да ће због недостатка конкуренције моћи да ради шта им се ћефне па тако и да пумпају цену услуга

Kaze Brnabicka pao mordor svanulo sunce nad srbijom.

I Milankovic da je rodjen 1979, a ne 1879 bi dosao na traktoru i bio glupi Krajisnik Vucicev glasac.
Ne bi,
on je rođen u dalju a to je bukvalno druga obala dunava tj sremsko-baranjska oblast koja nije imala sudbinu rsk tj oluje nego je mirno reintegrisama tek 1998...

A ova tvoja logika je isto kao da neko misli da zbog đovaka svi srbijanci igraju dobro tenis...

Vrh