Ne, ne radiujem se.^jel se raduješ što i n1 prelazi u ruke radikala?
Eto nema više niko da sabotira tvoju istinsku opoziciju tj parovića...
Dok je takvih kao ti, žvala nema sta da brine...
Vest koja mi je ulepšala dan!!! Ma kakav dan, ulepšala mi je celu nedelju, ceo mesec februar !!!![]()
United Grupa postigla dogovor o prodaji SBB kompanije e& (Etisalat) PPF Telecom grupi, kao i Net TV Plus biznisa i prava na prenos sportskih događaja za Zapadni Balkan Telekomu Srbija
United Group B.V. (“Grupa”), vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi, koja je u većinskom vlasništvu BC Partners, saopštila je da jen1info.rs
Значи да ће Телеком имати апсолутни монопол на тржишту у телекомуникацијама и да ће због недостатка конкуренције моћи да ради шта им се ћефне па тако и да пумпају цену услугаKakvo je znacenje ovoga? Hulja ce kontrolisati i N1?
Solak je iskoristio proteste da dobije bolju cenu?
I Milankovic da je rodjen 1979, a ne 1879 bi dosao na traktoru i bio glupi Krajisnik Vucicev glasac.Od pomenute četvorke samo je tesla krajišnik, ostali su vojvođani..
Ne bi,I Milankovic da je rodjen 1979, a ne 1879 bi dosao na traktoru i bio glupi Krajisnik Vucicev glasac.
Mozda ti nisi glup, ali 90% gradjana Srbije jeste.Jel ovi stvarno misle da smo mi id*oti:
![]()
Nova.rs: Uhapšen Milorad Grčić
Gradonačelnik Obrenovca i bivši vd direktora JP EPS Milorad Grčić uhapšen je jutros, potvrđeno je za portal Nova.rs. Kako se saznaje, policija je po nalogu Višen1info.rs
Sad se bas setili, a proslo 3 godine.
Nije nikakva logika vec cisto za*******, ali i ima i istine jer bi ljude poput Milankovica i Tesle ovde neki gledali sa visine jer su eto oni stari Beogradjani, a ovi prljavi Krajisnici.Ne bi,
on je rođen u dalju a to je bukvalno druga obala dunava tj sremsko-baranjska oblast koja je nije imala sudbinu rsk tj oluje nego je mirno reintegrisama tek 1998...
A ova tvoja logika je isto kao da neko misli da zbog đovaka svi srbijanci igraju dobro tenis...
Ispade da je ovaj kao samostalni poslanik sam sebe postavio na mesto gradonacelnika.Mozda ti nisi glup, ali 90% gradjana Srbije jeste.
Za njih je sama prica o hapsenju dovoljna.
Tako je!Studenti imaju još par meseci da sruše hulju. Nakon toga sledi tiranija kakvu Srbija nije videla. Hapšenja su samo maska i pokušaj dizanja posrnulog rejtinga. U Srbiji je sve na prodaju.
Dva scenarija: Hulja pada do maja ili hulja vlada večno. Nema trećeg.