Svaka cast... taksisti trovacnica Informer sipa otrov nemilice. Treba svima penicilin u guzu.Danas sam naleteo na taksistu koji je poceo u kolima tiradu protiv blokada. Kaze d ato nije borba protiv korupcije jer kod nas nema korupcije, ovo u NS niej bila korupcija, to je bila tehnicka greska, neko tehnicko lice nije ispitalo stanje armature, nema to veze sa nasim vlastima i studenti ne znaju zasto protestuju.....
Rekao sam mu da stane, platio mu dokle smo stigli i izasao iz kola.
Taksisti su retko takvi, to su hrabri ljudi, preduzetnici, oni drze do sebe, ali ovo je bilo strasno.
Mi i ne znamo sta se krije u mracnim "srcima tame" u Borci i Kaludjerici. To su ljudi koji i dalje gutaju svaku Huljinu rec i svrsavaju na nju.
Imamo iluziju da mso pobedili, ali tu "narodsku Srbiju" sve ovo nervira i boli ih uvo za poginule.
Zadovoljni su.
Hoce da "noralno zive". Kraj konclogora su, ali im ne smeta dim iz krematorijuma. Hoce u trzne centre, hoce da putuju, hoce na aerodrom, hoce da trose....
"Normalni zivot".
Normlani zivot svakog malogradjanina, od Vladivostoka do Sijetla, preko Boegrada znaci da on ispija kapucino, masta o idealnim putovanjima i idealnim partnerima dok neko u Gazi, Odesi, Kursku, ili Novom Sadu umire ispod gomile betona. Neko pije brlju, neko pije viski, ali dodje mu na isto.
Pre nego sro se udje u taksi mora se pitati odmah jel citas Informer i Kurir ili Politiku i Danas... malo je lakse za razaznavanje mentalnog sklopa. Ili ako ima novine negde pored na sedistu. Mada su svi na fonu.Ruku na srce, bila i ona kolona taksista stono vozila studente iz NS nazad u BG
IDJ је стекао своју славу на јутјубу а и верујем да ће их откупити телеком, да попуне музички садржај, а Гранд ценим узима Жељко МитровићSta ovo znaci za iDJ i Grand TV? U strahu sam![]()
Nemoj Politiku uz Danas, leba ti. Postala je gora od Informera.Pre nego sro se udje u taksi mora se pitati odmah jel citas Informer i Kurir ili Politiku i Danas... malo je lakse za razaznavanje mentalnog sklopa. Ili ako ima novine negde pored na sedistu. Mada su svi na fonu.
Pametan potez od strane Šolaka. SBB je biznis, nema tu nekog višeg cilj, biznis se pravi da bi se u konačnici prodao. Šolak je kao i svaki drugi biznismen gledao maksimalno da poveća vrednost biznisa, i da ga u momentu kada je najskuplji proda. Istu priču je uradio prošle godine i u drugim zemljama regiona. Pametan i iznad svega racionalan potez.IDJ је стекао своју славу на јутјубу а и верујем да ће их откупити телеком, да попуне музички садржај, а Гранд ценим узима Жељко Митровић
Kada je bila? Politika je SPS-u devedesetih bila Kurir. Večernje novosti su bile Informer.Ne bih se složio. Ono što sam primetio kada su protesti u pitanju je da prenose isključivo jednu stranu kao propagandno glasilo. Sve vesti su kao direktno iz SNSa.
Takodje, u rubrici “Moj život u inostranstvu” je bukvalno svaki “autentični” tekst u fazonu: Jao, otišao sam na truli Zapad, nema bliskosti, porodičnog nedeljnog ručka, ni duhovnosti. Sve je površno i prodali su dušu djavolu, jedva čekm da se vratim.
Politika je senka onoga što je nekada bila, sramota za najstariju izdavačku kuću na Balkanu po meni.
Jel to realno jbt?Takodje, u rubrici “Moj život u inostranstvu” je bukvalno svaki “autentični” tekst u fazonu: Jao, otišao sam na truli Zapad, nema bliskosti, porodičnog nedeljnog ručka, ni duhovnosti. Sve je površno i prodali su dušu djavolu, jedva čekm da se vratim.![]()
Sećam se naslova 6.oktobra: Srbija na putu demokratijeL
Kada je bila? Politika je SPS-u devedesetih bila Kurir. Večernje novosti su bile Informer.
Naivni su slavili 6.oktobra kada je Politika prvi put objavila drugačiju naslovnicu. To nije dugo trajalo.
Malo ja i karikiram, ali ne može da bude tekst a da nema negativnu konotaciju o zemlji o kojoj se radi. Dobre strane se umanjuju, a loše naglašavaju. Sećam se teksta o Briselu npr. Ono što je simptomatično je da su svi ti tekstovi na istu foru. Ok, neko stvarno ne voli život na Zapadu, ali kako baš svim dopisnicima da smetaju / fale slične stvari?! A opet, ne vraćaju se nazad.Jel to realno jbt?
Ako jeste onda je ta politika spala a najgore i najsmrdljivije propagandno indoktrinaško glasilo cak i od informera...
Jel beše Yettel koristi MTS-ovu infrastrukturu?N1 i Nova, po ugovoru o prodaji, imaju garantovano mesto u ponudi Yettela u narednih pet godina, ali će im se pozicije spustiti malo niže (između 7. i 15. mesta)
Mimikrija. To ovaj sistem radi decenijama. Što se medija tiče, RTS sada vodi u tome.Držala je nivo ali samo u smislu što je bila na ćirilici i sto su tekstovi bili jelte, pismeni. Čak je i lazanski u svojim tekstuljcima u politici delovao pismenije i intelektualnije
Kvalitetan news medij (N1) nema šanse da opstane kao kablovski kanal.Jel beše Yettel koristi MTS-ovu infrastrukturu?
Mislim da će trenutna uređivačka politika N1 i Nove postati neodrživa.
Realno to što iznajmljuju od Telekoma će biti sitniš u odnosu na infrastrukturu koju dobijaju kupovinom SBB-a.Jel beše Yettel koristi MTS-ovu infrastrukturu?
Mislim da će trenutna uređivačka politika N1 i Nove postati neodrživa.
Polako samo, zar misliš da će N1/Nova moći da postavljaju uslove sada kada više nemaju svog operatera. Videćeš koliko će brzo N1/Nova postati Euronews Srbija, i ugledajući se na njih postati reprezent onoga što se zove objektivni medij. Polako samo, konačno više neće dolaziti difolt na 1. mestu, pa će preći na 7-12 mesto, pa će ga ppsle grupisati malo jače gore na 30+ mesto i onda ako ne shvate da nisu više oni ti koji drže infrastrukturu i postavljaju uslove.3. N1 i Nova, po ugovoru o prodaji, imaju garantovano mesto u ponudi Yettela u narednih pet godina, ali će im se pozicije spustiti malo niže (između 7. i 15. mesta). Naravno, i dalje ćete moći ručno da im promenite poziciju ako vam tako više odgovara. U narednom periodu će N1 i Nova postati dostupni i trenutnim korisnicima Yettela (kad se operateri spoje u jednog, svi će imati N1 i Novu, bar do kraja 2030)