Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Шта је ово за име света?
1739365352616.png

Све горе од горег. Још једно лудило на делу.
1739365611475.png

Озбиљно? Преко милион динара за ово? То је €8.881,30! Скупље од половног Пежоа 207. Цена овог лаптопа на званичној интернет страници износи 3500 долара (395.570 динара), на рате од 12 месеци. Сви лаптопови који коштају €1200 (140.520 динара) у Европи, док код нас се продају за €3-8881. Студенти неће моћи да раде на моћним и напредним рачунарима, и да буду у току са технологијом ако се ово лудило не заустави. Погледајте трошкове и направите поређење. Ово није нормално шта се ради! Време је да се на овоме стане на пут док још није прекасно!

Poslednja izmena:
Polako samo, zar misliš da će N1/Nova moći da postavljaju uslove sada kada više nemaju svog operatera. Videćeš koliko će brzo N1/Nova postati Euronews Srbija, i ugledajući se na njih postati reprezent onoga što se zove objektivni medij. Polako samo, konačno više neće dolaziti difolt na 1. mestu, pa će preći na 7-12 mesto, pa će ga ppsle grupisati malo jače gore na 30+ mesto i onda ako ne shvate da nisu više oni ti koji drže infrastrukturu i postavljaju uslove.

Kompanija poput Etisalata može lagano jednostrano da raskine ugovor i da im isplati neku veliku odštetu i da im to bude finansijsko non event.

Samo polako, vreme će pokazati da će biti tako. Presrećan sam što SBB više nema ucenjivački potencijal koji je ima i što više neće postojati podela među ljudima da ko ima SBB taj je protiv režima, a ko nema, taj je difolt za ovaj režim
Samo se ti nadaj ;)

Шта је ово за име света?
Pogledajte prilog 229039
Pogledajte prilog 229041
Озбиљно? Преко милион динара за ово? То је €8.881,30! Скупље од половног Пежоа 207. Цена овог лаптопа на званичној интернет страници износи 3500 долара (395.570 динара), на рате од 12 месеци. Сви лаптопови који коштају €1200 (140.520 динара) у Европи, док код нас се продају за €3-8881. Студенти неће моћи да раде на моћним и напредним рачунарима, и да буду у току са технологијом ако се ово лудило не заустави. Погледајте трошкове и направите поређење. Ово није нормално шта се ради! Време је да се на овоме стане на пут док још није прекасно!

Само бојкот. Као MC_ што је бојкотовао таксисту, тако бојкот и овога. Одеш до првог места преко гране где продају по нормалној цени и купиш. Са све картом те изађе јефтиније. Бојкот свега што има везе са овим трулим корумпираним системом. По џепу тамо где их највише боли.

Само бојкот. Као MC_ што је бојкотовао таксисту, тако бојкот и овога. Одеш до првог места преко гране где продају по нормалној цени и купиш. Са све картом те изађе јефтиније. Бојкот свега што има везе са овим трулим корумпираним системом. По џепу тамо где их највише боли.
Ово, или још боље; опљачкати све продавнице и нека се пуше. Следећи пут ће размислити да ли се исплати оволико надувавати цене или не.

Ofanziva botova.

Izgleda ide zajedno sa "najvećom borbom protiv korupcije" u istoriji Srbije. Zbog štete u pazi sad, vrednosti dva stana u Beogradu.

Samo moras da se kamufliras da si bio na sluzbenom putu, da pobacas kutije i malo uprašnjaviš uređaje zbog carinika..
Nikad ne znaš kad mogu da te namirišu a imaš fore 100e po osobi i ne ne sabira se ako je vise ljudi u kolima...

Шта је ово за име света?
Pogledajte prilog 229039
Pogledajte prilog 229041
Ne lupetaj, cene jesu visoke ali ni blizu srazmere koju ovde navodis. Taj laptop od 8.800 je kad direkt u US Appleu narucujes u toj konfiguraciji 7200 dolara.

U Nemackoj je 8300e, isto direkt od Apple (https://www.apple.com/de/shop/buy-mac/macbook-pro/16"-space-schwarz-standard-display-apple-m4-max-mit-16-core-cpu-und-40-core-gpu-48-gb-arbeitsspeicher-1tb, dodaj mu 128gb rama i 8tb hard disk).

Veca je razlika izmedju Amerike i Nemacke nego Nemacke i Srbije (plus sto kod nas imas opciju da kupis na KP gde je jeftinije nego u Nemackoj).

Ali ako gledamo pet godina unapred, ja više šansi dajem N1 i Novoj nego Vučiću (a i Telekomu s njim).
U Hrvatskoj su krenula otpuštanja na N1, samo je pitanje vremena kad će da krenu i na našem, pogotovo sad kad taj kanal umesto generatora profita kablovskog operatera postaje bunar bez dna.

A Telekomu svaka čast za poslovnu strategiju. Šesto miliona evra za premijer ligu deluje puno, ali ta lova za eliminaciju glavnog konkurenta koji je pre 10 godina bio na korak da ga uništi je realno ništa. Lučić mi je delovao uvek onako tunjavo, al se pokazao kao vrlo sposoban menadžer.

Ofanziva botova.
Ne znam da li na mene misliš, ali ja nisam hteo da uzmem SBB za moj stan jer nisam hteo da me bilo ko uslovljava da gledam N1/Nova rs. Naravno da sam sada srećan jer su stvari došle na svoje mesto.

A bez obzira na moje mišljenje prema N1/Nova ne treba zaboraviti da sam preko svojih kolega iz firme pomogao studente sa na tako malim iznosom namirnica i ostalih potrepština, što nije zanemarljiva stvar, i da sam kako neki ovde misle SNS bot, sigurno to ne bi radio

U Hrvatskoj su krenula otpuštanja na N1, samo je pitanje vremena kad će da krenu i na našem, pogotovo sad kad taj kanal umesto generatora profita kablovskog operatera postaje bunar bez dna.

A Telekomu svaka čast za poslovnu strategiju. Šesto miliona evra za premijer ligu deluje puno, ali ta lova za eliminaciju glavnog konkurenta koji je pre 10 godina bio na korak da ga uništi je realno ništa. Lučić mi je delovao uvek onako tunjavo, al se pokazao kao vrlo sposoban menadžer.
I moja baba tako može da menadzerise kad ima ćup sa zlatom iz.koga može da zajiti kolko treba za sta treba...

Nasim parama nam sposobno smanjio slobodu informisanja :)

Ne znam da li na mene misliš, ali ja nisam hteo da uzmem SBB za moj stan jer nisam hteo da me bilo ko uslovljava da gledam N1/Nova rs. Naravno da sam sada srećan jer su stvari došle na svoje mesto.

A bez obzira na moje mišljenje prema N1/Nova ne treba zaboraviti da sam preko svojih kolega iz firme pomogao studente sa na tako malim iznosom namirnica i ostalih potrepština, što nije zanemarljiva stvar, i da sam kako neki ovde misle SNS bot, sigurno to ne bi radio
Logično razmišljanje, da. Isto kao kada uzmeš drugog operatera pa te uslovljavaju da gledaš pink, hepi, informer...

Tito je imao svojih mana i ziveo kao princ, ali nije nista ukrao, njegovi naslednici nisu nista nasledili.
Aleksandar se dobro nakrao.
Нико није толико украо колико он и његова партија. Украли су од сваког становника ове земље. Украли су практично сву иоле вредну приватну имовину, украли су људима личну и политичку слободу, слободу говора, украли су српски парламентаризам, протерали српску аутохтону, народну династију(што је јединствен позитиван пример у Европи) родбински повезану са светским моћницима уз коју би много боље прошли, украли су нам прошлост и будућност.

Највећи крадљивац у историји ових простора, а било их је.

Нико није толико украо колико он и његова партија. Украли су од сваког становника ове земље. Украли су практично сву иоле вредну приватну имовину, украли су људима личну и политичку слободу, слободу говора, украли су српски парламентаризам, протерали династију родбински повезану са светским моћницима уз коју би много боље прошли, украли су нам прошлост и будућност.

Највећи крадљивац у историји ових простора, а било их је.

+ оно што је најгоре, подела народа од које се нисмо до дан-данас опоравили!

И на крају, украли су нам државу и државотворност. Оно за шта су скоро искључиво Срби изгинули ови су изврнули до перверзног нивоа и окренули управо против Срба а на корист, одједном државотворних република у све лабавијем оквиру некакве федерације.

Украли су нам и неке од темеља културе као нпр Његоша а то је немерљива штета од које се вероватно нећемо никада опоравити.

ПС: Ми смо једина, понављам једина посткомунистичка држава која и даље редовно продужава тајност поверљивих државних/удба/озна докумената. Скоро је влада продужила забрану објављивања тих докумената до 2060е године. Док се то не објави ова држава нити је слободна, нити је суштински раскрстила са тим режимом.

Poslednja izmena:
Može đavola, eto pečenjar Grčić je probao, gurnuo EPS u dubiozu. Angažovali neke pismene i odmah isplivali na prvo mesto najprofitabilnijih kompanija u Srbiji.
Niđe veze eps i lelekom ali niđe...

A gde je tacno telekom po profitabilnosti i kako stoji vrednost kompanije i odnosu na pre 10+ godine?

Četvrti, odmah iza Nisa, sa trista miliona evra profita. A pre 10 godina nisu mogli da se prodaju ni za milijardu...

Četvrti, odmah iza Nisa, sa trista miliona evra profita. A pre 10 godina nisu mogli da se prodaju ni za milijardu...
A odakle 600milki za premijer ligu i to pre nekoliko godina?
Kao rekoh, kad imas na raspolaganju ćup sa zlatom sve se može...
Sad naravno mogao je taj ćup (koji ni jedan drugi ucesnik na trzistu nema) da potroši i na pečenja a ne na nelojalno suzbijanje konkurencije tako da u tom domenu jeste bolji od grcica svakako,
taj bi to popio ili iskoristio za špijuniranje sumnjiviih...

Vrh