Dole migranti, zivela skuplja a sporija dostava!
Nisam rekao da trpim gubitke nego da nema neke račinice, generalno mislim da bih više zaradio kao zaposlen u nekoj firmi ali već sam počeo ovo, ne ostavljam posao ne završen. Svakako kome se ne svidjaju moji uslovi dobrodošli su da napuste firmu samo ih nešto ne vidim da odlazečak i kažu da će biti sa mnom do samog kraja ako ga bude i ne traže nikakav drugi posao.
Ma jok, razni sprski velikoradnici koji žive sa mamo i tatom u 40oj godini života, majka sprema klopu, ćale daje džeparac i kukaju kako im je teško jer im migranti uzeli posao. Dupe ne znaju sami da obrišu ali znaju da svi poslodavci rade pogrešno i da oni znaju bolje od svih.Mariks i defke su poslednji radni šrafovi koji drže ovo društvo da se potpuno ne raspadne u anarhiju i nerad. Svi im dugujemo veliku zahvalnost.
Daleko da je posao iz snova samo posao sa ne nekom dobrom zaradom uz ok uslove. Za ostalo se slažem. (trgovina)Zvuči kao posao iz snova čim niko ne odlazi i išli bi sa tobom do kraja... malo ima i sektaški fanatični prizvukal dok je tebi dobro meni ne smeta. Govorim da ono što nije uređeno treba staviti u zakonske okvire kako dostavljači ne bi trpeli. A čime se ti baviš ne znam, da bih mogao da komentarišem.
Ako su problem samo agencije svakako da kao Wolt power user podrzavam sve sto ce to da resi. Medjutim, mislim da je problem prosta matematika.Pa pre će naš da se snađe po ulicama grada.naši redovno brzo dostave i bez problema. Ovde ako bude problem, ne umeju da beknu sve preko google translatora...
Al to nije suština teme, a stalno na to prebacujete. Nek se samo stavi u uređene okvire. Agencije su sns ispostava da se uzme keš od onih koji na svojim leđima posao nose. Nek se ukinu. I nek se stavi u normalne radnopravne okvire, po zakonima koji već postoje. I sve je rešeno.
Bender, autor revolucionarnih misli poput ‘kako to da neki imaju pare a neki nemaju pare’ i ‘bolje je da su ljudi dobri nego da nisu dobri’ rešava sve naše probleme, samo kad bi ga neko slušao.Mariks i defke su poslednji radni šrafovi koji drže ovo društvo da se potpuno ne raspadne u anarhiju i nerad. Svi im dugujemo veliku zahvalnost.
To ti kažem. Ja ne znam kako onda uopšte postojimo još uvek kao država. Kako rade elektrane, kako teče saobraćaj, kako idu vozovi, kako se proizvodi bilo šta...Ma jok, razni sprski velikoradnici koji žive sa mamo i tatom u 40oj godini života, majka sprema klopu, ćale daje džeparac i kukaju kako im je teško jer im migranti uzeli posao.
Ako su problem samo agencije svakako da kao Wolt power user podrzavam sve sto ce to da resi.
Da svi ostavljaju baksis ko ja, stvarno bi dostavljaci zaradjivali ko hirurzi.Bolje da si samo povećao keš bakšiš dostavljaču nego što si wolt power user.![]()
www.ekapija.com
Evo primer jednog enormno dobrog srpskog radnika, zaposljen pre 15 dana, opet pre 15 dana, njegova pitanja u poslednjih 15 dana "kad će decembarska plata", "koliko dana slobodnog ima za novu godinu", "koliko dana odmora može da iskoristi u decembru", "da li može da uzme slobodan dan ako mu zatreba", "da li ako se razboli i ne dodje par dana na posao treba da donese potvrdu lekara"... migranti su krivi jbg i da zli robovlasnicki poslodavci.