Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Bili su pozvani.

Govori su im prethodno bili pregledani od studenata i odobreni.

Ne postoji način fizički da se neko, bilo ko, utrpa svojevoljno.
Od grupe studenata su pozvani i ti to dobro znas. Vecina je odlucila da se ne mesa i ne pravi razdor kada su saznali sta se desilo. Medjutim, kao sto vidis, jedan po jedan faks se ogradjuju od toga.

To je velika odluka i za to moraju svi da glasaju, a ne ovako kao sto je uradjeno.

Od grupe studenata su pozvani i ti to dobro znas. Vecina je odlucila da se ne mesa i ne pravi razdor kada su saznali sta se desilo. Medjutim, kao sto vidis, jedan po jedan faks se ogradjuju od toga.

To je velika odluka i za to moraju svi da glasaju, a ne ovako kao sto je uradjeno.
Svi su znali dve nedelje pre. Ali je frka krenula 1.2.

Kako je to moguće?

Nit su se svi studenti ogradili od proglasa, kao sto je i deo studenata zapravo zvao te ljude da govore...

Ti isti ljudi su nakon združene dušebrižničko radikalske hajke (opet protiv njih koji su govorili a uglavnom ne na studente koji su pozvali) rekli da više neće govoriti bez obzira na poziv...

Da li su oni trebali predvideti tu hajku, pa ne znam - verovatno se ipak ne radi o nadljudima ali kontam da su imali na umu da bi to na taj način bilo iskorišćeno protiv svega da sigurno ne bi prihvatili poziv da govore...

Niko o tome osim na forumu/twiteru više i ne govori.

Nit su se svi studenti ogradili od proglasa, kao sto je i deo studenata zapravo zvao te ljude da govore...

Ti isti ljudi su nakon združene dušebrižničko radikalske hajke (opet protiv njih koji su govorili a uglavnom ne na studente koji su pozvali) rekli da više neće govoriti bez obzira na poziv...

Da li su oni trebali predvideti tu hajku, pa ne znam - verovatno se ipak ne radi o nadljudima ali kontam da su imali na umu da bi to na taj način bilo iskorišćeno protiv svega da sigurno ne bi prihvatili poziv da govore...

Niko o tome osim na forumu/twiteru više i ne govori.
Opet nadljudi i idealni. Pa svakom bi to prvo palo na pamet. Hvala deco, ali jeste vi svi dogovorili oko ovoga? Hvala deco, ali slusajte me, nemojte to raditi, da vam ja kao stariji i iskusniji kazem, samo jedinstvo i gurajte kao sto ste i poceli, nemojte poteze koje mogu deliti ljude, a narocito sto ti potezi apsolutno nista ne donose pozitivno.

To bi im svako ziv rekao iole normalan.

Ove ili to ne zanima ili stvarno zive u takvom bablu da misle da ce svi to pozdraviti i da narod se pali na Proglas, N1 i Blic. Praktivno se ne zna sta je gore od ta dva, u oba slucaja radi se o ljudima nesposobnim da ikada pobede Vucica, ili su toliko bahati, ili su placeni, ili ne znaju uopste gde zive i ne poznaju narod.

Ogledati ovo, celu emisiju. Posle toga nikom nece pasti na pamet da stvarno misli da opozicioni deo vecinski se lozi na Proglas, N1 i Blic.

Tako je i medju studentima.

Pa svi studenti. Ja koliko sam razumeo, lista govornika nije bila tajna. To se sve planira unapred.
Pa sto se sad ogradjuju? Filozofi u BG-u i Pravni u NS su DB?

Koliko ja znam, nije dve nedelje nego manje, a odlucili su da se ne rusi jedinstvo i velicantven skup u Novom Sadu plus vecina nije ni znala tj. cula je, ali su mislili da nije stvarno.

Ima ovde studenata, mislim da je jedan od njih @razbibriga pa nek kazu.

Opet nadljudi i idealni. Pa svakom bi to prvo palo na pamet. Hvala deco, ali jeste vi svi dogovorili oko ovoga? Hvala deco, ali slusajte me, nemojte to raditi, da vam ja kao stariji i iskusniji kazem, samo jedinstvo i gurajte kao sto ste i poceli, nemojte poteze koje mogu deliti ljude, a narocito sto ti potezi apsolutno nista ne donose pozitivno.

To bi im svako ziv rekao iole normalan.

Ove ili to ne zanima ili stvarno zive u takvom bablu da misle da ce svi to pozdraviti i da narod se pali na Proglas, N1 i Blic. Praktivno se ne zna sta je gore od ta dva, u oba slucaja radi se o ljudima nesposobnim da ikada pobede Vucica, ili su toliko bahati, ili su placeni, ili ne znaju uopste gde zive i ne poznaju narod.

Ogledati ovo, celu emisiju. Posle toga nikom nece pasti na pamet da stvarno misli da opozicioni deo vecinski se lozi na Proglas, N1 i Blic.

Tako je i medju studentima.
Pa po istrazivanjima ne mali deo ljudi se ipak loži na proglas kao i deo studenata koji su ih zvali, a to sto se neki drugi (po svemu sudeći ne većinski) deo naknadno ogradio je isto ok,
ja sad ne znam kako to među njima ide ali ako je to najavljeno onda su trebali odmah da negoduju a ne tek posle...
A ti ljudi nisu politicari ni sociolozi pa verovatno nisu anticipirali toliki hejt u delu javnosti (ne i od studenata cak ni onog dela koji se ogradio), kad su videli sta je bilo odmah su svi rekli da vise nece govoriti bas zbog tih studenata..

Pricati kako proglas "sabotira" studente ili kako ivanka hoce da "preotme blokade" i slicne budalastine je na nivou đuke bizona...

Ja sam recimo bio kivan na proglas kad su pozivali na debilni bojkot juna prošle godine jer je moje mišljenje bilo suprotno od toga ali daleko od toga da sam ih pljuvao ili histerisao na njih...

Pricati kako proglas "sabotira" studente ili kako ivanka hoce da "preotme blokade" i slicne budalastine je na nivou đuke bizona...
Ovo je tačno. U redu je sve i neslaganje i ograde, ali :

1) ne možeš protiv radikala, a usvajaš radikalslu propagandu. Wtf?

I pod 2) očigledno se čekalo za sinhronizovani napad. Mogli su sve da razreše i pre protesta.

I pod 3) mislim da je ova tema prevaziđena. Mislim da se studenti više ne bave ovim. Samo mi.

Ok, ali mozes da kazes koje si informacije imao i da li si negde glasao ili bio pozvan da glasas.

Nego, sto se FON ogradio od onog Stojakovica, sta je pricao?

Pa Proglas ili su glupi ili su hteli da se nametnu. Sta moze trece ako nisu proverili da li je to stvarno vecinski izglasano na plenumima? Za Ivanku jos to nisam procitao, mozda pise na Informeru, ne znam, ne citam.

Pa Proglas ili su glupi ili su hteli da se nametnu. Sta moze trece ako nisu proverili da li je to stvarno vecinski izglasano na plenumima? Za Ivanku jos to nisam procitao, mozda pise na Informeru, ne znam, ne citam.
Deo studenata ih je zvao i to je činjenica, možda su im verovali?
Uostalom govorio je i ivanović koji koliko se secam (mozda gresim) nije deo proglasa a koji je isto pozvan od dela studenata,
mada ja i ne znam tacno sta je proglas, neko savetodavno telo - politicka organizacija sigurno jos nije...
najbitnije je da su ti ljudi rekli da to vise nece raditi, a kod studenata to vec odavno nije tema tako da idemo dalje

Sto se ivanke tice, bio je valjda neki intervju pre skoro metar dana gde je ona nesto rekla sto su neki odmah istrgli iz konteksta i osuli paljbu kako ona hoce "da preuzme" lol

Ok, ali mozes da kazes koje si informacije imao i da li si negde glasao ili bio pozvan da glasas.
Nisam jer sam student UBG, ovo je bila akcija novosadskih studenata. BG moze samo da glasa da li podrzava ili ne.
Ne mogu ni da kažem kako je doneta ta odluka jer imaju drugaciji sistem tamo i nije se pricalo o toj konkretnoj odluci kod nas ali se jeste pricali kako je njihov sistem los i radi se trenutno na tome da se isti promeni

Nego, sto se FON ogradio od onog Stojakovica, sta je pricao?
Pokret nema lidere i na pocetku je doneta odluka da svako ima ogranicen broj pojavljivanja u medijima, 2 do 3 najvise
On je imao 2 pre onog cirkusa s BIA-om i tad je napravio neke vece greske (u smislu davanja izjave) pa je FON njega kamenovao na plenumu, a FON navuko na sebe gnev drugih fakulteta
Medjutim desilo se ono sa BIA-om, pa mu je tolerisano jos 2 pojavljivanja
Ovo sad mu je vec 5. (ako se ne varam) i FON je morao da izadje s izjavom

Nisam jer sam student UBG, ovo je bila akcija novosadskih studenata. BG moze samo da glasa da li podrzava ili ne.
Ne mogu ni da kažem kako je doneta ta odluka jer imaju drugaciji sistem tamo i nije se pricalo o toj konkretnoj odluci kod nas ali se jeste pricali kako je njihov sistem los i radi se trenutno na tome da se isti promeni
Hvala. Idemo dalje.

Idemo Pancic!

Једва чекам да дође тај дан кад ће овај двоножни кит да врисне или да буде погубљен.

Ja nikada necu zaboraviti kada je većina glasača u srbiji izglasala tog usranog hrvata da bude predsednik srbije, dobio je vise od milion ipo glasova(!) 1997me ali je valjda zbog izlaznisti ispod 51% (taj prag ukinut valjda 2004te) poništeno,
pa su morali da se organizuju novi izbori gde je debeli milan bio unesto lilića...

Poslednja izmena:
Pokret nema lidere i na pocetku je doneta odluka da svako ima ogranicen broj pojavljivanja u medijima, 2 do 3 najvise
On je imao 2 pre onog cirkusa s BIA-om i tad je napravio neke vece greske (u smislu davanja izjave) pa je FON njega kamenovao na plenumu, a FON navuko na sebe gnev drugih fakulteta
Medjutim desilo se ono sa BIA-om, pa mu je tolerisano jos 2 pojavljivanja
Ovo sad mu je vec 5. (ako se ne varam) i FON je morao da izadje s izjavom
Hvala.

Sjajno je to sa ogranicenjem, ali jbg, steta sto onu devojku sa FDU-a necemo gledati vise od dva, tri puta 🥲😂
.
1000024624.gif

Vrh