Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne salim se. Ovako zamisljam da ce mi izgledati zena, to jeste ovo je moj tip zene (takve su mi bile i devojke do sada) i ovako zamisljam da ce izgledati kada dobijemo dete. Jasno ti je da se to moze postici jedino uz zivotni stil koji sam izneo u prerthodnim objavama. Iako ove 2 dame ne poznajem licno (nisu nase, naravno nase dame koje poznajem i koje ovako izgledaju necu oktrivati njihove instragram profile javno, razume se), jasno mi je da ne bi mogle ovako da izgledaju i da vode ovakav lajfstajl da nisu u primenile dosta ovoga sto sam ja izneo i sa cim se ljudi nisu slozili ovde. Na kraju krajeva, biznis gradim (vec je izgradjen, sad radim na na tome da ga dodatno uvecam) da bi priustio svojoj porodici maksimalan nivo komfora i da mozemo da zivimo onako kako zelimo, a ne onako kako se namece da je normalno.

Dama 1 https://www.instagram.com/dayealexia/reel/DAY1vp-teD2/
Dama 2 https://www.instagram.com/dilettaleotta/reel/C-pl5h_uem9/

Kao sto vidis obe su mame, i obe izgledaju vrhunski. Ja razumem da postoje ljudi koji ne zamisljaju da im ovako izgleda zena sa kojom ce se ostvariti kao roditelji, znam takodje da postoje ljudi koji ne zele sebi da priznaju da bi voleli da im ovako izgleda zena sa kojom ce se ostvariti kao roditelji, ali ja ako se ikad ozenim i budem imao decu, moja zena ce izgledati i imati zivotni stil poput ove 2 dame.
Kakve su sanse da sve to ostvaris?
Mi ljudi smo smrtni i moze ti proci zivot u ostvarenu takvih snova.
Ipak, tvoja zapazanja su dragocena, retko kad neko pise o tim stvarima.

Joj dejane, ako si nekim slučajem ozbiljan, samo gledaj neku koja te mnogo ne nervira, sve ostalo zaboravi.

Nego zahtevi...

Neko od forumasa je pre par meseci leteo u USA, al zaboravio da uračuna vrmensku razliku pa pisao ovde iz NY, obavio sastanak i ručao na Menhetnu pre nego što je avion i sleteo.

Jel to beše Dejan pisao?

Pazi, dejan je rekao da zeli imati jedno dete, maksimum dva. Malo nejasno. Tipican srbijanski mentalitet, jer se nema vremena ili je lakse da se imovina deli na pola (ako imas dvoje). Kod Ptara na Kosovu su deca/ljudi najveci kapital. Ja da sam malo bolji s kintom imao bi 3-4 dece ko i vecina pravih i starih Crnogoraca. Nazalost kinta mi je najveci problem i to jos u ovoj usranoj zemlji..

Pazi, dejan je rekao da zeli imati jedno dete, maksimum dva. Malo nejasno. Tipican srbijanski mentalitet, jer se nema vremena ili je lakse da se imovina deli na pola (ako imas dvoje). Kod Ptara na Kosovu su deca/ljudi najveci kapital. Ja da sam malo bolji s kintom imao bi 3-4 dece ko i vecina pravih i starih Crnogoraca. Nazalost kinta mi je najveci problem i to jos u ovoj usranoj zemlji..
Ja imam jedno i razmisljam da uradim vazektomiju u turskoj...

nedostatak novca treba da ti bude izazov, motivator, da grizes, vise da radis
da radis na sebi, da budes bolji od drugih
da kada mi spavamo ti vec imas 3 plana kako lova da kaplje

i kada uspes, bices srecan

To sam i uradio.. bio sam medju najmladjim roditeljima kad su mi deca posla u skolu.. a motivaciju mi dao jedan drugar garagan koji je prvo dete dobio s 25 (ja s 28) i onda ja reko kako garagani mogu i ne kukaju a belci stalno neki izgovori i opravdanja. Evo drug nas Sodarac spominje vazektomiju...
Ja bih razumeo da ima par zahtevnih svalerki s strane pa da mora da pazi.. kontam da je iskusan i da ga savrseno vadi na vreme. :)

Ау, у шта је прешла ова тема.
Барем сам сазнао да има још милф уживаоца овде и да нисам једини који користи 1389% као синоним за сигурно.

To je pogrdno.

U prvi mah mislio sam da se porediš sa nekom pasminom, ono kao marokanski patuljasti garagan.
Ovaj moj drugar za svoju rodjenu sestru kaze da je gurbet. Ne mogu ih sve pohvatati kako su podeljeni po regionima. Ovo je Vlaska regija.
Inace, ovo nisu odrpanci ili prosjaci s ulice. Lepo obuceni a unutra kuci im je sve lepo i moderno, cak i lepse nego kod belaca. Ja izneverovao..

Ovaj moj drugar za svoju rodjenu sestru kaze da je gurbet. Ne mogu ih sve pohvatati kako su podeljeni po regionima. Ovo je Vlaska regija.
Inace, ovo nisu odrpanci ili prosjaci s ulice. Lepo obuceni a unutra kuci im je sve lepo i moderno, cak i lepse nego kod belaca. Ja izneverovao..
Cuo sam i ja za takav slucaj, kazu da kad ih deca ne slusaju oni deci kazu ,,ce te prodamo Srbima", ili kad odlutaju negde kazu im ,,nemoj to da radis ce te ukradu Srbi"

Ја их и даље зовем Ромима. Када причам са једним од њих ми је свеједно, док међу људима који, потенцијално, гледају на њих као лошија бића увек исправим и друге када их не зову тако, ваљда у некој нади да ће временом, уз име, променити цео однос према њима.
Посебно ми је гадан термин "циг*нисање" и када то чујем постанем најдосаднија "Керен" на неколико минута.

Vrh