Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Jel to važi i za ljotićevce koji su vodili kragujevačku decu na streljanje? Naš narod, zločinci.

Koliko je ok ubiti? Pitam zbog prilagođavanja?
Kakva su to pitanja?
Naravno da je ubistvo zlocin.
Sto se mene tice, ako neko zeli da crta D Ljotica neka crta, ali ako se nadju ljudi kojima to smeta nek se prekreci.

Sustina takvih stvari je da li nekom smeta. Ratka M. ne bi trebalo crtati tamo gde zive Muslimani dok postovaici lika i dela A Pavelica ne bivtrebalo crtati gde ima Srba.
Ljude treba obrazovati, kao sto rece @Noki . Pa ko trazimo od pedifila da se uzdrze, tako bi i oni koji crtaju ljude sa diskutabilnim biografijama trebalo da to crtaju kuci u bloku, a ne po zidovima.

Evo, mnogi Hrvati slusaju pevaca Tompsona koji je svojevremeno pevao pesmice o mesarskom klanju Srba. Cak i njihova predsednica Kolinda je pricala kako rado slusa Tompsona sa "svojom djecom", mozda ne bas tu pesmicu, ali neke druge.
Sa ljudima treba razgovarati i doci do do toga sta ih toliko uveseljava u vezi tih stvsri. Mozda vole da sokiraju? Mozda su to neki novi pankeri, kad su obicni panjeri izumrli.
U svakom slucaju crtanje Draze M. u centru Beograda ne deluje strasno, u Foci je malo degutantno.

Oreporucio bih ti da zadjes po forumima ex yu i uspostavus kontakte sa tim ljudima. Mozda ce ti oni reci zasto crtaju te likove.

"Svaki narod voli svoje zločince." 😁 koliko god da je to istina, ne možemo se pomiriti sa tim.

Moramo da prekrečimo murale, da ne hapsimo one koji bace jaja na mural i gledamo ih kao podjednako krive koliko i oni koji mural pišu. "Da se obe strane uzdrže" a sve radi prikupljanja lakih političkih poena šupljoglavih nacionalista, kako bi dalje vladali oni koji su već na vlasti.

Zato sam protiv koketiranja sa domaćim zločincima i relativizacije, nego za jasnu osudu.
Ja bih pustio da crtsju sta god hoce, a ako nakar i jedan covek ima razlog da mu to zasmeta, onda beka ga prekreci ili opstina beka prekreci.

Tako bi nestao element zabranjenig voca

Evo, mnogi Hrvati slusaju pevaca Tompsona koji je svojevremeno pevao pesmice o mesarskom klanju Srba. Cak i njihova predsednica Kolinda je pricala kako rado slusa Tompsona sa "svojom djecom", mozda ne bas tu pesmicu, ali neke druge.
I jel to dobro? Jel to treba da se promoviše? Ili da se ćuti?

Sa ljudima treba razgovarati i doci do do toga sta ih toliko uveseljava u vezi tih stvsri. Mozda vole da sokiraju? Mozda su to neki novi pankeri, kad su obicni panjeri izumrli.
U svakom slucaju crtanje Draze M. u centru Beograda ne deluje strasno, u Foci je malo degutantno.
Bukvalno si pre par postova napisao da ne treba sa ljudima o tome pričati.

Ja bih pustio da crtsju sta god hoce, a ako nakar i jedan covek ima razlog da mu to zasmeta, onda beka ga prekreci ili opstina beka prekreci.

Tako bi nestao element zabranjenig voca
Uvek postoji minimum jedna osoba kojoj to smeta. A to je žrtva.

A tolerisanje tih sranja će kad tad dovesti do novih žrtava.

I još jednom. Policija/država je štitila mural. I dalje to radi.

A jel može da se crta tamo gde žive ljudi?
Ako neka ljudska zajednica uzivs u liku recimo Maksa Luburica, treba im dopustiti to. Na njihovoj drzavi je da rascetli lik i delo modela tih slikara entuzijasta. Ako ta drzava nece, tu se nista ne moze. Mozda tuzba bekoj medjunarodnoj instanci.

Kljucna je komunikacija onih kojima takva aktivnost smeta sa onima koji je pozdravljaju.

Mozda sam bio nejasan.

Nema ni dobrog ni loseg. U mom diskursu, ja kap i H Bentam da ima onig sto nekoga boli i onog sto boli manje.
Dobro je ono sto najmanje boli.

Ako neka ljudska zajednica uzivs u liku recimo Maksa Luburica, treba im dopustiti to. Na njihovoj drzavi je da rascetli lik i delo modela tih slikara entuzijasta. Ako ta drzava nece, tu se nista ne moze. Mozda tuzba bekoj medjunarodnoj instanci.

Kljucna je komunikacija onih kojima takva aktivnost smeta sa onima koji je pozdravljaju.
O tome i pričamo. O našoj državi koja ne reaguje.

Mozda sam bio nejasan.

Nema ni dobrog ni loseg. U mom diskursu, ja kap i H Bentam da ima onig sto nekoga boli i onog sto boli manje.
Dobro je ono sto najmanje boli.
Ti svaki dan pišeš da je hulja zlo.

Koliko razumem zlo nije dobro. Zlo je loše.

Bukvalno nas spamuješ istim postom svaki dan. Ali sad si našao razumevanje za koljače.

Treba javno proanaluzurati pesme i dogadjaje o kojima Tompson peva i prikazati svima zrtve. To bi smanjilo popularnost istog.

Ali evo, zmimo Drazu M. Za beke je*******on zrtca i heroj, za druge zlocunac i izdajnik. Kako god da odlucis neko ce biti pivredjen. Ljudi ne idu za istinom i logikpm vec za osecajima. Zato treba prikazati bol druge strane.

Bukvalno nas spamuješ istim postom svaki dan. Ali sad si našao razumevanje za koljače.
Nasao sam razumevanje za crtace portreta.
Hulja nas muci. Zato je zlo. Recimo, ukrade neke pare i ljudi zbig toga poginu. Ja jritikujem akciju, a ne misao.
Gnjavi nas godinama, pljacka. Propadosmo.
Ali sta ja mogu da zamerim onima kojima je drag njegov lik.

Poslednja izmena:

Ruzno je sto mi to imputiras.
Ali to je sustina tvoje ideologije.
Zato toliko.malo ljudi glada za takve partije, progresivne i leve.

Nadao sam razumevanje za crtace portreta.
Hulja nas muci. Zato je zlo.
I hulja je crtač. Nađi razumevanje.

1000017398.jpg

Pa tu ga vidim da mazi ine Ratka M na nekoj ploci.
Da je ostao na tome bilo bi dobro. Kamo srece.
Jeste perverzno, ali nikog ne boli.
Prelepljuje tablu "Bulevar Zorana Đinđića" sa nalepnicom na kojoj piše ime Ratka Mladića.

Mnogo je simbolike tu i mnogo leševa na svim stranama koji probijaju iz ove fotografije, a i debela je veza između te fotografije i ovoga u čemu sada živimo.

Ja nemam razumevanja za TO. To je sramota za Srbiju.

Tim pre je car kad je u stanju da okupi toliku muriju samo zbog sebe 😎

i on je za zlatnu stranu a ovo govedo je za tamnu

Ajde da stvorimo institucije pa posle ako na demokratskim izborima pobedite ti, Delija, Užice i ostali... Neću se ni oglašavati, samo ću spakovati kofere i odoh...
Pa onda ovo znaci da ti je Vucic bolji od desnicarske vlasti u drzavi u kojoj su stvorene institucije jer sad ne pakujes kofere.

Kako onda bilo sta drugo sto pises shvatiti ozbiljno? Vracamo se onda na ono da nije cilj smena radikalskog zla koje unistava drzavu nego smena radikala iskljucivo pod uslovima koji vama odgovaraju.

Normalno posle onda da se narod buni na odredjena desavanja.

Nemaju ni opoziciona desnica, a ni levica snagu da sami formiraju vlast, dakle, morace da saradjuju. Tako da, vratimo se na jedinstvo, a ne na poturanje iskljucivo jedne strane.

Jedino odbaciti ekstreme sa obe strane jer sami nece preci cenzus i to ce biti samo baceni glasovi ili ce neki njihov ulazak u neku koaliciju samo stetiti istoj.

Pa onda ovo znaci da ti je Vucic bolji od desnicarske vlasti u drzavi u kojoj su stvorene institucije jer sad ne pakujes kofere.

Pa ja sam tek nedavno postao frilenser, nisam imao taj luksuz ranije da mogu tek tako da odem... One doesn't simply walk out of Mordor...

Ako Užice pobedi kome onaj Davidić Firer "nije fašista" onda ispada u najmanju ruku isto... sjaši kurtu, što kaže naš narod...

Kako onda bilo sta drugo sto pises shvatiti ozbiljno? Vracamo se onda na ono da nije cilj smena radikalskog zla koje unistava drzavu nego smena radikala iskljucivo pod uslovima koji vama odgovaraju.

E sad prošao vikend, zatišje na forumu i u nedostatku forumaša s kojima si žustro polemisao, našao mene da kinjiš ni oko čega. Da si barem neku zanimljivu temu pokrenuo 😁 a umeš ti to ponekad 😁 al nemoj sada, pošto idem da spavam 😁

Ja jos uvek ne vidim kako ce sve ovo sto se desava da natera Zagorku da radi svoj posao.
Zagorka stiti interese EU i USA ovde, to je sustina.
Sadasnja istraga je lazna i zaobilazi osnovno pitanje, kako jr cena reoknstrukcije skocila s1 2,5 na 15 miliona Evra.
Zasto se to pitanje ne stavi u zahteve.

Vrh