Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

To je podrska Hulji u ovom trnutku.
Bestidna podrska hulji korumpiranog evropskog sljama.
Kud ces vise?
Hulja je garant evropskog puta i kopanja litijuma.
Jel te bar malo sramota da ovako lupetas?
Covek je rekao u svoje ime...
a aslucajno si zaboravio sta su sadasnji zvanicnici rekli o situaciji ovde..

Sa druge strane kad su zvanicna moskva i peking pruzali podrsku zvali a studente nazivali obojenim revolucionarima nisi ovako "emotivno" reagovao lol

Jel te bar malo sramota da ovako lupetas?
Covek je rekao u svoje ime...
a aslucajno si zaboravio sta su sadasnji zvanicnici rekli o situaciji ovde..

Sa druge strane kad su zvanicna moskva i peking pruzali podrsku zvali a studente nazivali obojenim revolucionarima nisi ovako "emotivno" reagovao lol
Zato sto su Rusija i Kina diktature. Od njih nista ne ocekujem
A EU tvrdi da nije, da je za demokratiju.

Sa druge strane, mi smo vec 24+ godina na evropskom putu i gde smo stigli sada?
Nismo bili na ruskom ili kinekosm putu, neko bas na evropskom.
Kunemo se u Evropu, hocemo u Evropu.
Dale bi du.. za Evropu.

I umesto da kazu. "Da kod vas je diktatura, pljacka, korupcija, potrebna vam je privremena vlada da omoguci uslove za izbore".
Oni daju podrsku Hulji.

I Nemacka je uz njega. Malo uvijeno kaze Dw, ali je uz njega.

Zato sto su Rusija i Kina diktature. Od njih nista ne ocekujem
A EU tvrdi da nije, da je za demokratiju.

Sa druge strane, mi smo vec 24+ godina na ebropskom putu i gde smo stigli sada?
Mi nismo na evropskom putu vec 10+ godina i to ti je valjda odavno trebalo biti jasno...

Ali da izvlacis nekog pojedinca koji ne predstavlja vise nikog a prenebregnes izjave onih koji trenutno predstavljaju je previse čak i za tvoje standarde...

Mi nismo na evropskom putu vec 10+ godina i to ti je valjda odavno trebalo biti jasno...

Ali da izvlacis nekog pojedinca koji ne predstavlja vise nikog a prenebregnes izjave onih koji trenutno predstavljaju je previse čak i za tvoje standarde...
1738674272217.png

Daj da vidimo sta taj "njemacki" list kaze?

Ja do sada sa zapadnih medija nigde nisam video podrsku vucicu a pljuvanje studenata kao sto sam video u istocnim...

Uostalom da on ima tako cvrstu podrsku zapada kao sto ti narices,
vec bi raspisao izbore i zavrsio stvar kao i 2020te..
Sam Bilcek to ne preporucuje.

„Neće nikakvi ’stranci’ da ruše Vučića, naprotiv, Berlin i Brisel u njemu fatalno vide ’sidro stabilnosti’ u regionu“, ocenjuje nemački politikolog Aleksander Rotert.

Vidis, to se zove zadrtost. Kao sto likovi koji se kunu u svekoliko srpstvo.
Sta je njima srpstvo, to je tebi EU.

Sam Bilcek to ne preporucuje.

„Neće nikakvi ’stranci’ da ruše Vučića, naprotiv, Berlin i Brisel u njemu fatalno vide ’sidro stabilnosti’ u regionu“, ocenjuje nemački politikolog Aleksander Rotert.

Vidis, to se zove zadrtost. Kao sto likovi koji se kunu u svekoliko srpstvo.
Sta je njima srpstvo, to je tebi EU.
Jeste ali u tvom svetu mašte lol

Da on ima tako jaku podrsku kakvu je imao pre, resio bi ovo izborima bez opozicije kakvi su bili 2020te i gotovo...
A i on ocigledno više ne može da održava stabilokratiju a u tom slučaju nije bas najjasnije koji će im ovde ako je već postao faktor nestabilnosti..

Rečenica ti je oksimoron sobzirom da žvala više ne može da odrzava stabilokratiju kao sto se vidi..
Ni govora o oksimoronu. Nisi me potkrepio ni sa cim, nema spremnih zamena. I odgovarajucih. To kapitalisti zele.
Koji ce nastaviti gde se stalo. Rio Tinto za pocetak...

Ni govora o oksimoronu. Nisi me potkrepio ni sa cim, nema spremnih zamena. I odgovarajucih. To kapitalisti zele.
Koji ce nastaviti gde se stalo. Rio Tinto za pocetak...
Ja koliko vidim u poslednjih par meseci nema ni S od stabilnosti,
a kamoli jos rio tinto da progura...

Sad ako ti to ne vidis nema sta ja da potkrepljujem tu

E to je vec nesto, al opet mnogo bolje od otovrenog podrzavanja žvale i pljuvanja studenata...
Veliki napredak u odnosu na pre 5godina sto je i ocekivano posto je zvala izgubio mogucnost da odrzava stabilokratiju i ispunjava zahteve

Stabilno je za njih jer znaju koga mogu da podmazu ako imaju projekte od interesa a koji bi mogli biti na nasu stetu i sto bi sutra neka nova vlast mogla da ponisti. Ali sto je jos vaznije, on potpisuje i predaje sve nadleznosti oko Kosova, ukljucujuci i stvari koje ni Ceda Jovanovic ne bi potpisao. A za sve to vreme prodajuci svom birackom telu nekakav jeftin sovinizam odrzavajuci privid nekakvog borca za srpske nacionalne interese. Ili u prevodu, prevodi nas zedne preko vode. NATOu je najbitnije pitanje Kosova kako bi opravdali svoje petljanje 99e koje ni tada a posebno danas nema bas sveobuhvatnu podrsku kod njihovih naroda i u javnom mnjenju.

Da se razumemo, ne nislim ni da smo mi bili cvecke ali pitanje resavanja statusa Kosova je dosta kompleksno.

ne mozes ljudima da prodajes da si bastovan cvetnog vrta, da se boris za slobodu i demokratiju, a da bez reci ides da se drzis za ruke sa Huljom.
EU zna sadrzaje njegovih razgovora sa gospodinom Nevoljom, mesarom amaterom.

Zato je EU odvratna, jer se na podrsci Hulji lome njihovi principi.
Kina ce nas potrovati u Smederevu i Boru, ali to i ocekujemo.
Rusija ima opet svoj interes i to je jasno.

Ali ne pevajte mi evropsku pesmicu sa cvetom u kosi, dok su vam ruke krvave.

Котра је на озбиљном трагу како функционише еуроботизам. Само интереси и кеш. Владавина права, и остале безвезарије су небитне за колонију попут Србије. ЕУ тражи слугу који покрива све фронтове и то имају у Вучићу. То сваки м даном показују. Локални еуроботови се копрцају, али их један лик лагано меље гледањем из шире перспективе, потпуно објективно и равноправно.

Ali opet od svih svetskih blokova EU je najbolji za nas i tu prirodno naginjemo. Okrenuce i oni cunak kad vide da je ovaj izgubio kontrolu ( a vec je postalo jasno da je potrosen, sav je nabrekao ovih dana i u podocnjacima, iz tog umora ce samo da pravi sve vece greske). Samo da znamo i mi sa kim imamo posla sto se tice EU. Zato razmisljam da bi bilo dobro da se ovaj cisti srpski narodni bunt sto pre materijalizuje padom vlasti i kompletnom promenom sistema pre nego sto se svi konsoliduju i poture nam nekog novog trojanskog konja. Redak je slucaj u svetu da narod drzi konce u svojim rukama kao mi sad. Ako se izgura ono sto vecina nas ovde zeli to ce biti potencijalno i istorijska prekretnica u globalnim razmerama.

Izbor nam se sveo između anarhije i hulje.

EU nas neće niti su nas ikada iskreno hteli.

Nece biti da je anarhija jedina alternativa hulji. To mozda ako citas Informer i Politiku ti se tako cini. To je taj strah koji oni seju, da se narod plasi sam sebe. Ali istina je da bilo koja bu**** moze da radi posao Vucica, Ane Brnabic, Sinise Malog, Vucevica, Marjana Risticevica i da ne nabrajam dalje. I bilo ko sa imalo integriteta ce to raditi mnogo bolje od njih. A sto se EU tice nije da nas oni nece vec im je clanstvo instrument pritiska da nas nateraju da priznamo Kosovo. E sad, na nama je da odlucimo sta mi zapravo hocemo. Imamo utisak da se vecina pravimo blesavi zadnjih 10-15 godina po pitanju Kosova i da zapravo ne znamo sta hocemo. Zadnja smislena platforma koju smo imali je bila ona za vreme Kostunice (hongkonski model i te fore). A i tu su nas oduvali, od tad samo placemo i kukamo a nemamo uopste realisticno resenje.

ЕУ тражи слугу који покрива све фронтове и то имају у Вучићу. То сваки м даном показују. Локални еуроботови се копрцају, али их један лик лагано меље гледањем из шире перспективе, потпуно објективно и равноправно.
Tako je.
Imati jednog coveka da ti odradjuje posao je najeftinije.
Tako razmislja i EU.
Imas upravnika i ne razmisljas.

Tako razmisljaju i ostale kolonijalne sile.

Jao, bože, pa i Milošević je 95. bio faktor mira i stabilnosti, pa su ga otpisali..

Vučić više ništa ne može da isporuči Zapadu, a taj jbn litijum pogotovu..

Kad se setim samo sa kolikim je samopuzdanjem letos krenuo đonom na sve i svim silama pogurao litujum priču.

Sad mu se ta bahatost obila o glavu.

On još malo neće smeti na ulicu da izađe, a kamoli da pomene l od litijuma.

Postao je kamenčić u cipeli, a zna se šta se u toj situaciji radi.

Vrh